Odrasli

POTPUNO POGREŠNO ČISTITE PROZORE CELOG ŽIVOTA! Ova žena otkrila je neverovatan trik, više nikada neće biti umazani!

Karen Šilds iz Arizone je na svom TikToku objavila snimak koji je naišao na opšte oduševljenje.

05.04.2022 17:00

POTPUNO POGREŠNO ČISTITE PROZORE CELOG ŽIVOTA! Ova žena otkrila je neverovatan trik, više nikada neće biti umazani!
unplash

Ništa ne može biti više frustrirajuće od umazanih prozora za koje ste mislili da su dobro izribani jer ste ih satima pregledali iz svih uglova želeći da budete sigurni u njihov besprekoran sjaj. Međutim, koliko god da se trudite, svaki put biste, i pored upornog trljanja i korišćenja raznoraznih sredstava, ugledali neku mrlju, prugu. Sigurno ste se mnogo puta zapitali u čemu je zaista problem i da li sve radite kako treba. 

Karen Šilds, iz Arizone, podelila je na TikToku odličan trik kako da vam prozori zasijaju bez mnogo muke, tvrdeći da je i ona taj posao decenijama pogrešno radila, te da je sada otkrila sjajan trik. Video koji je podelila pregledan je skoro 5 miliona puta.

U snimku je napravila komparaciju između starog načina čišćenja, gde koristi samo sredstvo za čišćenje stakla i ubrus kao najbolju kombinaciju među ljubiteljima čišćenja.

unplash

Karen je pokazala prvo stari način čišćenja

Druga, nova, metoda koju je otkrila zahteva da imate bocu sa raspršivačem u koju treba sipati dve trećine vode i jednu trećinu belog sirćeta - uobičajenog proizvoda koji se nalazi u svakoj kuhinji. To rešenje, koje je ponudila TikTokerka, ne samo da je efikasno i jednostavno, već je i jeftino.  

unplash

Karen je pokazala novu metodu čišćenja

Karen je poprskala tečnost po prozoru, zatim preko stakla prešla brisačem gore-dole i okvire prozora prebrisala samo papirom.

Kod mnogih korisnika je to naišlo na oduševljenje, s tim što su se svi složili da im je samo potrebno da nađu adekvatnu krpu ili papir.

unplash

Prozori se cakle

Inače, ova Amerikanka deli odlične savete vezane za dom i održavanje, ali objavljuje i snimke na kojima predstavlja svoje hobije. Među jednim od njih je i ples. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)