Vežbanje

"IZGLEDAŠ KAO DA IMAŠ ZADNJICU NA STOMAKU": Smršala je 100 kilograma, a i dalje trpi uvrede na mrežama (VIDEO)

Ana Alonso je tiktokerka koja je uz naporne treninge uspela da se prepolovi, ali pojedinim pratiocima ni to nije dovoljno.

09.11.2023 12:01

"IZGLEDAŠ KAO DA IMAŠ ZADNJICU NA STOMAKU": Smršala je 100 kilograma, a i dalje trpi uvrede na mrežama (VIDEO)
Tiktok-ana.fitness.vsg

Ana Alonso je tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati blizu pola milona ljudi. Ona priznaje da je imala velikih problema sa kilažom, budući da je tokom jednog perioda života imala oko 200 kg. Ana je tada nosila isključivo crnu garderobu za koju se smatra da vizuelno sužava figuru. Ona je takođe rešila da svoj život promeni iz korena i krenula je sa procesom svakodnevnog vežbanja u teretani.

- Tačno je da sam nekada imala oko 200 kg. I danas mi je neverovatno da sam uspela da smršam oko 100 kg. Bukvalno sam svoju kilažu prepolovila. I dalje imam blizu 100 kg, ali za mene ovo je neverovatan uspeh. Ne posustajem sa vežbanjem i nikako ne preskačem trening. Do ovih rezulatat nisam došla preko noći i planiram još da smršam - objasnila je ova fitnes influenserka, a o njoj je pisao i San.

 

 

Ana je nedavno rešila da pokuša da promeni svoj način oblačenja, bar što se odlazaka u teretanu tiče. Tako je najzad izašla iz crne boje i operedila se za helanke u boji.

- Za mene je bio veoma težak proces mršavljenja. Često sam pomišljala da posustanem, ali drago mi je što nisam. Kada sam videla ove plave helanke za vežbanje, delovale su mi toliko slatko da sam prosto morala da ih imam. Ni sanjala nisam da će to izazvati veliki broj negativnih komentara na društvenim mrežama. Neverovatno mi je koliko su ljudi puni zlobe i predsrasuda i to prema ljudima koje nikada nisu ni sreli u životu. U početku sam to veoma lično shvatala, ali vremenom sam naučila da se izborim i živim sa time. Da, znam da moje telo ne izgleda normalno, ali nekada sam imala 200 kg, i dalje dajem sve od sebe. Samo sam htela da priupitam sve te ljude, da li bi im smetalo da se potrude da bar malo budu ljubazniji u životu - upitala je Alonsova.

 

 

Ova dama je na snimku na kome vežba u teretani napisala i veliki broj osuđujućih komentara koje redovno dobija na TikToku i pozvala je ljude da se pobune protiv digitalnog nasilja kako bi ga bilo što manje. Ovo su samo neki od hejterskih komentara koje Ana svakodnevno sreće na svom nalogu.

- Da li si svesna na šta ličiš?

- I dalje izgledaš kao da imaš zadnjicu i sa prednje strane.

- Kako je moguće da si dozvolila sebi da se ugojiš 200 kg, na šta si mislila?!

- Tačno ova žena ima dve zadnjice, to je toliko ponižavajuće.

- Smršala je, ali ovaj višak kože u predelu stomaka sada je još gori.

- Nikada u životu ne bih želela da izgledam kao ti!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)