Horoskop

Horoskopski znaci koji se teško razvode: Neki neće da priznaju da je kraj

Iz veze najlakše izlaze Vodolije, dok su Vage najmanje sklone razvodu

25.02.2022 09:00

Horoskopski znaci koji se teško razvode: Neki neće da priznaju da je kraj
Pixabay

Svi u brak ulaze sa željom da sa tom osobom ostanu do kraja života i sa kojom će imati dom i porodicu. Ali činjenica je i da se velika većina brakova završava razvodom.

Astrolozi smatraju da dosta na brak i veze utiče horoskopski znak i da se neki znakovi češće i lakše odlučuju za prekid.

Vodolija

Rođeni u ovom horoskopskom znaku su veoma slobodoumni pa je najmanje verovatnoća da će se uopšte venčati. Oni odlaze iz svih onih veza koje ih sprečavaju da pokažu svoju individualnu prirodu i da iskažu svoja shvatanja. Čim im se uskrati ili ograniči njihova nezavisnost, oni izlaze iz veze.

Strelac

U dubini duše svaki Strelac je avanturista. On nije ljubitelj tradicionalnih veza jer ima potrebu da ostane slobodan. Uvek je otvoren za promene, da se spakuje i promeni zemlju i mesto boravka. Zbog toga je on u stalnoj potrebi za novim iskustvima, pa i novim vezama.

Pixabay

Vodolije beže iz svake veze koja ograničava njihovu individualnost

 

Ribe

Ribe žude za dubokom emocionalnom vezom sa svojim partnerima, ali su takođe izuzetno osetljive i bore se da izađu na kraj sa konfliktima. Ako u braku i vezi ne pronađu apsolutnu posvećenost, a odnos se zasniva na stalnim raspravama i svađama, beže glavom bez obzira.

Blizanci

Za Blizance kažu da su kao leptiri: stalno im je potrebna stimulacija i fleksibilnost. Čim osvoje jedan, odmah prelaze na drugi cvet.

Ovan

Ovnovi su nezavisni, što je sjajno, ali njihova strastvena priroda može da doprinese promenljivom dinamici u ljubavnim vezama. Njima je potreban neko ko se neće truditi da ih zadrži. Ako se kod Ovna ugasi strast, bez problema će je potražiti na drugoj strani.

Lav

Lav koji je nezavisan, traži zabavu i način da se izrazi. Čim se sve pretvori u rutinu, bez novih zadovoljstava i ideja da se odnos unapredi, Lav odlazi jer on mora uvek i u svemu da sija.

Pixabay

Blizanci su kao leptiri: stalno lete sa cveta na cvet

 

Bik

Bikovi su praktične prirode, što utiče na njihove odnose i veze. Oni mogu biti tvrdoglavi, opušteni i šarmantni, ali uvek traže vezu koja može da izdrži sve oluje. Uprkos njihovoj hladnoj spoljašnjosti, uvek će se boriti za svog partnera u koga veruju i neće ga se odreći tako lako. Ali ako nešto poremeti taj sistem verovanja, bez problema će pristati na razlaz.

Škorpija

Dok su u svim drugim odnosima nepredvidljive, Škorpije imaju intenzivan odnos sa svojim partnerom. Jednom kada se obavežu, vrlo se strogo drže pravila igre. Ali ako ih partner izda i prevari – povratka nema.

Devica

Device su poznate po svom perfekcionizmu, naročito u pogledu ličnog rasta i razvoja. One teško priznaju poraz i da nešto nije u redu u njihovom životu pa će pokušati svaki bračni problem da reše i „zakrpe“. Uvek su spremne da ponovo pokušaju jer ne žele da priznaju poraz i da u nečemu nisu uspele.

pexels.com

Jarčevi će uraditi sve kako bi brak funkcionisao

 

Jarac

Jarčevi su posvećeni u obavljanju svih poslova i uradiće sve pre nego što odu i napuste bračnu zajednicu. Trude se da se njihove veze zasnivaju na međusobnom poštovanju i poštenju.

Rak

Rakovi su poznati po tome što su porodični ljudi koji žele da se osećaju prijatno sa svojim partnerom. U stanju su da žrtvuju sve svoje potrebe zbog drugih. Oni uvek ostaju u vezi, bez obzira na svoju sreću i potrebe.

Vaga

Vage žude za ravnotežom i očuvanje mira je njihov zadatak broj jedan. U veze ulaze sa oprezom, ali ulažu maksimalan napor da taj odnos napreduje. One obožavaju romanse i od svoje veze žele da naprave pravu ljubavnu priču, piše bestlifeonline.

Komentari (0)