Horoskop

DANAS JE PUN MESEC U LAVU: Ova 4 znaka horoskopa osetiće buru loše enerije, neke veze biće trajno prekinute

Tačno u 19:28h stiže pun Mesec u Lavu koji donosi velike tenzije koje mogu da eskaliraju i dramatičnim sukobima.

05.02.2023 09:00

DANAS JE PUN MESEC U LAVU: Ova 4 znaka horoskopa osetiće buru loše enerije, neke veze biće trajno prekinute
Pixabay.com

Pun Mesec u Lavu stiže danas u 19:28h i u kvadratu je Urana. Prema mišljenju astrologa to donosi značajne vibracije na polju ljubavi i poverenja. Više nego ikada potrebno je da postupamo bistre glave i otvorenog uma kako bismo se prilagodili neočekivanim promenama. Mesec u Lavu se obično vezuje za seksualne tenzije i reflektuje se na svađe ljubavnika. Uran u kvadratu sa punim Mesecom sugeriše visoko nabijenu energiju koja može eskalirati sukobima, a pogotovo u ljubavnim odnosima. Ipak, astrolozi ukazuju da uzmete u obzir i dobre strane koje Lav ima.

Lav se često povezuje sa kraljevskom osobom, glamurom i scenom. Ovaj znak predstavlja ponosnu energiju koja nas ohrabruje da koračamo kroz život sa samopouzdanjem. Važno je da ne pređete samo preko površnih kvaliteta ovog vatrenog znaka. Svi možemo uzeti deo ove svetlucave energije i okrenuti je u spostvenu korist. Zato pod punim Mesecom posvetite se stvarima koje volite. Radite ono što želite, nešto zbog čega se osećate posebno, a što deluje pozitivno i produktivno na vaš život. 

Pun mesec u februaru se naziva još i "snežni". Farmeri su od davnina februaru dali ovaj naziv jer se u prošlosti dešavalo da baš u tom mesecu pada najviše snega. Snežni mesec će posebno uticati na 4 horoskopska znaka i to za bika, lava, škorpiju i vodoliju.

Pixabay

Ljubavne svađe na pomolu

1. Bik - Beg od porodičnog doma

Pun Mesec dogodiće se u vašem četvrtom polju doma i porodice. Jedna osoba iz porodice će vam zadati dosta problema i nije isključeno da će biti rasprava. Pojedini pripadnici vašeg znaka će razmišljati o selidbi. Možda će vam dosaditi umorne rasprave sa ukućanima i problemi koji izgledaju kao da nemaju ni početka niti kraja, pa ćete spas potražiti u zasebnom stanu

2. Lav - Ne započinjite svađu

Snežni Mesec u vašem znaku donosi vam pojačane ambicije i potrebu da promenite život. Ipak, sa odlukama treba biti oprezan, naoročito nekoliko dana pre i posle punog Mesec kako ne biste napravili grešku. Bićete emtovini, ranjivi i mnogi će vam ići na živce. Obratite pažnju da u ovom ishitrenom stanju ne ulećete u bespotrebne konflikte sa ukućanima ili sa ljubavnim partnerom jer se svađe neće završiti u vašu korist.

pexels.com

Lav posebno na udaru svađa sa partnerom

3. Škorpija - Tenzije na poslu

Snežni Mesec dogodiće se u polju vaše karijere. Zbog toga ćete poželeti da menjate posao ili profesiju. U svakom slučaju burno ćete reagovati na događaj za koji ćete čuti na radnom mestu i te promene će vam teško pasti. Razmislite dobro da li je promena profesije ono što vam treba ovoga trenutka. S druge strane ukoliko niste zadovoljni mogućnostima na datom poslu, možda je trenutak da porazgovarate sa nadređenima. 

4. Vodolija - Sukobi sa partnerom

Pun Mesec na polju ljubavi donosi vam krizu u braku. Partner će vam zamerati da mu ne povećujete dovoljno pažnje, a vaše razlike će biti sve uočljivije. Ovo je i polje mogućih velikih svađa koje imaju tendenciju da se okončaju razvodom, zato budite na oprezu. Sagledajte šta biste time dobili, a šta izgubili. Ukoliko imate poslovnog partnera, treba da se pripremite za potencijalnu krizu.

Pixabay

Danas je pun Mesec u Lavu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)