Odrasli

SADA JE VIŠE NE PREPOZNAJU NA ULICI! Ovoj ženi dogodilo se čudo

Šeli Taunzend doživela je tarnsformaciju koja je zaprepastila sve oni koji je poznaju.

07.06.2022 12:00

SADA JE VIŠE NE PREPOZNAJU NA ULICI! Ovoj ženi dogodilo se čudo
Printscreen/Instagram/shelley_plus2

Šeli Taunzend iz Piterboroa u Kembridžu retko koji prijatelj će danas lako prepoznati na ulici jer se ta žena u relativno kratkom periodu potpuno transformisala. Ona je odlučila da uzme stvar u svoje ruke i život promeni iz korena videvši da joj nošenje bebe predstavlja problem i da se brzo zamara, kao i da sve teže obavljna i ostale svakodnevne obaveze. 

Sve je počelo još pre 20 godina. Naime, kao 18-godišnjakinja Šeli se suočila s gomilanjem kilograma zbog nezdrave hrane. Težina se povećavala iz godine u godinu, a nakon porođaja je stanjepostalo posebno zabrinjavajuće. To je, međutim, i period kada je nastupila prekretnica. 

- Nisam želela da budem gojazna mama na vratima škole - rekla je kroz suze za lokalne medije mlada Britanka. 

Printscreen/Instagram/shelley_plus2

Šeli je za devet meseci uspela da ostvari svoj cilj i skine 50 kilograma

Veličinu problema je uvidela onda kada nije mogla da se pridruži svojoj deci u igri, već je samo mogla da ih nadgleda sa sofe.

Inače, uzrok nataloženih kilograma koji su značajno promenili njen izgled ona objašnjava brzom hranom i kasnim večerama sa svojom porodicom. Kako je istakla, rado se prepuštala grickalicama preturajući noću po ormarićima i fiokama dok njen muž Martin nije bio tu. Cilj su bili keksići ili čipsevi, kao i slatkiši.

Printscreen/Instagram/shelley_plus2

Ova mama sada izgleda neprepoznatljivo i dobila je samopouzdanje

Iako je pokušavala na razne načine da redukuje ishranu i oslobodi se viška kilograma podvrgavajući se dijetama, ništa nije dalo željene rezultate. Tako se Šeli na kraju odlučila za operaciju želudačnog bajpasa na jednoj klinici u Turskoj.

Nakon intervencije ona je za samo devet meseci izgubila čak 50 kilograma i pretvorila se u potpuno drugu osobu koju na ulici više ne prepoznaju.

Printscreen/Instagram/shelley_plus2

Ova 38-godišnjakinj je vratila devojačku liniju i sve joj stoji savršeno

Šeli ne krije da se sada oseća zadovoljno i samouvereno jer je to, kako kaže, bila njena najbolja odluka u životu. Ipak, upozorava da ko god se odluči na sličan korak mora dobro da istraži mesta koja nude takvu vrstu usluge jer postoji neproverenih klinika. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)