Psihologija

POZLILO JOJ JE NA POSLU I ZAVRŠILA JE U BOLNICI: Istog dana je dobila otkaz, a onda je usledila njena paklena osveta bivšem gazdi!

Dok su lekari u bolnici pokušavali da utvrde zašto joj je loše, gazda je pozvao i samo joj saopštio da je dobila momentalni otkaz.

22.04.2023 16:04

POZLILO JOJ JE NA POSLU I ZAVRŠILA JE U BOLNICI: Istog dana je dobila otkaz, a onda je usledila njena paklena osveta bivšem gazdi!
shutterstock.com

Dobiti otkaz nikad nije lako, ali ostati bez posla kad ste u bolnici je noćna mora svakog čoveka. Jedna devojka koja je radila kao gimnastički trener za devojčice u jednom fitnes/centru doživela je da dok je bila u bolnici pozove gazda i najlaganije joj saopšti da je otpuštena.

Međutim, usledila je njena paklena osveta koja je biv[eg gazdu skupo koštala. Posao mu je propao i svi su ga napustili.

shutterstock.com

Devojci je pozlilo na poslu tokom treninga sa decom, pa je završila u bolnici

Vrtoglavice 

Kako je na Reditu ispričala nesrećna devojka, sve je počelo kad je iz nepoznatih razloga počela da oseća iznenadne vrtoglavice. Pošto je na novom radnom mestu radila tek nekoliko meseci nije želela da ode na bolovanje.

- Zaposlila sam je u jednom fitnes-centru kao gimnastički trener za decu. Brzo se pročulo za mene i u roku od tri meseca broj mališana se udvosturčio. Gazda je zadovoljno trljao ruke, a ja sam bila srećna jer je posao uspešno krenuo - ispričala je ona.

Međutim, svega nekoliko meseci kasnije sve se promenilo.

- Danima se nisam osećala dobro, imala sam vrtoglavice, ali sam odlazila na posao jer nisam želela da ih ostavim na cedilu i to posle samo nekoliko meseci rada. Jednog dana mi je pozlilo da sam morala da prekinem trening. Došao je gazda da proveri o čemu se radi, a ja sam otrčala u kupatilo da povraćam. Kolegu su pozvale Hitnu pomoć i hitno sam prebačena u bolnicu - dodala je ona.

Dok su lekari radili analize pokušavajući da utvrde zašto joj nije dobro pozvao ju je gazda.

- Kad sam videla njegov broj na ekranu pomislila sam da me zove da proveri kako sam. Međutim, veoma neučtivo bez imalo ljudskog saosećanja samo mi je saopštio da sam dobila monetalan otkaz i da se više ne vraćam na posao. Bila sam izbezumljena, nisam mogla da verujem šta me je snašlo - iskrena je bila ona.

Kosmička pravda

Zbog dodatnih ispitivanja ostala je u bolnici i sutradan su počeli da je zovu kolege, ali i roditelji njenih polaznica da vide o čemu se radi.

- Iskreno sam im rekla da sam dobila otkaz dok sam u bolnici. Na sreću brzo sam se oporavila i vratila se kući, a telefon nije prestajao da mi zvoni. Zvale su me bivše kolege iz fitnes-centra da mi kažu da su roditelji povukli decu sa treninga i da se gazdin posao urušava. Za nekoliko meseci sve mu je propalo i svi su ga napustili. Nisam želela takvu osvetu, ali mi je drago jer ga je stigla kosmička pravda. Čim sam se oporavila brzo sam našla drugi posao - zaključila je ta devojka.

Usledili su brojni komentari.

- Šef je samo pokazao svoje pravo lice. I bolje je što se nisi vraćala na taj posao - 

- Kako je mogao da te otpusti tako po kratkom postupku i to dok si još u bolnici? Da li je to po zakonu? - 

- Verujem da ti nije bilo lako kad se sve to dogodilo, ali ti si se oporavila i našla drugi posao, a on se nikad neće oporaviti i biti čovek. Budi srećna što si se rešila takvog čoveka - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)