Vežbanje

ŠOK U TERETANI: Jedna žena je sve zaprepastila! Da li verujete da je ovo moguće, muškarci su je gledali otvorenih usta! (VIDEO)

Jedna devojka čiji je podvig postao pravi hit na TikToku postala je preko noći poznata širom sveta.

27.09.2022 13:20

ŠOK U TERETANI: Jedna žena je sve zaprepastila! Da li verujete da je ovo moguće, muškarci su je gledali otvorenih usta! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ecila_x

Pripadnice nežnijef pola važne ujedno i za slabije, ali možda to i nije baš tako. Naime, u današnje vreme kada su devojke više nego ikad okrenute zdravom načinu života i fizičkoj aktivnosti, pa u skladu sa tim vreme provode u fitnes-centrima kako bi stekle što bolju formu, dešava da da mnoge od njih u snazi daleko nadmaše i muškarce. 

Upravo to je potvrdila jedna dama koja je uspela da zaprepasti sve prisutne momke u jednoj teretani kada je pred njima podigla tegove od čak 120 kilograma (sa obe strane tega po 60).

Samouvereno se približavajući šipci, devojka je četiri puta brzo podigla i spustila teg, što je naišlo na opšte iznenađenje, a ubrzo potom i na oduševljenje. Ono što je posebno interesantno jeste da je većina mladića na početku bila skeptična po pitanju toga da će devojka uopšte da se usudi da podigne teg, ali ona ih je onda i više nego jakim treningom demantovala. U trenu je pokazala kako žene mogu mnogo i da su rekviziti iz teretane, pa čak i oni najteži, i te kako predviđeni za oba pola. 

@ecila_x No belt, no straps, no warm up, just the audacity #gymhumor #girlpower #lifting #strongwomen ♬ gangstas paradise - favsoundds

Najveće oduševljenje kod korisnika društvenih mreža izazvao je momak koji je sedeo na podu i posmatrao celu situaciju, ne verujući da će devojka moći da se nosi sa zadatkom. Ipak, ubrzo potom ona ga je iznenadila i izazvala urnebesnu reakciju

- Jedan od meni omiljenih hobija, dokazati muškarcima da greše - 

- Hari Poterova faca je neprocenjiva - 

- Svaka čast - 

- Oni su kompletno zaprepašćeni -

- Momak na podu je u fazonu "i tako sam sreo vašu majku" -

- Momak koji sedi na podu je već zaljubljen - bili su neki od komentara - 

Ovaj video je pokupio više od 9,3 miliona lajkova, a reakcije su bile pozitivne kako od muškaraca, tako i žena. Korisnice TikToka su bile oduševljene poduhvatom devojke, te bile srećne zato što žene na taj način podižu svest o svojoj snazi.

BONUS VIDEO.

Komentari (0)