Horoskop

Astrološki parovi čija ljubav pobeđuje sva iskušenja: Na neki način su sudbinski vezani

Tri ljubavne kombinacije parova se uvek vraćaju jedno drugom

18.02.2022 09:00

Astrološki parovi čija ljubav pobeđuje sva iskušenja: Na neki način su sudbinski vezani
Pixabay

Svaka veza ima svoje pozitivne i negativne faze. Parovi se svađaju, imaju različita mišljenja i poglede, a i sam život im donosi niz prepreka koje nije uvek lako savladati. Upravo na tim preprekama se većina parova saplete, bez obzira koliko vole jedno drugo.

Ali postoje i oni parovi koji ne mogu jedno bez drugog i koji zajedno čine celinu, bez obzira na njihov karakter. U tim kriznim situacijama, oni zbijaju svoje redove i oluje im ne mogu ništa. Oni su vezani jedno za drugo i tako ostaju do kraja života.

Bez obzira koliko su različiti, prema saznanjima astrologa, postoje tri kombinacije znakova koji ne mogu jedno bez drugog. Na neki način, oni su sudbinski vezani.

Pixabay

Devica i Vodolija su potpuno različiti znaci po karakteru

 

Devica – Vodolija

Ova dva horoskopska znaka su prilično različita po karakteru i shvatanjima, pa je i njihov spoj neobičan. Međutim, sve to neće imati nikakve veze ako oni budu privlačni jedno drugom.

Prvi korak, što opet nije tipično, preduzimaju Device koje će Vodoliju privući duhovitošću jer oni vole šarmantne, mudre i obrazovane osobe, dok im materijalno bogatstvo ne igra nikakvu ulogu.

Ako je ljubav dovoljno snažna i ako se ludački vole, Vodolija će preći preko popovanja i davanja saveta kojima je Devica sklona, a Devica će istolerisati Vodolijinu neustrašivost i atipičan pogled na svet.

Ovaj astrološki par može doći u situaciju da se slože da je razlaz neizbežan, što će i učiniti, ali se neće nikada otresti misli o svojoj velikoj ljubavi. Lako se može desiti da u svakom narednom partneru traže bivšeg i sve mere prema njemu.

Kako su oba znaka veoma tvrdoglava, pitanje je ko će od njih prvi načiniti korak i priznati da ne mogu jedno bez drugog. Ako se ponovo spoje, biće to za čitav život.

Pixabay

Ribe u Strelčevima vide svoj oslonac

 

Strelac - Ribe

I ova dva para su popuno nespojiva jer je Strelac sklon nekonvencionalnom ponašanju, dok Riba robuje predrasudama. Ovde će prvi korak učiniti Strelac jer on nema problema sa pokazivanjem emocija, dok je Riba stidljiva i povučena, iako mašta o princu.

Strelčevi su veoma strastveni i vole detinjastu prirodu Riba. S druge strane, Ribe u njima vide svoj oslonac, nekoga ko će ih voditi kroz život. Iako će im se to prijati u početku, Strelac će vrlo brzo osetiti da ga to guši, naročito ako Riba počne da mašta i pravi velike i ozbiljne planove što nikako ne odgovara ovom znaku kod koga je sve spontano.

Ukoliko tada Strelac naleti na osobu koja ga više uzbuđuje i sa kojom deli istu strast, to će iskreno priznati Ribama kojima će to ostaviti ranu na srcu i suze u očima. Čak i da se ne pojavi neko drugi, Strelac će želeti da izađe iz veze koja ga sputava, uveravajući Ribu da je to za njeno dobro.

Razlaz između ova dva znaka je veoma buran, drugima se žale na partnera, iznose prljav veš na videlo i traže podršku prijatelja. Međutim, posle te oluje, kada sednu i razmisle, priznaće sebi da im nedostaje bivši partner.

Nove veze im ne donose mir i stalno imaju osećaj da im nešto nedostaje. Da li će se veza obnoviti najviše zavisi od Strelca koji će odlučiti da li će njihovoj ljubavi dati još jednu šansu, a Riba to jedva čeka.

Ukoliko precizno dogovore pravila igre u njihovoj vezi, ljubav će trajati doveka.

Pixabay

Lav Vagu osvaja na drugačiji način

 

Lav – Vaga

Ova dva horoskopska znaka veže prijateljstvo i na to nikada ne zaboravljaju. Lav će tek u odnosu sa Vagom shvatiti da mora da promeni svoj osvajački pristup i da se prema njoj ophodi sa mnogo poštovanja.

Lav i čeka osobu koju želi da zaštiti i posebno mu je intrigantno što Vaga ne pada na njegov šarm i što mu treba mnogo vremena i truda da je osvoji.

A kada uđu u vezu, videće koliko su im različite prirode. Lav je eksplozivne prirode, sklon samovolji i radi šta hoće. Vagi se to ne dopada i pokušaće da ga urazumi i natera da polako razmisli i da ne brza.

Međutim, biće momenata kada će Vagi dosaditi da bude nečija savest, a ako Lav to oseti pokušaće da je ponovo pridobije skupim poklonima i iznenađenjima, na koje Vaga nije imuna. Ali nekada je Vagi dosta svega, pa ni to neće pomoći.

Ovaj par se najčešće rastaje ako Vaga počne da flertuje, a Lav oseti da nije dovoljno voljen i poželi da pronađe osobu koja će mu se diviti. Njihove svađe su žustre, ne biraju reči i pucaju iz svih oružja. Naročito Vaga, što nije tipično za ovaj horoskopski znak koji uglavnom izbegava sukobe.

Tipično za ovaj astrološki par je da prave „pauze“ tokom svog zabavljanja, a prvi korak ka poverenju uvek čini Lav, uz obećanje da će se promeniti i da će smanjiti svoju posesivnost.

Vaga neće poverovati u svaku izrečenu reč, ali će pristati da ponovo pokušaju jer su duboko vezani jedno za drugo. Iako je njihov odnos turbulentan, najviše ih plaši da ostanu bez svog voljenog partnera, piše Atma.

 

Komentari (0)