Odrasli

Zašto milioni muškaraca NE MOGU da urade ovo s rukama, dok sve žene uspevaju

Jedan par sa Tik toka, privukao je veliku pažnju upoređujući da li su žene i muškarci jednako sposobni u svemu, kroz demonstraciju jednog pokreta. Žene su pokazale da im je ovog puta priroda darežljiva i da postoje situacije u kojima se bolje snalaze od muškaraca.

19.08.2022 09:00

Zašto milioni muškaraca NE MOGU da urade ovo s rukama, dok sve žene uspevaju
Printscreen/TikTok/_byjemmi

TikTok snimak koji je "preplavio" Internet, postao je viralan i mnoge je nasmejao i zaintrigirao, prikazavši devojku Džemi iz San Dijega koja zajedno sa svojim dečkom pokušava da izvede trik rukama. Ona mu pokazuje način na koji spaja svoje podlaktice ispred lica i kako ih zatim lagano spušta nadole ne odvajajući ruke jednu od druge.

Ipak, kada je došao red na njenog momka, on se malo pomučio. Iako je pokušavao u par navrata da učini isto, nije mu išlo "od ruke". Među njegovim rukama se stvarala praznina.

 

 

Ključna stvar u celom triku je da se podlaktice dodiruju, čak i kada su laktovi potpuno ispravljeni.

Ovo je pokrenulo debatu na društvenim mrežama, jer su neki muškarci rekli kako mogu da izvedu ovaj trik, međutim, neki su objasnili to manjom kilažom koju nose.

- Mogu to, al sam zaista dosta mršav što je verovatno razlog – napisao je jedan korisnik.

Drugi su se složili da je zaista teško izvesti ovaj trik, što zvuči pomalo smešno i nestvarno za „jači pol“.

Ipak, tu je nauka jača. Ona ovo objašnjava kompleksnom anatomijom koja se razlikuje između žena i muškaraca i činjenicom da su laktovi, ramena i ženski zglobovi po prirodi lakše savitljivi od muških.

 - Ženski kukovi i ramena su po prirodi manji pa je i ugao „nošenja“ lakta i podlaktice manji i fleksibilniji. -objašnjava Institut za anatomiju čoveka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)