Horoskop

Najnervozniji horoskopski znaci: Jedni paničare, drugi napadaju

Kako će neko reagovati na stres zavisi i od horoskopskog znaka

21.02.2022 09:00

Najnervozniji horoskopski znaci: Jedni paničare, drugi napadaju
Pixabay

Na stres ljudi različito reaguju. Neki se isključe, drugi počnu da paničare, a treći prelaze u napad. Kako ćete reagovati, zavisi od tipa ličnosti i osobina, kao i od horoskopskog znaka.

Ovih šest horoskopskih znakova pokazuje posebne znakove napetosti.

Vodolija

Nikada ne biste rekli da će se na ovoj listi naći Vodolije koje gotovo uvek izgledaju da postupaju hladne glave. Međutim, oni se nehotice mogu izložiti velikom stresu. S jedne strane, oni žele da budu različiti i jedinstveni, ali i da se uklope, da ih svi vole, kaže astrolog Mejzi Bristol. Sve to kod njih izaziva stres jer žele da ispolje svoju individualnost.

Vaga

Vaga uvek i samo želi da svi budu srećni. Na prvu loptu, to je odlična osobina, ali ne za same Vage.

-Oni sebi povećavaju pritisak zbog tuđe sreće. Ovaj znak će sve uraditi kako bi se drugima zavrtelo u glavi od radosti, zaobilazeći svoje potrebe. To ih onda dodatno opterećuje jer nisu zadovoljne, kaže Mejzi Bristol.

Pixabay

Vaga želi da svi budu srećni i zato sve prima na svoja pleća

 

Ribe

Dok Ribe spolja mogu izgledati povučeno i hladno, one trepere od nervoze.

-Ovaj znak je veoma intuitivan, što znači da istovremeno preuzima mnogo emocionalnih informacija. Zbog toga često zaborave da postave granice jer žele svima da pomognu. A onda se opterećuju time jer je zauzet njihov životni prostor, objašnjava astrolog.

Rak

-Dok su Ribe iscelitelji, Rak je „emocionalni sunđer zodijaka, kaže Mejzi Bristol za bestlifeonline.com.

Rak bukvalno oseća sve što i drugi osećaju. Njima vlada Mesec, koji menja horoskopske znake svaka dva i po dana. Zbog toga su Rakovi često nervozni jer ništa ne mogu da drže pod kontrolom, a njihovo raspoloženje se stalno menja.

Pixabay

Devica u svojoj glavi ima mnogo "lista" prioriteta

 

Devica

Naravno, Devica je morala da se nađe u prvih šest najnervoznijih znakova horoskopa. Njihov um je kao stalna „kontrolna lista“, a anksioznost dolazi od njih samih. Oni stalno nešto rade, uvek imaju nove liste i prioritete u svojoj glavi i tome nema kraja. Device same sebi nameću taj pritisak i maksimalno se iscrpljuju.

Pixabay

U glavi Blizanaca se stalno roje nove misli

 

Blizanci

Astrolog Mejzi Bristol kaže da je sasvim logično što su svi vazdušni znaci na ovoj listi jer njima vlada um i intelekt, pa je sasvim prirodno da se „zaglave“ u svojoj glavi. Blizanci, iako nisu previše slični Devici, najgori su od svih.

-Oni imaju milion misli u minutu, slično kao neko ko ima poremećaj pažnje. Pošto se njihov um kreće brzinom svetlosti, lako se mogu naći preplavljeni svim onim što se nalazi na njihovoj listi obaveza. Njima je više nego preko potrebno da dobro udahnu, pre nego što se upuste u razračunavanje sa obavezama i stresom.

Komentari (0)