Zanimljivosti

SANJA MARINKOVIĆ U BIKINIJU, A SVI GLEDAJU U OVAJ DETALJ NA NJENOM VRATU: Svi govore o ovoj fotografiji(FOTO)

Stilizovana čak i na plaži.

23.04.2024 10:15

SANJA MARINKOVIĆ U BIKINIJU, A SVI GLEDAJU U OVAJ DETALJ NA NJENOM VRATU: Svi govore o ovoj fotografiji(FOTO)
ST/Vladimir Lukić

Voditeljka Sanja Marinković, poznato TV lice koje već više od dve decenije vodi i uređuje emisiju "Magazin in", nedavno je proslavila 50. rođendan. Tom prilikom izjavila je da je sreća najvažnija stvar u životu. Ona je istakla da je naučila da je važno “izgovarati želje svog srca naglas”, te da se zbog toga oseća zadovoljnije i radosnije nego ranije.

Priznala je da neretko njen privatni život trpi zbog poslovnih obaveza, zato joj je glavni izduvni ventil putovanje. Nije tajna da Sanja najradije bira krajnje egzotične destinacije poput Dubaija, Mauricijusa ili prestižnih italijanskih ostrva. Ne zna se sa sigurnošću da li je voditeljka ponovo otputovala u neku rajsku zemlju, pošto je objavila nekoliko priča na svom Instagram profilu. Budući da važi za damu koja uvek i sve postiže, mnoge ne bi začudilo da ona makar na vikend skokne do prve obale.

Instagram-printscreen-sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

Da li je u pitanju nostalgija pred letnju sezonu i period kupanja i sunčanja na svakom koraku ili je Marinkovićeva odlučila ponovo da odleti van granica Srbije, tek ona je objavila nekoliko novih selfija. Najviše pažnje izazvao je onaj gde je u kupaćem kostimu.

Sanja je objavila nekoliko fotografija, a najviše simpatija pobrala je ona na kojoj je u plavom jednodelnom kupaćem kostimu. Voditeljka čak i na plažu ponese uvek dašak glamura, tako je ovaj put uz kupaći ponela bisernu ogrlicu i minđuše, kao i naočare za sunce belog okvira. U opisu fotografije imala je da poruči samo jedno: “Adaptacija na hedonizam”.

Na narednoj fotografiji bila je u crnom jednodelnom kupaćem, dok je imala naočare za sunce crnog okvira. 

- Moje omiljeno mesto na planeti kada sunce zalazi - napisala je voditeljka, pa je jasno da uoči zalaska sunca ne bi bila ni na kojem drugom mestu, sem na obali mora.

Instagram-printscreen-sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

Podsećamo, voditeljka ulaže velike napore da i početkom šeste decenije izgleda ovako.

- Treniram od šeste godine života bez pauze, trenutno tri-četiri puta sedmično po dva sata. Ostalim danima kod kuće ili trčanje i brzi hod. Ne doručkujem nikada. Prvu kafu pijem oko 12h. Ručam oko 14h, pazim šta jedem, ali nisam rob, jedem i slatko. Detoks radim bar jednom mesečno po dva dana. Redovno masiram telo, noge. Lediram noge svakog dana. Godine znate - objasnila je ona, a sve to je dalo očigledne rezultate.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)