Horoskop

STIŽE NOVA NEDELJA MOĆNOG JUNA, USPESI ĆE SE NIZATI, A ENERGIJA NAS PREPLAVITI: Rakovima dolazi novac, Lavovi će briljirati na svim poljima, a Vage će osetiti snagu koju su dugo čekale!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za nedelju od 12. do 18. juna.

bySrećna Republika

11.06.2023 18:01

STIŽE NOVA NEDELJA MOĆNOG JUNA, USPESI ĆE SE NIZATI, A ENERGIJA NAS PREPLAVITI: Rakovima dolazi novac, Lavovi će briljirati na svim poljima, a Vage će osetiti snagu koju su dugo čekale!
shutterstock.com

Jun je jedan od najburnijih meseci u 2023. godini i već mnogo puta je istaknuto kako će upravo on doneti pripadnicima mnogih znakova Zodijaka izazove i previranja kojima se nisu nadali, ali isto tako i mnoštvo opcija za uspeh i napredovanje. Ulazimo polako u treću nedelju 6. meseca u godini, a evo šta će očekuje svaki horoskopski znak u periodu od 12. do 18. juna. 

Najdetaljniji nedeljni horoskop na Srećnoj Republici.

Foto: Shuttestock

Ovan 

Ovan - Lakoća, radost i jaka volja

POSAO: Ovnovi se nalaze u veoma lepom i dobrom periodu, kada će dovršiti neke poslove i više se baviti sobom i svojim potrebama. Mnogi će se baviti pripremom za odmor ili nekim privatnim stvarima. Zato iskoristite ovaj momenat da poentirate i stavite jagodu na tortu kada je posao u pitanju i više se bacite na smišljanje i razvoj dugoročnih planova. A mašta vam, i te kako, radi i možda imate gomilu ideja, samo niste sigurni za koju da se opredelite. Ali sve to će doći na svoje. Sve što je vezano za krupne odluke može doći iznenada i može se raditi o stvarima koje su za vas potpuno nepoznate. Moguće je da su vam neke stvari još nejasne, što za vas može biti frustrirajuće jer ste navikli da sve bude jasno i unapred isplanirano. Akumulirajte dosta energije jer vas očekuju veoma velike promene na dugoročnom planu. Na finansijskom planu možete imati dosta razloga da budete zadovoljni jer će vas raspoložiti nova situacija i novac koji ćete lako dobiti i zaraditi. Međutim, nisu isključeni ni troškovi, kojih će u narednom periodu biti dosta, ali i malo luksuzniji i opušteniji način života. Komunikacija vam je veoma dobro postavljena, pa će vam i svi pregovori i dogovori ići lakše, ali i odnosi s ljudima s kojima sarađujete. Ali bez obzira na povoljnosti, proverite sve što treba da potpišete ili kupite, neke sitnice bi vam mogle promaći. Važni datumi su 15. i 19. jun.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ovnovi će sijati u punom sjaju bez obzira na to da li ste u vezi ili slobodni. Bićete veseli, harizmatični i uživaćete u svakom trenutku i pozitivno uticati na ljude oko sebe. Zauzeti će se više baviti važnim pitanjima koja se tiču dece, neki bi mogli da očekuju prinovu, dok će neki započeti zajednički život. Slobodni Ovnovi će u narednom periodu zasjati i pronaći osobu svog života, a moguće je da zasad znaju o kome se radi i provode više vremena nego inače. Provod, zabava, malo više luksuza nego inače obeležiće ovo leto, a vi ćete sve proživljavati na potpuno drugačiji način. Ovo je tek početak.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali povedite računa o ishrani.

SAVET: Uživajte u srećnim okolnostima i trenucima bez kočnice i zadrške i živite punim plućima

Foto: Shuttestock

Bik

Bik - Posvećenost ideji i svom unutrašnjem biću

POSAO: Bikovima će se poslovne okolnosti dešavati kroz emotivna i duševna stanja, što će njim i prijati. Ništa nećete moći da radite, a da vam se to ne dopada ili se s tim ne slažete, pa će možda mnoge stvari s kojima se niste slagali sada biti odbačene. Kreativnost, osećaj za lepo i zabavu mnogima će biti u fokusu, pa nije isključeno da će mnogi Bikovi baš u ovom periodu biti na odmoru i vreme provoditi s porodicom i najbližima. Ovo je vrlo povoljan period za sve one koji se bave privatnim poslom jer će se osetiti veliki pomak u poslovanju, ali i na finansijskom planu. Osećaćete se veoma dobro i bićete zadovoljni rezultatima, a da vam pritom ništa ne bude opterećenje i teret. Mnogo toga ide uzlaznom putanjom, nameću vam se nove ideje i način rada na koji niste navikli. Prihvatite promene i oscilacije koje vas mogu i uzburkati, ali neće poremetiti vaš pravac. Ono što vas može poremetiti je želja da imate kontrolu nad svim i svakim i to će vas odvesti u potpuno drugom pravcu i dodatno zakomplikovati stvari. Moguća je saradnja sa strancima, stranim firmama, obrazovnim institucijama, a moguće je i putovanje u inostranstvo. Ove nedelje možete imati veoma povoljnu komunikaciju po pitanju finansija ili kratkoročnih poslova koja će biti povoljna po vas, presabiranja ili važne zaključke. Bićete otvoreni i iskreni, što će se pokazati kao dobra odluka.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi će se truditi da budu u balansu, s tim što će im to nekada polaziti za rukom, a nekada neće. Komunikacija će biti bolja s partnerom, ali možete imati nesporazume u vezi s decom ili nekim stvarima koje se tiču nekretnina ili pak zadovoljstva. To neće trajati dugo, pa ćete brzo uspeti da nađete rešenje. Više će vam odgovarati mirna atmosfera, pa ako partner bude sklon drami, moglo bi vas to izbaciti iz ravnoteže. Slobodni Bikovi će biti zainteresovani za osobu koja je u isto vreme taeatralna i u centru pažnje i nežna i osetljiva, što može biti kontradiktorno, ali za vas veoma privlačno.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogu vas pogoditi stvari koje su izašle u javnost, a vama su značajne i važne, pa možete imati osećaj krivice ili burno reagovati. Mogu vas povrediti stvari bez etike i morala. Mogući su problemi u gornjem delu stomaka.

SAVET: Ne prenagljujte

Foto: Shuttestock

Blizanci

Blizanci - Komunikativni i veseli

POSAO: Blizanci, srećan rođendan! Ovo je period koji vam u potpunosti odgovara i u kojem se osećate veoma dobro i udobno. Komunikativni ste, veseli, dinamični i imate mnogo potencijala koje ćete umeti da iskoristite. Informacije će biti veoma značajne ove nedelje, pa obratite pažnju na sve što bude dolazilo do vas. Kratkoročni poslovi su lako ostvarivi, isplativi i lako se realizuju, pa nemojte biti lenji da se pokrenete. Međutim, kada su dugoročni poslovi u pitanju, bićete istrajni ako ste prepoznali nešto značajno i važno. Spoznaje koje budete imali osvestiće vas i dati vam motiv da idete napred. Osetićete promenu koja će vas naterati da budete aktivniji i dinamičniji i na duhovnom, ali i na fizičkom planu. Sve to ćete moći lako da materijalizujete i na finansijskom planu razvijete. Ovde se ne radi samo o novcu već i o ličnom razvoja. Na pragu ste važnog sazrevanja, ali ni na čemu ne treba da insistirate, već sačekajte da se sve odvija spontano. Na taj način nećete postići ništa bolje i brže. Dobićete neku jaku unutrašnju snagu i priliku da još jednom stavite na test hrabrost i spremnost da rizikujete i idete napred. Na pragu ste nekih događaja i možda u nekoj strepnji, ali od ove nedelje sve će dobiti svoj smisao i značenje i vrednost. Moguća su kraća putovanja i bliski kontakti s rođacima.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Blizanci će biti u prilici da podrže partnera u nekim njegovim podsticajnim poduhvatima. Komunikacija će biti daleko bolja, a najvredniji će biti vaši osmesi. Ako niste planirali da u ovom periodu idete na odmor, priuštite sebi bar produženi vikend ili češće izlazite, viđajte se s prijateljima i poznanicima. Mlađi parovi će planirati decu ili se dogovarati oko njihovih potreba, dok starije očekuju lepe vesti od najmlađih članova. Slobodni Blizanci će šarmirati sve oko sebe i ostavljati jak utisak. I žene i muškarci uživaće u flertu i neobaveznim razgovorima i zavoditi kada god za to budu imali prilike. Posebnu čar imaće konverzacija preko poruka, društvenih mreža i aplikacija. Sve će goreti od ljubavi i strasti, smeha, šale i priče. Međutim, na putu, preko aplikacija ili u jednom od izlazaka biste mogli da upoznate osobu koja će učiniti ovo leto nezaboravnim.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati ozbiljnijih problema.

SAVET: Budite strpljivi

Foto: Shuttestock

Rak

Rak - Finansijska realizacija

POSAO: Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj ćete biti promenljivog raspoloženja, ali to neće uticati na vaše funkcionisanje, naročito kad je u pitanju posao. Na samom početku nedelje možete saznati neke neprijatne vesti koje se ne moraju ticati lično vas, ali vas mogu na neki način uznemiriti. Nemate preveliku želju da delite razmišljanja s ljudima oko vas, već vam tokom ove nedelje više prija samoća. Razmišljate o nekim bitnim životnim pitanjima i pokušavate da razrešite nešto sa sobom da biste preduzeli konkretne korake. Krajem nedelje situacija postaje dosta jasnija, a vi otvoreniji i bolje raspoloženi za saradnju s drugima. Stvari koje do tada možda i nisu išle, sada se pokreću mnogo lakše. Uspevate da realizujete poslove koji su vam dugoročno važni i ostavljate utisak da stvari radite s lakoćom. Ostavljate dobar utisak na saradnike, ali i nadređene, pa će vam biti povereni važni poslovi, koji zahtevaju posvećenost i strpljenje. Završavate sve obaveze na vreme, pa ćete sam kraj nedelje dočekati rasterećeni i spremni za odmor i pauzu od svakodnevice. Kada su u pitanju finansije, sve ide na način koji ste planirali i cele nedelje možete da računate na isplate koje vam stižu redovnim tokom. S druge strane, imate dosta troškova i sada vam stižu na naplatu neki računi iz prethodnog perioda, pa se potrudite da budete ažurni u plaćanju i da ne kasnite.

LJUBAV: Na emotivnom planu Rakovi koji su u braku ili vezi imaju odnos pun poverenja i ljubavi. Ni vama ni partneru ne padaju teško obaveze koje se tiču zajedničkog života, pa to unosi dodatnu ravnotežu u odnos. Moguć je odlazak na zajednički put, a mnogi Rakovi prave s partnerom ozbiljne planove za preseljenje u inostranstvo. Rakovi koji su trenutno slobodni imaju uporne udvarače koji žele konkretne odgovore i neće da se pomire s vašim neodlučnim stavom. Ako ne želite da započinjete ništa, moraćete da budete eksplicitni i zauzmete vrlo jasan stav. Ako želite da se upustite u vezu, spremite se na jedan divan i strastven period i uživajte dok traje.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o prehladama i mogućim alergijama, a moguće su i infekcije grla.

SAVET: Ostavite realizaciju za drugi deo nedelje, bićete mnogo efikasniji

Foto: Shuttestock

Lav

Lav - Dinamika na svim poljima

POSAO: Dragi Lavovi, ovo je nedelja kada ste u potpunosti u elementu, Mars i Venera su u vašem znaku, pa dobro hendlujete i ljubav i posao. Na početku nedelje imate izazove na poslu i potrebno je da malo korigujete neke svoje metode da biste se uklopili u grupni rad ili rad na novom projektu. Možda vam neće prijati stroga pravila, ali brzo ćete uspeti da shvatite kako da ih prilagodite sebi pošto nećete biti spremni da se prilagođavate njima. Zadržite distancu prema ljudima koji pokušavaju da vam probiju granice iako vide da vam to ne prija i da pokušavate da se suzdržite i onda kad to ne zaslužuju. Krajem nedelje situacija se menja nabolje, pa vam ne pada teško da promenite neke stvari koje će vam na kraju doneti satisfakciju. Poslovi koje ste započeli u prošlosti i koji imaju dugoročan karakter u ovom periodu se odvijaju s lakoćom i sada je trenutak da ih dovršite uspešno. Sve što se tiče prošlosti tokom ovog perioda možete uspešno da razrešite ako to zaista i želite, naročito kad je reč o nekim poslovnim situacijama koje su vam dugo vremena bile teret. Imate mnogo energije i prija vam dinamičan pristup poslu. Imate želju da uradite više stvari odjednom i to vam ide odlično. Kada su u pitanju finansije, nemate problem s novcem, naročito kad su u pitanju dugoročni angažmani, iz kojih možete da očekujete uredne isplate. Plaćajte obaveze na vreme.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi koji su u braku ili vezi dosta su okupirani ljubavnim dešavanjima i dramom, koja nekako uvek nađe put do njih. Imate pomalo osećaj da stalno morate da se borite s partnerom oko istih stvari, što vam nekada postaje naporno. Ovo je dobar period da rešite neke sukobe iz prošlosti, ali smanjite napetost i nastupite mirnije. Lavovi koji su trenutno slobodni teško da će zadržati taj status tokom narednog perioda. Mars i Venera u vašem znaku donose vam nove udvarače koji će znati kako da nastupe da bi dobili vašu pažnju. S druge strane, neće lako zadobiti vaše poverenje, pa će tu ipak biti potrebno više truda, ali onaj ko je stvarno zainteresovan daće sve od sebe.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguće su učestale glavobolje, ali i povrede glave.

SAVET: Nađite način da malo usporite i da se zaštitite od previše uticaja

Foto: Shuttestock

Devica

Devica - Diskrecija

POSAO: Drage Device, ovo je nedelja koja nosi dosta obrta i iznenađenja na svim poljima. Na samom početku nedelje može doći do neslaganja s nekim od nadređenih ili poslovni partneri mogu kočiti ideje za koje se zalažete jer ih smatraju rizičnim, a oni trenutno nisu spremni da preuzmu rizik. Nemojte tokom ovog perioda da slušate tuđe savete, već više verujte sopstvenom sudu i intuiciji pošto možete pogrešiti ako budete više verovali drugima nego sebi. U drugoj polovini nedelje doći ćete do nekih informacija koje vam mogu biti veoma značajne s poslovnog aspekta ako ih upotrebite na pravi način. Ovo je period u kome lako navodite ljude da rade u vašem interesu i da vam pomažu. S druge strane, postoje oni koji to žele da urade za vas, tako da i ne znate ko vam je pomogao i ko se potrudio da stvari ispadnu na pravi način. Možete dobiti ponudu za jedan posao koji ćete morati da držite u tajnosti i koji će biti dugoročnog karaktera. Ovih dana imate potrebu za diskrecijom na svim nivoima, pa vam ne pada teško to što ćete mnogo toga morati da zadržite za sebe. Na finansijskom planu novac vam dolazi na potpuno neočekivane načine i ovo je period kad imate sreće s finansijama. Okolnosti vam idu naruku, pa bi sada mogle da vam se isplate određene vrste rizika pošto vam intuicija radi savršeno kad treba doneti odluku gde uložiti novac. Skriveni troškovi.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Device koje su u braku ili vezi mogu da prođu kroz određene turbulencije. Ovo je period kad mogu biti otkrivene mnoge emotivne tajne, ali, isto tako, lako ulazite u paralelne veze, koje vam mogu zakomplikovati život. Ono što je sigurno to je da ćete poželeti da otputujete s partnerom na neko daleko mesto gde niko neće moći da vas nađe. Slobodni pripadnici znaka mogu da se zaljube, s tim da veza može biti platonska. Ukoliko se ipak odlučite za nešto realnije, imate tendenciju da uđete u tajnu vezu s mnogo drame, borbe i obrta, pa će pred vama biti izuzetno buran i strastven period. Imate izraženu maštu i lepo se osećate u svom svetu. Može vam se pojaviti i neko iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi s kičmom i bolovima u leđima, kojima ne možete da utvrdite uzrok.

SAVET: Održavajte dodir s realnošću

Foto: Shuttestock

Vaga

Vaga - Višak slobode i adrenalina

POSAO: Kod Vaga se dosta toga dešava na unutrašnjem planu. Zbog nečega osećate nelagodu, bojazan i strepnju i tog osećaja nikako da se oslobodite iako ništa posebno ne ukazuje na loše stvari. Na poslu ćete zbog nečega ostati upečatljivi, bićete posvećeni i pokazati koliko vam je bitno ono za šta se borite. Biće vam bitna sloboda u izražavanju, kreativnosti i radu. Izgledaće kao da nema nekih pravila, a u stvari prelazite na viši nivo i oslobađate se nekih ustaljenih formi. Vodite računa da ne podsećate ljude na njihove obaveze iako vam se možda neće svideti kako rade. Budite opušteni i fleksibilni jer će sve doći na svoje. Interesantno će biti da zbog nekih okolnosti započnete poslovni odnos s osobama s kojima dosad niste usko sarađivali ili niste sarađivali uopšte. Neophodno je da promenite komunikaciju s drugim ljudima i uzmete u obzir informacije koje budu dolazile do vas. Neki sitni događaji mogli bi vas izbaciti iz ravnoteže, ali je ovo i test zrelosti i svesti. Međutim, mnoge Vage će razmišljati o odmoru ili će isti planirati. Studenti će biti u prilici da rade nešto što su već radili ili spremati ispit koji nisu mogli da polože. Finansijska situacija je nepromenjena.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage će u partnerskim odnosima tražiti više slobode, a odnos i komunikacija će funkcionisati lakše i opuštenije. Moguće je da ćete na neko vreme biti razdvojeni ili raditi nešto zbog čega ćete biti u drugim gradovima ili čak državama. Bez obzira na to, veza je stabilna i govori o zrelosti, odmakla je od ustaljnog funkcionisanja, koje vam je ionako dosadilo. Slobodne Vage će biti zauzete svojim privatnim obavezama, ali bi neko od prijatelja mogao da vam pokaže naklonost. Nije isključena neobavezna veza. Možete stupiti u kontakt s nekim preko društvenih mreža i započeti opuštenu komunikaciju, obojenu notom ljubavi i strasti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogu vas iznenaditi neki problemi s cirkulacijom, venama ili srcem. Ako niste spremni i pripremljeni za adrenalinske poduhvate, nemojte ih ni raditi. Dobro se zagrejte u teretani ili pre fizičke aktivnosti.

SAVET: Promene su uvek dobrodošle, prihvatite ih kao konstruktivne i podsticaj za sopstveni razvoj

Foto: Shuttestock

Škorpija

Škorpija - Na pravom mestu u pravo vreme

POSAO: Škorpije su se zalaufale kada je posao u pitanju, dobijaju snagu, mudrost i ozbiljnost i mnogo lakše i bolje plivaju na poslovnom nebu. Imate mnogo samopouzdanja i nastavljate u tempu i stilu koji se pokazao kao dobar i ispravan. Ove nedelje ćete da pojačate sve za šta ste se uhodavali i, na neki način, borili da istraje. Znate kuda treba da idete, svesni ste šta vam je isplativo, a nekad i drugim ljudima možete da date savet i smernicu šta je ono što je isplativo i traje. Uvlačite i druge ljude u saradnju i privlačite poslovne partnere i saradnike koji su bitni u poslu koji obavljate. Sigurni ste u sebe, zračite, a tek ćete se razvijati u naredne dve godine kada je posao u pitanju. Na neki način ćete izaći u javnost, ostati poznati ili će drugi odjednom čuti za vas, pa je ovo odličan period za sve one koji se bave javnim poslom. Energije su veoma podsticajne i prosto je teško da se ne ispoljite i izađete u prvi plan. Postoji ogromna promena u međuljudskim odnosima i drugačiji vid komunikacije, što će vam pomoći da mnogo bolje i brže nađete zajednički jezik s klijentima, saradnicima i nadređenima. A posebno će vam biti naglašen osećaj za bitnost i važnost nekog momenta. Imaćete vrlo dobre rezultate, a još značajnije iskustvo. Osetićete strahopoštovanje od drugih ljudi, ali je potrebno i da budete fleksibilni.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Škorpije će osetiti ogromnu energiju, biti ponosne i zadovoljne partnerom i njihovim odnosom. Osetićete podršku, i materijalnu i fizičku, poštovanje i lepu atmosferu. Sijaćete zajedno, uživati u blagodetima koje ste i te kako zaslužili. Bićete ponosni na svoje potomke i provoditi više vremena s njima. Ravnotežu bi mogao da pokvari osećaj moći ili sujete kod jednog od vas. Slobodne Škorpije bi ljubav mogle da pronađu u poslovnom okruženju, a osoba koja vam se dopada bi mogla biti vaš nadređeni ili se radi o nekome ko je statusno moćniji i jači. Nemojte dozvoliti da vas to sputava i koči jer barijere u pravoj ljubavi ne postoje, a harmonija dolazi iznutra.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati kardiovaskularnih problema i bolove u leđima. Aktivirajte se fizički i radite vežbe. Moguće su povrede prstiju ili šake.

SAVET: Idite postepenom snagom i jačinom, ne intenzivirajte događaje previše

Foto: Shuttestock

Strelac

Strelac - Direktni i šarmantni

POSAO: Strelčevima je poslovna aktivnost u skladu s njihovom prirodom, pa će im ići lako i jednostavno sve što budu radili. Podstaći ćete svojim delovanjem druge ljude i to je nešto što će vam pričinjavati posebno zadovoljstvo. Poslovi koji su vezani za putovanje, inostranstvo, obrazovanje ili u kojima ste vi, na neki način, mentor biće veoma uspešni i plodonosni. Sve što bude kratkoročno i brzo mnogo bolje će vam ležati nego poslovi na koje morate da čekate. Bićete motivisani, nadahnuti i skloni da posmatrate stvari oko sebe. Međutim, u nekim situacijama ćete morati da se prilagodite nekim ljudima iako mnogo toga od vas zavisi. Budite tolerantni i izađite u susret, sve će izaći na videlo u pravom trenutku. Nikada se ništa ne završava i stalno ulazimo u nove procese i to će vam ove nedelje biti jasno. Bićete veoma živahni i radoznali, a neke aktivnosti će se pojačavati. Ne preuzimajte preveliku odgovornost i znajte kada treba da se izmaknete. Pripadnici ovoga znaka koji se bave privatnim biznisom mogli bi da naiđu na neke poteškoće ili ograničenja. Samo polako i budite strpljivi. Bićete društveno aktivniji, komunikativniji, a neki Strelčevi će želeti da otputuju i odu na odmor. Studente očekuje dobar period kada su ispiti u pitanju. Finansijska situacija ide uzlaznom putanjom.

LJUBAV: Na emotivnom planu se dešavaju kvalitetni momenti. Vaša veza će biti stabilna, pronaći ćete rešenje trenutnih problema i bolje se razumeti s partnerom, a osećanja i strasti neće nedostajati. Moguće je da ste neke stvari promenili kod sebe, i to je donelo veoma dobre rezultate. Ovo je odličan momenat za zajedničko putovanje. Problem bi mogao da nastane ako bi partner bio isuviše inertan. Slobodni Strelčevi će biti šarmantni i privlačni za suprotan pol. Imaćete više komunikacije, više zabave i više flerta, ali bi ovaj put moglo da dođe i do nekih konkretnih stvari. Mogli biste započeti vezu s veselom i dinamičnom osobom, koja zna šta želi. Osvojiće vas njena samouverenost, ali i, na neki način, popularnost. Sve će se dešavati spontano, pa nema potrebe ništa da radite unapred jer bi izgubilo kvalitet.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ne bi trebalo da bude većih problema. Osećate se odlično, a tako i jeste.

SAVET: Ne dozvolite da vas povuče ego

Foto: Shutterstock

Jarac

Jarac - Važni razgovori

POSAO: Dragi Jarčevi, ovo je nedelja u kojoj će vaš fokus biti na poslovnoj komunikaciji i problemima koji se tiču vašeg radnog mesta. Imate dobre predispozicije da iskomunicirate s najbližim saradnicima sve ono što niste mogli u prethodnom periodu zbog neke vrste kočnice koju ste imali. Sada ćete to uraditi bez obzira na okolnosti pošto ste svesni da neke stvari više ne možete da držite u sebi i nastavite da funkcionišete kao i dosad. Na poslu se sjajno snalazite u svemu što zahteva napor, strpljivost i detaljan pristup poslu. Povedite računa da neke reči ne budu previše teške za vaše kolege pošto nemaju svi isto viđenje stvari kao vi. Možete bez potrebe povrediti neke ljude koji su vam odani saradnici, na koje se možete osloniti u ključnim trenucima. U drugoj polovini nedelje uspevate da sprovedete neke promene na poslu koje za vas imaju više kozmetički značaj, ali čine da se svi bolje osećaju, što će se naročito odraziti na komunikaciju. Dobra atmosfera na poslu doneće vam naklonost mlađih saradnika koji će prepoznati da ste vi zaslužni za to i znaće to da cene. Na finansijskom planu možete očekivati novac od partnerskih poslova i uopšte svih poslova koji uključuju saradnju drugih ljudi. Nije dobar period za zaduživanje, a ako imate dugove, možete imati posla i s izvršiteljima. Moguće isplate u drugoj polovini nedelje.

LJUBAV: Kad je u pitanju vaš emotivni život, Jarčevi koji su u braku ili vezi rešavaju s partnerom pitanja koja se tiču svakodnevice, ali i neke stvari iz prošlosti. Partner želi što čistije odnose i, hteli vi to ili ne, moraćete da raščistite neke stvari koje vam trenutno nisu prioritet zato što partner insistira na tome. Imate pojačan libido i osećate veliku strast prema partneru, ali istovremeno ste skloni da ulazite u sukobe. Jarčevi koji su trenutno sami osećaju veliku strast prema nekome ko je već duže vreme prisutan u njihovom životu. S druge strane, postoje i trzavice zbog velike napetosti koja vlada među vama, što je rezultat fizičke privlačnosti koju međusobno osećate. Možda je vreme da izađete na crtu i kažete šta želite, pa il' pukovnik il' pokojnik.

ZDRAVLJE: Kad je u pitanju zdravlje, pobedite računa o infekcijama, kao i zdravlju reproduktivnih organa.

SAVET: Nije dobro da želja koju osećate ostane neispoljena

Foto: Shuttestock

Vodolija

Vodolija - Vreme za ljubav

POSAO: Drage Vodolije, ovo je period u kom osećate potrebu da pustite emocijama na volju i što više pričate o svojim osećanjima s drugim ljudima. Na poslovnom planu vam je važna realizacija dugoročnih poslova, ali vam je vrlo bitan način na koji ćete sve izvesti. Cilj, sam po sebi, jeste važan, ali količina dozvoljene kreativnosti igra značajnu ulogu i ne možete biti zadovoljni ako vam nameću razna ograničenja bez obzira da li su opravdana ili ne. Privlači vas rizik i želite što pre da stavite na test svoje ideje, ali ste s druge strane svesni da nećete ići do kraja u realizaciju ako se one pokažu kao nedorasle vašim visokim očekivanjima. U drugoj polovini nedelje klima je dosta povoljnija, pa upravo tada možete potpisati ugovor na koji čekate već duže vreme. Dobri odnosi s javnošću, a ako imate sudske postupke koji su u toku, uz adekvatnu borbu, lako dolazite do pobede. Ovo je dobar tajming da popravite javni imidž i poboljšati sliku o sebi, naročito, ako vam je to bitno zbog posla. Uspeh za Vodolije koje se bave javnim poslom i za sve one koji su, na neki način, izloženi javnosti. Kada je reč o finansijama, novac vam dolazi kroz nova partnerstva i transparentne poslove. Novac možete dobiti i preko partnera, koji može doprineti uvećanju vaših finansija na duže staze. Troškovi koje imate vezani su za decu ljubav i izlaske.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Vodolije koje su u braku ili vezi uživaju pored partnera i imaju potrebu da kažu sve što osećaju. Ovo je zato dobar period da sve ono što dugo držite u sebi konačno izađe iz vas i da jasno stavite do znanja ono što želite. Videćete kako će vam malo trebati da dostignete to što hoćete i shvatićete da ne morate da igrate igre da biste došli do svojih ciljeva. Odlični odnosi s decom i spremnost da im se nađete za sve što im treba. Vodolije koje su trenutno slobodne imaju pred sobom period koji će biti ispunjen udvaranjem, izlascima i velikim rečima. Mnogi će vam obećavati svašta, a to isto i vi možete raditi, u želji da što brže osvojite nečije srce. Privlače vas pričljivi i otvoreni partneri, koji život shvataju kao igru. Uživate u lakoj konverzaciji i lepršavim odnosima, a lako može da se rodi i strast koja će trajati u vremenu.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, osećate se dobro i puni ste energije.

SAVET: Prepustite se emocijama i uživajte

Foto: Shuttestock

Ribe

Ribe - Unutrašnja previranja

POSAO: Drage Ribe, ovo je period kada ćete dosta toga staviti pod lupu u želji da što bolje raščistite stvari i sebi ih konačno razjasnite. Već duže vreme osećate izvestan nesklad između sopstvenih želja i realnosti, a postupak racionalizacije ne daje željene rezultate. Umesto što racionalizujete, okrenite se najskrivenijim mislima i isterajte ih na površinu, pa onda priznajete sebi šta je to što vam izaziva nemir. Tek tada ćete moći to da rešite na pravi način i dovedete stvari u red. Ovo se posebno odnosi na Ribe koje se bave privatnim poslom i koje već duže vreme tapkaju u mestu. U prvoj polovini nedelje možete naići na prepreke u sprovođenju plana koji već duže vreme pripremate, ali to vas neće pokolebati da tragate za rešenjima koja su adekvatnija i brža. Nervira vas sporost kojom se odvijaju stvari, pa pokušavate da ubrzate proces na svoj način. U drugoj polovini nedelje stabilizujete se i mnogo lakše dolazite do rešenja. Harmonizacija odnosa na poslu, s tim da su povremeni sukobi izvesni. Dobar period za promenu posla. Na finansijskom planu, situacija je povoljna, novac vam dolazi kroz posao koji redovno obavljate, a ovo je sjajan trenutak da tražite povišicu. Troškovi su vezani za svakodnevni život i nema nepredviđenih iskakanja. Ribe koje se bave privatnim poslom mogu da očekuju povećanje prihoda.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi očekuje poboljšanje odnosa i lepša svakodnevica u odnosu na onu koju su navikli. Partner se trudi da vas obraduje sitnicama i da vam ulepša svaki dan na novi način. Moguće je zajedničko preseljenje ili odlazak na put na kom ćete se zadržati duži vremenski period. Povedite računa o situacijama u kojima lako izgubite strpljenje i postanete razdražljivi pošto bez potrebe možete stvoriti lošu atmosferu u odnosu s partnerom. Ribe koje su trenutno slobodne imaju šansu da preko posla upoznaju osobu koja će u njima probuditi uspavane strasti. U početku možete držati distancu, ali će vas vrlo brzo razoružati njen osmeh i vedrina koja zrači, pa ćete se konačno prepustiti bez zadrške.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu više vežbajte i povedite računa o ishrani, pošto ste skloni preterivanju.

SAVET: Budite opušteniji i više se relaksirajte

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)