Horoskop

DA LI STE SPREMNI ZA 18. JUN U 6:39 UJUTRU? Mlad Mesec ulazi u Blizance, stvari će se menjati iz korena, a ovo je PRVA stvar koju treba da uradite!

Nalet energije bi trebalo da iskoriste pripadnici svih horoskopskih znakova, a vreme je idealno za nove projekte, gradnju kuće, kupovinu nekretnina i za realizaciju svih drugih krupnih životnih odluka.

15.06.2023 09:01

DA LI STE SPREMNI ZA 18. JUN U 6:39 UJUTRU? Mlad Mesec ulazi u Blizance, stvari će se menjati iz korena, a ovo je PRVA stvar koju treba da uradite!
shutterstock.com

Mlad mesec nas očekuje 18.06.2023. sa početkom u 06:39 po našem vremenu i ovog puta će onima koji su spremni doneti lepe vesti. Mlad mesec u Blizancima je prilika za nov početak nečega veoma uzbudljivog i nadahnujućeg što unosi osveženje u život.

Samim tim što je u Blizancima nas podseća da će komunikacija, poruke koje delimo jedni s drugima, kao i iskrenost, biti u tim trenucima najvažnije. Mesec je, inače, još u 12. kući za naše podneblje i to na fiksnoj zvezdi Betelgez. Ona je poznata kao vatrena zvezda na šta sugeriše njen magični sjaj satamnocrvenim odsjajem.

shutterstock.com

Mlad mesec u Blizancima donosi energiju koja će za mnoge da znači prekretnicu 

Tokom perioda Mladog meseca, astrolozi nam sugerišu da je vreme da dešavanja vezana za porodice, za dom, nasledstvo, lični biznis, nekretnine, za uređenje doma... Stvari na tim poljima napokon mogu da pokrenu i učine da se pomerite stepenik dalje.

Dokle god ste oslonjeni na sopstvenu intuiciju neće biti problema jer putem posla mogu da vam dolete neke veoma nerealne i lažne informacije, pa astrolozi savetuju da dobro oslušnete sebe, a pored toga izuzetno je moguće da ćete imati nalet kreativnosti i raznih ideja u narednom periodu i zato je važno da sami osetite koje od tih ideja je realno ostvariti, a koje ne. Sam znak Blizanaca ima tu ne tako dobru crtu da u isto vreme gura mnogo stvari i da na kraju ne uradi ništa sa njima.

Mlad Mesec je odličan za započinjanje novih poslova, za upoznavanje koje se može pretvoriti u ljubav, za sejanje bašti i njiva, za kupovinu većih stvari u kući, početak gradnje kuće, za venčanja i krštenja. Ukratko, za sve što treba da raste i da plod.

Pixabay.com

Vreme je za nove početke

Mlad Mesec predstavlja kraj jednog ciklusa i početak drugog novog u trajanju od 28 dana. Sunce zajedno sa Mesecom (u konjunkciji) daje podsticajnu energiju i inicijativu. Dakle, to je odličan trenutak za novi početak, okretanje novog lista ili započinjanje novog projekta. Takođe, možete preispitati stare navike, ponašanja i uverenja dok tražite nove i inventivne načine da napredujete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)