Horoskop

DOLAZI NAM NEDELJA BUĐENJA STRASTI I OTVARANJA PANDORINE KUTIJE: Bikovima sledi unapređenje, Blizancima vatrena avantura, a evo kome stiže novac!

Donosimo vam najdetaljniji horoskop za period od 06. do 13. februara.

05.02.2023 18:02

DOLAZI NAM NEDELJA BUĐENJA STRASTI I OTVARANJA PANDORINE KUTIJE: Bikovima sledi unapređenje, Blizancima vatrena avantura, a evo kome stiže novac!
shutterstock.com

Tokom narednih sedam dana očekuje nas period preispitivanja, turbulencija u ljubavnim odnosima, ali i donošenje krupnih odluka. Nekim znacima horoskopa sledi novčani dobitak dok će drugi morati malo više da se potrude zarad profesionalnog napretka.

Srećna Republika donosi vam najtačniji nedeljni horoskop za period od 06. do 13. februara.

Foto: Shuttestock

Ovnovima se savetuje da budu obazrivi u komunikaciji sa partnerom

 

Ovan - Dobri pregovori

POSAO: Kod Ovnova se dešavaju dinamične stvari na poslovnom planu, a pokretački duh će ovih dana doći do izražaja. Bićete spremni da se adaptirate na novonastale situacije koje će nadređeni pokušavati da promene. Mada ne znate šta se u suštini dešava, ali to i ne treba da vam bude bitno. Doći ćete do nekih novih informacija, što će vam pružiti jasnu sliku šta se dešava i u kom pravcu treba da idete. Moguće je da ćete saznati neke stvari tajnim putem ili će vam neko nešto reći u poverenju, a to će vam značiti da biste znali kako da se postavite. Trudite se da budete taktični i postepeno iznosite mišljenje i stavove iako ćete sve vreme biti nestrpljivi i želeti sve odmah i sada. Nećete imati nedoumicu da li će sve biti kako treba, ali će se svakako sve odvijati mnogo sporije i možda nedovoljno transparentno. Sredinom nedelje biste mogli dobiti informaciju u vezi s finansijama ili nekim isplatama koje se nisu dogodile, a trebalo je. Moguće je da će se sada situacija razrešiti u vašu korist. U petak postoji mogućnost ozbiljnog razgovora s nadređenima ili potpisivanje nekog ugovora. Budite obazrivi i temeljni jer imate mogućnost da postignete veoma dobre pregovore. Zadaci mogu biti lakši za obavljanje, a možete ući u srž stvari i tako pronaći bolje rešenja. Neko od prijatelja bi mogao da vam ponudi odličnu poslovnu saradnju.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi će reći partneru šta su zapazili, što na njega može ostaviti jak utisak. U zavisnosti od odnosa, partner može biti oduševljen ili se naljutiti na komentare, možda čak i uvrediti. Zato budite obazrivi kako se obraćate i na koji način da se ne biste razočarali. Možete bespotrebno otvoriti Pandorinu kutiju i ne dobiti ništa zauzvrat. Ako pak naiđete na partnerovo oduševljenje, moguće je da će se pokrenuti neka nova ideja koja može biti značajna za oboje i to na dugoročnom planu. Slobodni Ovnovi gaje simpatije prema osobi iz poslovnog okruženja, ali to vešto drže u tajnosti. Mnogi prolaze kroz platonsku ljubav i kriju osećanja zato što im je ta osoba, na neki način, nedostupna ili je zauzeta. Moguće je da ćete započeti prijateljski odnos i komunikaciju, ali i dalje niste spremni da otvorite sve karte.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu zbog viška energije možete imati problema s pritiskom, ali i disbalansom hormona. Mogući problemi s kožom i infekcije.

SAVET: Trudite se da budete u balansu, da se ne ističete previše, ali ni da se sklanjate. 

Foto: Shuttestock

Bikovima sledi promena na poslu

 

Bik- Ogromni kapaciteti u poslu i ljubavi

POSAO: Bikovima će ova nedelje doneti promene koje mogu uticati i na unutrašnji i na spoljašnji plan. Povlačićete kvalitetne poteze koje ćete sami inicirati, a koji će vas, na neki način, osvestiti jer vam je to potrebno da biste napredovali. Privlačićete bitne i važne događaje koje niste očekivali, bićete konkretni i sadržajni u svemu što budete radili, pa će napredovanje doći kao logična posledica simbioze rada, truda, znanja i mudrosti. Ovih dana će do vas doći bitna informacija, steći ćete nove uvide i šta treba da činite i radite. Možda će vas tom prilikom razočarati jedna osoba, moguća je svađa ili udaljavanje, ali ćete dobiti nove mogućnosti koje će odrediti delovanje na dugoročnom planu. Neko od prijatelja će vam biti podrška da postupite ispravno i ne propustite prilike koje su zaista fantastične. Nagrada će doći u svakom smislu, pa i u finansijskom, tako da možete očekivati povećanje zarade. I ako se ne dogodi sada, ne požurujte jer vas nadoknada neće zaobići. Kod mnogih Bikova će se dogoditi promena posla, napredovanje ili rad na nečemu potpuno novom. Kod starijih Bikova bi ovo mogla da bude kruna karijere, a kod mlađih dobar start. Budite opušteni i temeljni i trasirajte polako svoj put.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, Bikove očekuje eksplozija strasti i emocija. Zauzeti Bikovi će obnoviti ljubav s partnerom koliko god da su zajedno, a mnogi će ostvariti zajedničke ideje i planove. Nije isključeno da će neki parovi ozvaničiti vezu, a neki započeti zajednički život. Moguća je i prinova, kod nekih i neočekivana. Slobodni Bikovi bi mogli da započnu tajnu vezu s osobom iz kruga prijatelja ili koju poznaju preko bliske osobe. Možda se neće raditi o paralelnoj vezi, ali će, iz nekog razloga, biti tajna. 

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problem s gojaznošću zbog preteranog hedonizma. Grlo i dalje slaba tačka.

SAVET: Ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta.

Foto: Shuttestock

Blizancima se otvara prilika za nove poslove

 

Blizanac - Prejak start


POSAO: Dragi Blizanci, ovo je veoma podsticajna nedelja za vas, pa bi bilo dobro da iskoristite potencijale za nešto dobro i kvalitetno. Osetićete da nosite preveliku energiju, ali je njeno kanalisanje od bitne važnosti. Mnogi će primetiti vaše napadno ponašanje, pa ako ne krene u dobrom smeru, moglo bi da dođe do nekih varnica, rasprava i svađa. Zato je važno da znate kada treba da se zaustavite i održavate dobre međuljudske odnose. Dozvolite i drugima da se izraze, daju komentar i imaju mišljenje jer ne vidite u svakoj situaciji pravu sliku. Koristiće i vama, a i vašim saradnicima. Bez obzira na dobre namere, vaša srčanost i energija bi mogle negativno da deluju na druge i stvore kontraefekat. Budite mirniji i tako pristupajte problemima i ljudima. Ove nedelje možete očekivati materijalnu satisfakciju ili neki novac koji nije vaša zarada, može vam biti vraćen dug ili ćete dobiti zaostalu dividendu. Nebo je na vašoj strani, ali je važno da ispratite zvezde. Ove nedelje ćete imati mogućnost da sklopite neke poslove koji su pod velom tajne ili o njima ne treba da zna veći broj ljudi. Tako je i najbolje jer je potrebna stroga diskrecija i poverljivost. Bićete skloni trošenju novca i hedonizmu, pa povedite računa da ne preterate.


LJUBAV: Zauzeti Blizanci imaju velika očekivanja od partnera i bliskih osoba, ali i potrebu da im udovolje. Ako ne budu mogli to da izbalansiraju, mogli bi doživeti razočaranje, mada bi to bilo potpuno bespotrebno. Osetljiviji ste nego inače i možda stvari ne vidite jasno. Nemojte da dozvolite sebi da kritikujete druge i dajete sebi za pravo da znate šta je najbolje za njih, bilo da se radi o partneru, deci ili bliskim osobama. Bitno je i da razumete da pozitivan stav i intenzitet ne mogu svi da razumeju. Slobodni Blizanci bi mogli da prodube odnos s osobom iz poslovnog okruženja. Radi se velikoj strasti i prejakim emocijama koje možda nećete moći da obuzdate. Međutim, moguće je da je u pitanju zauzeta osoba ili će iz nekog drugog razloga odnos morati da započne kao tajna. Nemojte biti previše napadni jer biste mogli delovati nekulturno i biti odbijeni.


ZDRAVLJE: Bićete napeti, pod stresom, imati oscilacije u ponašanju, ali ćete imati i prijatne i harmonične momente. Sve to može dovesti do zdravstvenih problema. Moguća je mučnina i problemi s glavom.


SAVET: Ne izlećite se. 

Foto: Shuttestock

Rakovi će imati probleme sa spavanjem

 

Rak - Partnerski odnosi

POSAO: Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj će akcenat biti na partnerskim odnosima i poslovnoj komunikaciji. Na poslovnom planu početak nedelje donosi mogućnost da suptilnim metodama ostvarite poslovne planove. Ako ste u pregovorima za posao s inostranstvom, možete da očekujete povoljan ishod, ali povedite računa o svim detaljima pošto nešto lako može da vam promakne. Tokom ove nedelje moguće su promene u planovima, pa se potrudite da budete što fleksibilniji. Krajem nedelje možete imati razgovor koji vam neće biti prijatan, ali zato rešava mnogo toga što vas je mučilo u poslednje vreme. Postaviće se pitanje kontrole u nekom poslovnom odnosu i načina na koji se to odražava na vaš rad. Sada imate priliku da jasno stavite do znanja šta smatrate pogrešnim i zbog čega. Ako druga strana ne prihvati kritiku, posledice nećete snositi vi. Za poslovnim odnosima koji se tokom ovog perioda raskinu ne treba žaliti pošto vam u budućnosti ne bi doneli mnogo toga dobrog. Od nedelje razmišljate na drugačiji način od uobičajenog i odlično se snalazite u kriznim situacijama. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz saradnju s inostranstvom u vezi s novim poslovima. Mogući su iznenadni prihodi od poslova koje radite s prijateljima ili kroz neke grupne projekte. Kada je reč o troškovima, najviše ih možete imati na putovanjima.

LJUBAV: Na emotivnom planu Rakovi koji su u braku ili vezi imaju mogućnost za iznenadni put udvoje, koji će im doneti mnogo uzbuđenja. Imate želju da istražujete nove stvari s partnerom ili da na novi način posmatrate vaš odnos. Pred kraj nedelje mogući su razgovori s partnerom koji će dosta toga razjasniti i izneti na površinu. Sada je trenutak da sve što vas muči podelite s partnerom i otkrijete tajne jedno drugom ukoliko ih imate. U suprotnom, vaš odnos se može zakomplikovati. Rakovi koji su trenutno slobodni mogu da upoznaju novu i zanimljivu osobu preko prijatelja, ali će, za početak, ostati u zoni prijateljstva. Trenutno vam više prija da budete bez obaveza i da slobodno vreme provodite u društvu prijatelja i poznanika koji su vam zanimljivi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu moguće promene u raspoloženju i nemiran san.

SAVET: Iskoristite priliku za iskren razgovor koji će razotkriti neke stvari

Foto: Shuttestock

Lavove očekuju turbulencije na ljubavnom planu

 

Lav - Neophodne promene

POSAO: Dragi Lavovi, ove nedelje bićete okrenuti poslu i poslovnim dešavanjima uzrokovanim iznenadnim obrtima koji će zahtevati dodatni angažman i akciju. Na početku nedelja suočićete se s jednim promenom koja će nastupiti gotovo neprimetno, ali ne kada ste vi u pitanju. Biće vam jasno da su se odnosi snaga na poslu promenili i ko drži konce u svojim rukama, ali to drugima neće biti tako vidljivo, pa ćete se osećati usamljeno u svojim razmišljanjima. Od sredine nedelje posao se rapidno povećava, a može doći i do nekih razgovora u kojima će izaći na videlo sve što je do sada čuvano. Lavovi će generalno tokom ove nedelje poželeti mnoge stvari da isteraju načistac i da malo raščiste svakodnevicu od toksičnih odnosa koji im kradu energiju. Krajem nedelje težište se pomera na partnerske odnose i rad u timu. Poboljšanje komunikacije biće vidljivo i uticaće na bolju atmosferu oko vas. Iznenadne promene u smislu promene radne pozicije ili promene radnog mesta su izvesne, pa razmislite šta je ono što vas najviše ispunjava i inspiriše. Kada su u pitanju vaše finansije, sredinom nedelje možete da očekujete isplatu preko posla koji radite s partnerima, a cela nedelja će biti u znaku dobrih finansijskih rezultata. S druge strane, troškove vam može prouzrokovati jedan od roditelja, a moguća su i veća poslovna ulaganja.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi koji su u braku ili vezi osetiće manje turbulencije tokom ove nedelje. Ne odustajete od promena kada je svakodnevno funkcionisanje u pitanju, što može biti dosta naporno partneru, kom u ovom trenutku prija komforniji pristup, pa može doći do razmimoilaženja. Budite otvoreni i jasno objasnite šta vam je važno i zbog čega da ne bi sve izgledalo kao vaš hir, što svakako nije. Imate dubinsku potrebu za promenom, ali to partneru nije uvek vidljivo, pa je dobro da to verbalizujete na jasan način. Lavovi koji su trenutno slobodni mogu biti privučeni osobom iz prošlosti koju neočekivano sreću. Taj iznenadni susret vam može vratiti stare emocije i želju da ponovo budete zajedno, ali će vas realnost brzo odvratiti od te ideje. Moguće je zaljubljivanje preko posla.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, potreba za promenom i regeneracijom uvodi vas u nove navike, koje poboljšavaju vaše opšte stanje.

SAVET: Sledite svoje potrebe i menjajte sve što je potrebno.

Foto: Shuttestock

Devicama sledi poziv za saradnju u inostranstvu

 

Devica - Prepoznavanje emocija

POSAO: Drage Device, ove nedelje fokus će vam biti na emotivnom planu i sopstvenom emotivnom doživljaju, ali se krajem nedelje polako pomera ka poslu. Na poslovnom planu dobra organizacija vas spasava od haosa koji može nastati zbog obima posla koji je pred vama. Dosta ste smireni i dobro se nosite s nepredviđenim situacijama i ponašanjem poslovnih partnera ili klijenata koje nema racionalnu podlogu. Bez problema ćete odbiti da udovoljite neosnovanim zahtevima koje drugi postavljaju pred vas po cenu raskida saradnje i to je jedino što u ovom trenutku možete da uradite. S druge strane, osećate se relaksirano i svesni ste da radite pravu stvar kada je posao u pitanju. Sredinom nedelje iznenadni poziv za saradnju s inostranstvom koja će vam doneti dosta toga novog i drugačijeg od onoga što ste radili do sada. Ako preuzmete rizik novog posla, benefiti mogu biti veliki, ali potrebna je velika doza odgovornosti i koncentracije da sve savladate na pravi način. Krajem nedelje fokus će se pomeriti na posao i nove poduhvate koji će vam u potpunosti zaokupiti pažnju. Kada su u pitanju vaše finansije, imaćete dobar učinak u domenu partnerskih poslova. Ovo je period u kom ćete zaključiti poslove koji će vam se u kasnijem periodu isplatiti. Troškovi vezani za partnera i putovanja.

LJUBAV: Na emotivnom planu, Device koje imaju partnera mogu osetiti neki vid verbalnog pritiska koji im se neće svideti. Partner želi da sprovede svoje planove čak i kada ste vi izričito protiv, pa to može stvoriti nervozu i napetost u odnosu. Probajte da reagujete smirenije i racionalno da izlažete argumente umesto da ih koristite za napad. Ako uspehe da smirite situaciju, sve će već krajem nedelje doći na svoje mesto. Device koje su trenutno slobodne, teško da će u ovom trenutku želeti da promene svoj status. Odgovara vam sloboda i nesputanost, a skloni ste da preispitujete svoje emocije vezane za partnere iz prošlosti. Saznanja do kojih budete došli biće vam dragocena zbog nekog budućeg odnosa koji će vam biti izuzetno važan. Sredinom nedelje mogući su kraća putovanja i emotivni susreti koji će vas prodrmati. Prepustite se momentu i nemojte oklevati u trenutku koji zahteva delanje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu problemi s disajnim organima koji traju već duže vreme, obratite se lekaru.

SAVET: Pratite svoje emotivne reakcije u društvu određenih ljudi, vreme je da ih osvestite

Foto: Shuttestock

Vage očekuju problemi u ljubavi zbog drame na poslu

 

Vaga - Razrešenje

POSAO: Vage su u prethodnom periodu imale turbulentan period, mnogo toga su primetile, saznale i stekle nove uvide. Nije bilo lako, ali sada, kada ste mnogo toga razrešili, biće mnogo bolje. Ovo je bio razbuđujući period, a biće neprijatan i za ljude iz vašeg okruženja. Moguće je da će vam se nagomilati neki poslovi i to bi moglo da vas potrese jer nećete moći sve da postignete. Radite jedno po jedno, polako i postepeno, pa će sve biti u redu. Možda i dalje ne shvatate da se sve dešava s razlogom. Mnoge stvari koje su vama jasne drugim ljudima i dalje nisu, pa ste i zbog toga u nekoj prednosti. Potrebno je da se neke koriguju, ali i dalje nemate rešenje za sve. Ovo je odličan momenat da popravite finansije, podignete kredit ili neku drugu pozajmicu i novac uložite u posao. Veoma dobro vam ide rad s tuđim novcem, pa ćete imati i takve prilike. Neke Vage će biti u situaciji da potpišu ugovor, što će biti veoma važno za njih, neki će ući u nova partnerstva ili poslovne transakcije, a neki bi mogli i da započnu novi posao. Nešto će se drastično promeniti na dugoročnom planu, vi ćete se mnogo kolebati i dvoumiti, što će mnoge iznenaditi. Studenti će biti u prilici da polože ispit, budu fokusirani i lako se snađu. Nije isključeno ni putovanje u inostranstvo ili će vam neko iznenada doći u goste. Obratite pažnju na jednog roditelja.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi biće prilično otvorene prema partneru. Vrlo jasno i konkretno ćete prepoznati šta se dešava unutar ljudi oko vas, ali ćete i bolje videti sebe. Okolnost koja bi mogla da donese problem jeste neraspoloženje ili ako jedno od vas bude donosilo kući probleme s posla. Komunikacija i ponašanje bi mogli da se loše protumače, a vaše reakcije kao nepotrebne. Najbolje bi bilo kada biste u ovom periodu mogli zajedno da otputujete i pobegnete od svih stresova i problema neko vreme. Slobodne Vage bi u poslovnom okruženju mogle da pronađu osobu koja ih veoma privlači i intrigira, a kod Vaga lepšeg pola moguća je ljubav i strast s osobom koja dolazi iz inostranstva ili s puta. Moguće je da nećete znati granicu koliko treba da se posvetite potencijalnom partneru, a kada treba da se povučete, pa vam to može doneti konfuziju.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju, možete imati problema sa stresom, butinama, ali i štitastom žlezdom i hormonima. Ne preterujte s hranom i pićem. Usporite.

SAVET: Možda vam sada to nije najjasnije, ali ne treba ništa raditi na silu

Foto: Shuttestock

Škorpijama sledi disbalans u odnosima

 

Škorpija - Bliski s idejom

POSAO: Drage Škorpije, ove nedelje ćete osetiti buđenje adrenalina i poseban osećaj da treba da napravite intenzivniji momenat. Naročito važan datum je 10. februar, kada je moguće potpisivanje nekog dokumenta ili se radi o kupoprodajnom ugovoru. Takođe, veoma je važna i povoljna nedelja za sve one koji se bave kreativnim zanimanjem, ugostiteljstvom, turizmom i ekonomijom. Možete dosta toga novog započeti, ali i uključiti neke druge ljude. Napravićete nešto ni iz čega ili iz pasivnog i statičnog stanja. Možda niste znali u šta će se sve pretvoriti ili će krenuti na mala vrata, ali spontano ćete pokazati da veoma dobro zapažate stvari, vidite bolje od drugih i dajete smislenije ideje. Sve to će se odraziti i na finansijskom planu, pa očekujte uvećanje zarade i naplatu zaostalih dugova. Mnogim ljudima će biti jasno da vam pripada deo kolača, pa mnoge Škorpije mogu očekivati unapređenje i bolju poziciju. Širenje posla očekuje one koje rade u oblasti sudstva, advokaturi i marketingu. Pripadnici vašeg znaka koji se bave privatnim biznisom su u poslednjoj fazi čišćenja i pripreme za neke nove i drugačije poduhvate. Do kraja meseca ćete biti u prilici da pokrenete neke stvari iz početka, s novim resursima, ljudima, idejama ili čak u novom prostoru. Pored dobre zarade, imaćete ove nedelje i neke troškove, više izlazaka i druženja, pa povedite računa da ne preterate.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzetim Škorpijama bi ove nedelje mogle da budu nejasne neke situacije ili reakcije partnera. Moguć je disbalans u odnosima, neizvesnost, ali i mogućnost da se dogode novi i kvalitetniji momenti. Odnos bi verovatno trebalo da se redefiniše ili uobliči, pa ako se to ne dogodi, može doći do razočaranja. Moguće je da će se partner više truditi da učini neke stvari smislenijim i podigne vezu na viši nivo. Očekujte prijatno iznenađenje od dece. Slobodne Škorpije se takođe nalaze u nekom nejasnom ili nedefinisanom odnosu. Osoba koja vam se dopada ili flertuje s vama može vam biti prijatelj ili poslovni partner, pa vam to, na neki način, može otežavati situaciju. Krajem nedelje dogodiće se neke neočekivane izjave, momenti i situacije koje će mnogo toga preokrenuti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stresom i depresijom zbog interakcije s drugim ljudima.

SAVET: Probajte da razumete da neki ljudi ne mogu da prevaziđu strah i da ih on ponekad blokira.

Foto: Shuttestock

Strelčevi će uneti novine i pozitivnu energiju u odnos sa osobama iz okruženja

 

Strelac - Važna iskustva

POSAO: Strelčevima bi ova nedelja mogla biti puna tenzija na poslovnom planu, ali u isto vreme i puna podsticanja. Imate potencijala, ali je važno da ne blokirate i prepustite se događajima kakvi god da su. Veoma važna su zapažanja i iskustva koja imate jer je bitno da dobro procenite i gađate pravo u metu. Ove nedelje je moguć sukob s nekim od autoriteta, pa budite obazrivi jer se sve može dogoditi iznenada. Kakva god bila priroda realizacije dešavanja, ne treba da budete nezadovoljni jer se sve dešava zbog napredovanja. Moguće je da trenutno niste svesni razvoja događaja, ali ne odbijajte ono što vam se bude nudilo. Suočićete se s novim vrednostima i kvalitetom, moguće je da će biti promena, novih dogovora na finansijskom polju, a nisu isključeni ni dugoročni ugovori. Ovo je sjajan period za sve one koji se bave kreativnim zanimanjima jer ih očekuju novi projekti, ideje i velika pokretačka snaga. Kod nekih koji rade u kolektivu može doći do reorganizacije, novih saradnika ili će stari otići. Sve može delovati istumbano, ali je onako kako treba da bude. Ovo je period kada ćete više izlaziti, družiti se, biti rado viđen gost na mnogim proslavama, a nije isključena ni poslovna saradnja koja bi mogla da se izrodi. Moguće je da ćete želeti da ulepšate prostor u kojem boravite i obradujete sebe nekim komadom nameštaja. Dom će biti mesto gde se najbolje osećate i vaša oaza mira.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi će uneti neke novine i pozitivnu energiju u odnose s dragim osobama iz okruženja. Najbolje ćete se osećati između četiri zida, kada ćutite, gledate neki film i zagrlite najmiliju osobu. To je nešto potpuno drugačije od onoga kako se prikazujete, kada ste dinamični i puni energije. Problemi bi mogli da nastanu ako partner ne razume vašu potrebu za harmonijom i mirom i optuži vas da ne obraćate pažnju na njega. Slobodni Strelčevi će biti u prilici da osobi koja im se dopada pokažu kontradiktorna osećanja i ponašanje, pa bi to moglo pomalo da zbuni potencijalnog partnera, a neke čak i udalji. Doduše, prilika će biti više, pa nećete znati za koga da se odlučite. Moguće su i tajne i zabranjene ljubavi.

ZDRAVLJE: Imaćete česte promene raspoloženja, što bi moglo kod drugih ljudi da izazove čudne reakcije, ali i konflikte. To će vam unositi nervozu.

SAVET: Slušajte instinkte 

Foto: Shutterstock

Jarčevi prolaze kroz preispitivanja

 

Jarac - Stvarne potrebe

POSAO: Dragi Jarčevi, ovo je nedelja u kojoj ćete biti fokusirani na neka unutrašnja dešavanja, ali i komunikaciju i pomaganje drugima. Već početkom nedelje imate dobru priliku da zaključite kratkoročan posao koji vam može olakšati funkcionisanje, ali budite pažljivi kada su u pitanju detalji. Neko iz vaše najbliže okoline može vam se obratiti za pomoć ili će želeti samo da priča s vama zbog problema koji ga muči. Vi ćete cele nedelje osećati potrebu za preispitivanjem i analizom svojih postupaka, ali vaših najdubljih želja i strahova. Želite da razrešite neke stvari da biste krenuli dalje bez prošlosti, koja vas opterećuje. Ne želite druge ljude da opteretite tim, ali u nekim trenucima će biti jasno da niste prisutni i da vodite unutrašnju borbu. Sredinom nedelje bićete otvoreniji za komunikaciju i kreativni pristup, što će vam dosta pomoći kada je u pitanju posao, ali i privatan život. Od kraja nedelje imate veće šanse za realizaciju planova i za prelazak s reči na dela. Započećete s materijalizacijom svojih planova koje ste do sada detaljno razradili, pa možete da očekujete uspeh. Kada su vaše finansije u pitanju, novac vam dolazi kroz kratkoročne i kreativne poslove, ali i kroz saradnju s bliskim ljudima. Bolja finansijska situacija od kraja nedelje. Trošićete uglavnom na izlaske.

LJUBAV: Na emotivnom planu Jarčevi koji su u braku ili vezi prolaze kroz unutrašnja preispitivanja koja mogu da se izgledaju kao neraspoloženje, što kod partnera može izazvati nezadovoljstvo. Ipak, na kraju ćete podeliti s partnerom sve što vas muči, pa će i rešenje biti na pomolu. Sredinom nedelje moguće je kraće putovanje, koje će u vama i partneru probuditi strast i ponovo vratiti harmoniju u vaš odnos. Komunikacija će se takođe poboljšati i biće vam lako da iskažete ono što osećate. Jarčevi koji su trenutno slobodni mogu preko bliskih osoba upoznati osobu nesvakidašnjeg duha koja će ih privući inteligencijom i načinom na koji komunicira s okolinom. U pitanju je neko ko je na kreativan način izražava emocije, što vam može biti posebno privlačno. Moguće su i neplanirane trudnoće, pa budite pažljiviji ako se još ne vidite u ulozi roditelja.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, moguće su česte glavobolje.

SAVET: Bitno je šta vi zaista želite, a ne šta drugi očekuju od vas.

Foto: Shuttestock

Na emotivnom planu Vodolije imaju mogućnost za tajnu vezu

 

Vodolija - Dobre finansije

POSAO: Drage Vodolije, ove nedelje fokus će biti na samostalnom radu, finansijama i nekim privatnim planovima. Na samom početku nedelje, iz nekog razloga, vraćate se u prošlost i preispitujete najdublje motive koji vas pokreću na delovanje. Ukoliko vam početkom nedelje bude poveren neki posao, držite ga van očiju javnosti i samostalno radite na njemu pošto ćete samo tako doći do izvanrednih rezultata. U suprotnom, rizikujete da dođe do nepotrebnog rasipanja energije. Sredinom nedelje Vodolije koje se bave privatnim poslom imaju šansu da ostvare saradnju koja će im doneti dobru zaradu, a ponuda može doći potpuno iznenada. Zato se potrudite da razmišljate i reagujete brzo da vam realizacija ne bi izmakla. Krajem nedelje postajete više angažovaniji i intelektualno prisutniji u svemu što radite. Dajete svoj pečat poslovima koje obavljate i to vam donosi priznanje nadređenih. Najbolje je da vidljivu i transparentnu realizaciju ostavite za kraj nedelje pošto će vam sve ići od ruke i lakše ćete rešavati sve potencijalne probleme i prepreke. Na finansijskom planu ovo je sjajna nedelja, posebno za Vodolije koje se bave privatnim poslom. Novac sredinom nedelje dolazi iznenada, a dobra finansijska situacija potrajaće tokom cele nedelje. Troškovi su mogući u vezi s domom u kome živite ili jednim roditeljem.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vodolije koje su u braku ili vezi imaju mogućnost da započnu tajnu vezu, o čemu će intenzivno razmišljati. S druge strane, ponavljaju vam se neke situacije iz prošlosti koje niste savladali na vreme. Potrudite se da donosite prave odluke i oduprete se iskušenjima koja vam mogu doneti mnogo problema u budućnosti. Vodolije koje su trenutno slobodne imaju priliku da realizuju vezu s osobom koju dugo poznaju ili s nekim s kim su već bile u vezi. Ta prilika će doći iznenada, pa se potrudite da ne razmišljate mnogo ako je u pitanju neko s kim zaista možete da budete srećni. Slušajte intuiciju pošto će biti veoma izražena ove nedelje, pa emotivne odluke bazirajte na tome.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravstveno stanje, mogući su problemi s pritiskom ili srcem, pa u slučaju potrebe, posetite lekara.

SAVET: Oslonite se na sopstvene kapacitete i dobro slušajte unutrašnji gas

Foto: Shuttestock

Ribama sledi priliv novca

 

Ribe - Potreba za novitetima

POSAO: Drage Ribe, ovo je nedelja u kojoj ćete se fokusirati na nove poslove i rad s prijateljima, ali i tajnost, kao bitan deo vašeg bića. Na početku nedelje možete da očekujete nove poslovne ponude koje mogu doći preko prijatelja ili se tiču rada na nekom grupnom projektu. U pitanju je posao koji zahteva veliku posvećenost i koncentraciju, što vam ove nedelje neće biti problem, ali se spremite na to da neće biti vremena i mesta za druge stvari dok se to ne završi. Sredinom nedelje dobijate mogućnost da realizujete kratkoročni posao koji vam neće oduzeti mnogo vremena i energije, a postići ćete dobre rezultate, koji vas mogu preporučiti za dalje. Potrudite se da saradnicima ostavite potrebnu slobodu i da ih ne pritiskate bez potrebe, samo zato što ste vi u tom trenutku nesigurni u ono što radite. Mogli bi na taj način da izgubite ljude koji dobro rade svoj posao, ali ne žele da budu žrtve tuđeg hira. Na kraju nedelje osetićete potrebu da se povučete i da razmišljate i radite u samoći. Prijaće vam odsustvo drugih i prilika da stvari uradite na svoj način, a konačno ćete moći da čujete svoje misli, bez konstantnih sugestija ljudi koji vas okružuju. Na finansijskom planu novac vam ove nedelje dolazi lakše nego inače, najviše kroz kratkoročne poslove i saradnju s bliskim ljudima ili rođacima. Troškove možete imati u vezi s popravkom tehnike ili automobila, pa povedite računa, naročito prilikom kupovine ovih stvari.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ribe koje su u braku ili vezi imaju potrebu i želju da na neki način osveže odnos s partnerom. Imate utisak da ste previše upali u rutinu, a to vam u ovom trenutku ne prija. Zato ćete insistirati na izlascima, posećivanju novih mesta i češćem druženju s prijateljima, a partner će sve to rado prihvatiti. Imate dobru komunikaciju i razumevanje i u stanju ste da ispratite međusobne želje na zadovoljavajući način, što vam donosi mir i sigurnost. Ribe koje su trenutno slobodne lako pronalaze zajednički jezik s osobom koja im se sviđa. Moguć je iznenadni susret koji vas zatiče nespremne, ali brzo ćete se snaći i s mnogo šarma zavladati situacijom. Uživajte u ovom periodu i pažnji koju pobuđujete gde god se pojavite.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su stomačni problemi i nesanica.

SAVET: Budite izbalansirani u ponašanju i kontroliše sopstvene postupke.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)