Horoskop

DOLAZI VREME ŽIVOTNIH PROMENA, MERKUR JE UŠAO U BLIZANCE: Blizanci će blistati do kraja 2023, Strelčevima sledi veza iz snova, a Ribe dobijaju supermoći!

Promenljivi znaci Zodijaka dobiće veliki podsticaj u karijeri i ljubavi u ovom periodu i to treba da iskoriste.

18.06.2023 09:01

DOLAZI VREME ŽIVOTNIH PROMENA, MERKUR JE UŠAO U BLIZANCE: Blizanci će blistati do kraja 2023, Strelčevima sledi veza iz snova, a Ribe dobijaju supermoći!
Pixabay.com

Tranzit Merkura u Blizancima počeo je 11. juna ove godine, a do kraja 2023. će pojedine znake Zodijaka naterati da pihvate svoju kreativnu stranu i da se prepuste izazovima koji su pred njima. Sa Venerom i Marsom u znaku Lava, energija je živahna i gura nas da se povežemo s drugima. Akcenat je na komunikaciji i iskrenosti. Saturn će najviše uticati na promenljive znake koji će imati podsticaj i u karijeri i u ljubavi, dok će Merkur ublažiti deo pritiska i pomoći da se oslobodimo stresa i povežemo s drugima.

Blizanci

Blizanci će se u ovom periodu osećati inspirativno i prijatno. Zablistaće svuda jer će rečima mnoge impresionirati, pokazujući svoje znanje. Kreativnost posebno dolazi do izražaja i oni će imati mnogo više kontrole, piše collective.world. Venera i Mars će raditi u korist tog dualnog znaka dajući mu iskru i uzbuđenje za kojima žudi već neko vreme. Narednih nekoliko meseci za Blizance će biti posebno zanimljivi, a na njima je samo da se zabave i uživaju u životu.

Shutterstock

Pred Blizancima je izuzetno uzbudljiv period i sve što treba jeste da se opuste i zabave

Devica

Merkur je vladar Devica, a pošto je ta planeta sada u znaku Blizanaca doneće vam energiju koja vam najviše odgovara. U ovom periodu će se Device prilagođavati drugima i učiti dosta toga od različitih ljudi. Takođe, one će se fokusirati na jačanje svojih odnosa. To je dobar podsetnik da treba da budu otvorenije s kolegama i prijateljima kako bi izbegle nesporazume. Rad u timu će im pomoći da unesu više jasnoće i efikasnosti u posao, a posebno će im prijati rad s kolegama.

Srelac

Vaši odnosi u ovom periodu postaju intenzivniji jer ste voljni da izrazite sebe i otvorite se partnerima. Strelčevi koji su sami u ovom periodu mogli bi da uđu u veze koje bi ih baš inspirisale. Za taj tranzit vezano je mnogo sreće, strasti, kreativnosti. Idete sigurno ka cilju i strastveni ste u vezi s onim što je pred vama, tako da sve što budete činili može da vas vodi ja ostvarenju snova i njihovog pretvaranja u stvarnost.

shutterstock.com

Strelčevi će u ovom periodu imati potrebu da iskažu otvorenost prema partnerima 

Ribe

Saturn i Merkur vam donose više fokusa, samopouzdanja i sposobnosti da unesete red u svoj život. Pripremite se jer je pred vama prava vožnja, a Merkur će vam pomoći da se lakše krećete kroz burne vode. Imate supermoć da istrajete u mnogim izazovima. U ovom periodu ćete biti radoznali da saznate nešto više o istoriji vaše porodice. Odlično je vreme i da se posvetite učenju i proširite svoje znanje. Merkur vas priprema za naredno poglavlje života.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)