Horoskop

VELIKI NEDELJNI KINESKI HOROSKOP: Ovim znakovima će sreća dolaziti brzinom svetlosti, a neki će morati da budu na posebnom oprezu (FOTO)

Svinja je blagoslovena sunčevom energijom, Konj će imati podršku karme, a Petao...

27.08.2023 09:00

VELIKI NEDELJNI KINESKI HOROSKOP: Ovim znakovima će sreća dolaziti brzinom svetlosti, a neki će morati da budu na posebnom oprezu (FOTO)
shutterstock.com

Od početka  nedelje nosićete posebnu moć duboko u sebi. Pokušajte da se povežete sa svojim unutrašnjim bićem i zaboravite na sve loše okolnosti u svom okruženju. Ukoliko se budete fokusirali na ono negativno vaša sreća neće doći do izražaja. Univerzum će pokušati da vam pomogne da iskoristite svoj potpuni potencijal i da koračate napred. 

Koristite moć meditacije i budite smireni. Morate da verujete svojoj intuiciji i da se fokusirate na svoj uspeh. Srećna Republika vam predstavlja pet znakova će imati najviše sreće tokom nedelje koja nam dolazi, a pogledajte da li ste među njima. 

shutterstock.com

Pacovu sreća dolazi brzinom svetlosti.

Pacov (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Vaša sreća ove nedelje je brza, samo treba da razmislite o svojim željama i odmah ćete znati šta treba da učinite. Međutim, ukoliko imate problem sa samopouzdanjem ili verujete da ne zaslužujete svo dobro ovog sveta, možete da osećate dozu straha. Ono što je važno jeste da pronađete ravnotežu i ukoliko naiđete na neku prepreku samo duboko udahnite i znajte da će sve biti u redu. Bilo bi dobro da koristite moć vizualizacije kako biste pomogli sreći da postane vaš sluga. Vreme je da pronađete strukturu unutar haosa u kojem se nalazite. 

shutterstock.com

Bik će imati sreće na duhovnom putu.

Bivo (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Ukoliko putujete u toku ove nedelje, sreća je na vašoj strani. Imaćete mnogo značajnih iskustava koja će vas čekati na neočekivanim mestima. Ovo takođe može da označava i životni put i ovaj period je period raskršća na kojem se nalazite. Morate da pazite kojim putem ćete da krenete i pazite da ne donosite ishitrene odluke. Ako budete verovali svom unutrašnjem osećaju izaći ćete na pravi put. Budite budni i iskoristite se blagodati koje vam donosi putovanje, fizičko ili duhovno.

Shutterstock

Svinja je blagoslovena sunčevom energijom.

Svinja (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Ove nedelje bićete u svom elementu, univerzum će da bude vetar ispod vaših krila i pomoći će vam da ostvarite ciljeve i ambicije. Pazite sa kim se družite i nemojte da se hvalite svojim postignućima. Možete da provučete u svoj život ljude koji će biti ljubomorni na vas i koji će se potruditi da vam napakoste. Mogu da pokušaju da ukradu ono što nije namenjano njima. Koristite kristale koji rezonuju sa energijom Sunca, kao i sa sunčevim simbolima koji će vam doneti sreću, ali nemojte da zloupotrebite blagoslove koje vam život nudi. 

shutterstock.com

Konj će imati podršku karme.

Konj (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Vaša sreća ove nedelje je sudbinska i nećete moći da je kontrolišete, ma koliko se trudili. Ona je tu da ispravi nepravde koje ste pretrpeli. Karma vam je najbolji prijatelj u ovom trenutku, samo se potrudite da se udaljite od njenog gneva, jer sreća na vašem licu može privući mnogo gneva. Ovu lošu energiju možete da podržite ritualima koji vam pomažu da se oporavite od onoga što vam više nije potrebno, a crne sveće su idealne za to. Koristite njihov plamen i zamišljajte kako sve negativno gori i nestaje. 

Pixabay.com

Petlu će novac "padati sa neba."

Petao (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Vaša sreća ove nedelje će biti na strani vaših finansija. Može biti povezana sa rastom vašeg bogatstva, ili vam ga direktno doneti. Ova sreća nije ograničena samo na finansije, već je povezana i sa vašim romantičnim partnerom. Ukoliko osećate poziv Univerzuma na buđenje pridružite se nekoj dobrotvornoj organizaciji, ili napravite nešto što može da pomogne ljudima u nevolji. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)