Psihologija

DA LI VOLITE CRNI, CRVENI ILI MOŽDA ROZE DONJI VEŠ? Stručnjaci otkrili šta ta boja govori o vašoj ličnosti

Da li ste elegantni, odani, ljubomorni, tradicionalni ili nešto drugo, boja vašeg veša će to reću umesto vas.

25.01.2023 19:01

DA LI VOLITE CRNI, CRVENI ILI MOŽDA ROZE DONJI VEŠ? Stručnjaci otkrili šta ta boja govori o vašoj ličnosti
Shutterstock, Instagram-erikalustfilms

Da li ste se ikada pitali šta boja donjeg veša govori o vašoj ličnosti? Mnogi nisu ni znali, ali izgleda da odabirom boje donjeg veša odmah šaljemo kompletnu sliku o nama, koje možda ni sami nismo svesni. Bilo da je crvena ona koja je po vašem izboru ili samo volite običnu crnu, otkrivamo vam pravo značenje boje vaših omiljenih gaćica. Upravo tako različite boje šalju i različite poruke, a evo i koje su to. 

- Boje su odličan neverbalni oblik komunikacije koji stvara raspoloženje. Izabrana boja daje više detalja o vašoj ličnosti, raspoloženju, emocijama i osećanjima - objašnjava Barbara Santini ekspertkinja za seks

Srećna Republika vam otkriva i šta znači određena boja donjeg veša.

Ljubičasta, boja prethodne godine

Stručnjaci koji se bave temom povezanosti boje veša, seksa i psihe smatraju da je boja veša koja je obeležila prethodnu 2022. godinu - ljubičasta.

- Ljubičasta je jedna od najpopularnijih boja donjeg veša i boja 2022. godine. Tradicionalno, ljubičasta je bila povezana s kraljevstvom i luksuzom. To je skupo i prirodno retko. Međutim, ljubičasti donji veš pokazuje ženstvenu i romantičnu osobu. Ako volite ovu boju, onda imate veoma dobar ukus. Ta boja označava kraljevstvo, eleganciju, romantiku i savršeno okruženje za zabavljanje - rekla je Tatjana Dijačenko seksualna ekpertkinja.

pexels.com

Crveni donji veš jasno poručuje da ste strastvena i privlačna osoba  

Crveni donji veš

Prema ekspertima, to je najočiglednija boja koja govori da ste strastveni, privlačni, vatreni i intenzivni. Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne, seksualni savetnici kažu da crveno donje rublje pokazuje intenzivno uzbuđenje i želju.

Crna boja 

Crno donje rublje je klasično i govori da je žena elegantna, šik i sofisticirana. 

Kada želite da dodate malo misterije i pokažete da ste vi ta koja ima svu moć, izaberite svilenkaste gaćice ili crnu čipku - savet je stručnjaka.

Pixabay.com

Crni donji veš znak elegancije i sofisticiranosti, tvrde stručnjaci

Ružičasti donji veš

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste "mekani i slatki".

- Gde crveni vrišti, roze šapuće. Ružičasta boja pokazuje nežnost i mekoću srca. Nežna ružičasta je ženstvena, mladalačka i nevina. Intenzivnije boje roze čine potpuno crnu odeću malo zabavnijom - objašnjavaju stručnjaci.

I plava je rasprostranjena

Stručnjacvi napominju da ima žena koje i te kako vole plavo donje rublje.  

- Plavo donje rublje je malo manje popularno od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, ono prenosi nešto što nijedna druga boja ne može. Još od srednjeg veka plava je simbol odanosti. Ako želite da pokažete naklonost prema partneru, nosite hladnu i opuštenu plavu boju - smatraju stručnjaci.

Foto: Shutterstock

Simbolika plavog veša je zaista posebna 

Zeleni veš

Postoji razlog zašto kažu da je neko zelen od zavisti i ljubomore, ističu stručnjaci - smaragdna nijansa upravo to predstavlja. Iako zelena boja vašeg partnera može da izludi, i to u pozitivnom smislu, često se povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vredna divljenja, piše San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)