Horoskop

POBEĆIĆE OD VAS DOK KAŽETE KEKS: Ovi horoskopski znaci ne mogu da ostanu u vezi!

Nekim horoskopskim znakovima ostajanje u vezi jednostavn9o nije moguće.

18.02.2022 16:04

POBEĆIĆE OD VAS DOK KAŽETE KEKS: Ovi horoskopski znaci ne mogu da ostanu u vezi!
pexels.com

Kada stupimo u novu vezu većina nas se nada da će ta veza potrajati i da će biti puna lepih trenutaka koje ćemo zauvek pamtiti. Međutim, mnoge od veza u koje ne uđemo da dobro poznajemo našeg partnera završe se dosta rano, a portal Srećna republika otkriva vam da je za to kriv horoskopski znak

Ovi horoskopski znakovi redovno beže od veza čim im se ukaže prilika i ostavljaju vas na cedilu. 

Blizanac

Ovaj horoskopski znak će se verovatno odljubiti  i povući pre nego što to primetite. Blizanci mogu biti izuzetno nepredvidivi kada su u pitanju ljubav i veze. On može vrlo brzo odustati od vaše sreće. Mogu ti reći da te više ne vole i posle deset dana. Dakle, ako ste u ljubavnoj vezi sa Blizancima, morate biti spremni na neočekivani raskid.

Vaga

Poput Blizanaca i Vage imaju tendenciju da brzo napuste vezu. Veoma su strastveni i kada se desi da veza ponestane ozbiljnija, teško im je da ostanu u njoj. Vaga je najsrećnija kada njihova veza ostane ljupka i intenzivna kao prvih dana kada su se zaljubili.

Rak

Rakovi, takođe, mogu vrlo rano izgubiti interesovanje za vas i vezu. U jednom trenutku mogu da ti priznaju ljubav, a već sledećeg dana mogu da ti priđu samo da bi ti rekli da te više ne vole. Jedina stvar koja ih može zadržati sa vama još malo je vaša spremnost da uložite stalni napor da održite vezu. 

Bik

Bik, takođe, vrlo brzo ispada. Napravite samo jednu grešku i videćete kako polako gube interesovanje za vas. Najmanje je verovatno da će Bik ostati sa jednom osobom do kraja života. Njihova ljubav vremenom polako bledi i ukoliko osete nedostatak varnica u vezi, vrlo lako bi je mogli zameniti.

Komentari (0)