Prirodni lekovi

PRIRODNE TINKTURE POMOGLE TAMO GDE JE MEDICINA ZATAJILA: Čudesna priča Čedomira Jovanovića uzdrmala region! (VIDEO)

Srpski političar je 2 duge godine vodio veliku borbu za život i zdravlje. I baš kada su skoro svi digli ruke od njega, čuo je za deda Milovana, koji ga je preporodio. Ovo je njegova neobična priča!

21.06.2022 13:03

PRIRODNE TINKTURE POMOGLE TAMO GDE JE MEDICINA ZATAJILA: Čudesna priča Čedomira Jovanovića uzdrmala region! (VIDEO)
youtube/printscreen-Televizija 5 Uzice

Od 2020. Čedomir Jovanović je preživljavao pravi medicinski pakao. U periodu od dve godine ovaj do tada zdrav i jak čovek je čak 3 puta bio zaražen Kovidom-19, preživeo je tri teške upale pluća i tri puta je posumnjano da ima rak. Lekari nisu znali šta da rade sa njim i kako da ga leče. Muškarac u punoj snazi koji je do tada skoro svakodnevno trenirao je krenuo da se gasi. Ali ne i njegova želja da preživi. Tu na scenu stupa njegov najveći saveznik, doktor prirodne medicine Milovan Milošević iz sela Dub kod Bajine Bašte. Portal Srećna Republika vam donosi čudesnu priču o ozdravljenju srpskog političara.

Iz očaja u zdravlje

Naime, nakon silnih muka i lečenja od korone i teških oblika upale pluća, Čedomir u aprilu 2022. godine odlazi u Kotor, po savet lekara. U tom gradu iznenada gubi vid i biva odveden u bolnicu, gde mu je ustanovljeno da je gubitak čula vida uzrokovan visokim pritiskom. U tim neizvesnim trenucima nije ni bio svestan da će se njegov život uskoro promeniti. On je od svojih prijatelja iz Budve čuo priču o deda Milovanu iz sela Dub i njegovoj “Kući zdravlja”. U stanju potpunog očajanja i neizvesnosti, seda u prvi avion i odlazi za Beograd, a onda sa oslabljenim vidom vozi ka svom spasu, Tari. Nikome nije rekao kuda ide, ni ženi, ni deci. On je o tom svom sudbonosnom putovanju rekao sledeće:

- Šta da im kažem? Gde idem? Da kažu da sam poludeo. Vrlo sam bio rezervisan prema svim tim kao nadristvarima, ali i očajan. Inače, moja porodica su lekari, ne polemišem s autoritetima. Jedva odvozim do tamo, celu Taru sam godinama prolazio uzduž i popreko, al' za Dub nisam čuo. Dođem do velike, lepe kuće. Izlazi bakica, ko devojčica u nekim bermudama: "Jesi ti to, Čedomire?" Četrdeset dana sam bio kod njih, došao s jednom slikom života, vratio se s drugom filozofijom života. 

Srpski političar, koji je 9 meseci proveo na izuzetno teškim lekovima, je po pomoć došao potpuno ruiniranog zdravlja. Deda Milovan Milošević je uradio potpuni remont njegovog organizma, a jedna od prvih stvari koju mu je rekao je da ljudi često vode više računa o svojim automobilima, nego o sopstvenom zdravlju i dobrobiti svog tela.

Potpuni remont organizma

- Pazite, svi mi jednom godišnje odvezemo auto na generalni remont, a na svoje telo ne mislimo. Kaže meni deda: "Možeš li da zamisliš kako izgleda tvoj organizam posle 50 godina života? Kad si očistio svoj krvni sistem? Kad si bubrege, jetru, želudac odmorio?" - kaže Čedomir Jovanović, čija je slika u zavojima obišla ceo region, a nastala je upravo u Dubu, tokom lečenja.

Printscreen/Instagram

Čedomir Jovanović u zavojima

Put koji je prešao nije bio nimalo lak, ali je njemu stvorio novu viziju života. Kaže da ga je deda Milovan lečio oblogama od ricinusa koji odlično prodire kroz telo i veoma uspešno smiruje upalne procese. Svaki dan bi započinjao sa kašičicom todikampa, oko 30 kapi. Radi se o mešavini medicinskog petroleja, koji prodire u svaki organ, i ulja sa ekstraktom zelenog oraha, koji je nadaleko poznat kao najjači antioksidant. Tvrdi da je tako čistio svoju jetru i sebi obezbedio mnogo bolje rezultate koji su se videli na analizama krvi. Jovanović je to ovako opisao:

- Tu dolaze i lekari, pregledaju te, radili su mi i krvnu sliku. Fantastična! Pritisak normalan. 

Nakon toga bi uzimao tinkturu za želudac. Prve i treće nedelje je uzimao tiknture na bazi imele, zatim tinkturu za jetru i žuč, nakon toga bi na red došla tinktura za lečenje pluća. Uz sve to je uzimao i antibiotike i sredstva za poboljšanje cirkulacije. Uzimao je po kap tinktura na kilogram telesne težine. Takođe je uzimao i prirodne preparate za oporavak nervnog sistema, za opuštanje i regeneraciju.

Ovako Jovanović opisuje svoje lečenje u Dubu:

- Bukvalno ništa nisam jeo 40 dana osim tih dvadesetak tinktura, koje sam uzimao ujutru, u podne, uveče. I nisam bio gladan. Između njih sam bio na terapiji po pola sata, jedan dan je kada vrele vode u kojoj je organska glina, drugi dan je u njoj čili i đumbir. Vrela kada zato što dišeš i kroz kožu, a moja koža je bila prestala da diše. I nije to deda Milovan izmislio! Sve su to odavno poznate metode Amerikanca dr Šulca i ruskog akademika Sitina - objašnjava Jovanović.

Standardna i prirodna medicina ruku pod ruku

Ističe da se metode deda Milovana ne baziraju na nadrilekarstvu, budući da i on sam veruje lekarima i uskoro će ih posetiti da bi operisao oči i poboljšao vid. Ipak, Milošević, koji je po struci vojnotehnički inženjer, bazira svoju metodu na prirodnom pročišćavanju organizma i leči tinkturama koje vrše svojevrsni reset tela.

Sam deda Milovan je doživeo prosvetljenje davne 1994. godine, kada je bio na korak od trostrukog bajpasa. Shvativši da su mu deda, otac i brat svi umrli od srca i to relativno mladi, Miloševič je izašao iz ordinacije i nije se osvrtao za sobom. Danas ima 87 godina i zdravo srce na kojem bi mu mnogo mlađi pozavideli. Evo šta on kaže o metodama kojima je lečio srpskog političara:

- Dali smo mu odmah standardni program koji obuhvata čišćenje organizma i revitalizaciju organa tela, jer je trebalo revitalizovati pluća koja su doživela obostrani infarkt, na kojima je imao tri puta upalu, preležao tri puta koronu. Pored standardnog programa, dato je još da pije i “Nerve 1” i “Nerve2”, dao sam mu da pije tinkturu ginka, da pije kapsule korijandera, da pije ostale nestandardne tinkture kojih nema u direktnoj ponudi - kaže deda Milovan u svom intervjuu za "Televiziju 5" iz Užica. Njegov savet poslušajte u videu ispod:

Generalno čišćenje organizma

Ovaj program čišćenja organizma podrazumeva i promenu načina ishrane i stila života. Čedomir Jovanović kaže da je imao svakodnevno čišćenje creva, iako nije jeo ništa, da je za tih 40 dana smršao 6 ili 7 kilograma i da je iz tela izbacio nagomilanu vodu. Evo kako se po savetu deda Milovana organizam najbolje čisti:

- Subotom uveče nema tinkture, tad popijem dva i po deci soka od grejpfruta pomešanog s toliko čistog maslinovog ulja. Grejpfrut razjeda sve iz žučne kese da bi maslinovo ulje to moglo da izbaci - kaže Jovanović, a prenosi Kurir.

Nada i vera u bolje zdravlje

On kaže da se sada oseća dobro, ali da i dalje nije završio sa svojom terapijom. Tinkture i dalje uzima, ali je za tih 40 dana naučio i mnogo o sebi. Njegov metabolizam je polako počeo da se pokreće, te je počeo da konzumira i obrok salate i da svoj život polako vraća u normalu. Kaže da mu je po poslednjim merenjima kapacitet pluća 3,8 litara, što predstavlja ogromni napredak u odnosu na 0,3 litara, koliko je iznosio njegov kapacitet u najgorem jeku bolesti. Kaže i da je njegova dijafragma počela da reaguje.

Nakon kontrole u Beču kod poznatog lekara, prof. dr Ognjena Gajića, Jovanović je otkrio i šta sledeće namerava da uradi po pitanju svog zdravlja i blagostanja:

- Sad ću na kontrole po Beogradu, pa u “Zavod za medicinu sporta” na te testove opterećenja, da bih počeo da treniram. Neću da se smirim, nadoknadiću što sam propustio za ove dve godine - zaključuje Jovanović, koji tvrdi da je imao ludačku sreću da čuje za deda Milovana i da mu je odlazak u “Kuću zdravlja” bila najbolja odluka koja je mogao da donese za svoj organizam.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)