Vežbanje

SANJA MARINKOVIĆ PUCA NA PRAGU ŠESTE DECENIJE! U topiću pokazala isklesane trbušnjake, a evo šta jede (FOTO)

Nikada bolje nije izgledala!

08.08.2024 20:01

SANJA MARINKOVIĆ PUCA NA PRAGU ŠESTE DECENIJE! U topiću pokazala isklesane trbušnjake, a evo šta jede (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Sanja Marinković (50) je poznata po svom zdravom načinu života, a sada je odlučila da podeli svoje tajne o održavanju vitke figure i dobrog zdravlja. Na svojim društvenim mrežama, Sanja je objavila fotografiju iz teretane i otkrila koliko joj fizička aktivnost znači. Sanja Marinković ističe da je zdrava ishrana osnova njenog načina života. Ona vodi računa o tome šta unosi u organizam, te se trudi da ishrana bude balansirana i bogata hranljivim sastojcima. Po njenim rečima, ishrana igra ključnu ulogu u održavanju vitke figure i dobrog zdravlja.

- Kada mi kažu da mnogo treniram... Nema mnogo ili malo, nego koliko telu prija. Samo je važno da se pokrenemo - poručila je ona na svom Instagram storiju i mnoge sigurno naterala da se zapitaju.

Instagram/sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković u teretani

Kako je sada ispričala, jede male porcije i to uglavnom sirove hrane.

- Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od mene i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo, ne jedem ništa (smeh). Mislim da sam pre 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera. I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, posle kafu, i oko 13 časova prvi put unesem hranu - rekla je voditeljka gostujući u emisiji "Praktična žena".

Pre više od deset godina iz svog jelovnika izbacila je određene namirnice, poput žumanceta.

- Moram da kažem da već deset, petnaest godina ne jedem žumance, jedem samo belance. Unesem tako samo protein, žumance sam skroz izbacila. I kad pravim kajganu, pravim je samo od belanaca - ispričala je u pomenutoj emisiji Sanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)