Odrasli

IZGUBILA SAM 150 KILOGRAMA: Ali posle toga više nisam mogla da se pogledam u ogledalo! (FOTO)

Amerikanka Ana iz Nju Džersija podelila je sa čitavim savetom kroz kakav je pakao prošla naklon gubitka ogromnog broja kilograma.

03.04.2022 21:30

IZGUBILA SAM 150 KILOGRAMA: Ali posle toga više nisam mogla da se pogledam u ogledalo! (FOTO)
shutterstock.com

Gubitak značajnog broja kilograma može vam promeniti život i tako je u oba smera - promena može biti pozitivna, ali i negativa. Naime, kada ste etiketirani kao ekstremno gojazni, gubitak težine se smatra ogromnim uspehom, ali se ispostavilo da to i nije baš tako u slučaju jedne mame iz američkog Nju Džersija, koja je bukvalno mrzela kako je izgledala nakon što je izgubila neverovatnih 150 kilograma težine.

Njena priča je obišla svet, a ona je hrabro podelila i svoje fotografije i pre i posle mršavljenja.

Dvadesetosmogodišnja Ana imala je problem sa kilažom još od rane mladosti. Bez obzira na to što je posetila sve moguće lekare, kako je vreme prolazilo ona je bivala sve veća i veća. 

- To je bilo frustrirajuće za sve članove porodice - ispričala je Anina majka.

Zbog svega toga, mlada žena je napokon odlučila da se podvrgne operativnom smanjenju želuca, ali i strogoj dijeti, budući da su, kako je ispriča, i psihički i fizički bolovi zbog postojećeg probema postali nepodnošljivi. 

Međutim, onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao - kada je posle nekoliko meseci napokon ostvarila cilj  i izgubila na desetine kilograma, doživela je gorko iskustvo. Naime, kada je smršala, na telu joj je ostao ogroman višak kože

Printscreen/Youtube

Zbog viška kože mrzela je samu sebe

Nesrećna Ana je negodovala zbog čitave situacije i danima je postala sve nezadovoljnija rezultatom jer je, kako je tvrdila, izgledala lošije nego kada je imala više od 100 kilograma više.

Posle dužeg perioda takvog života i priznanja da sebe više ne može da vidi u ogledalu, Ani se konačno ukazala šansa koja joj je vratila svetlost u život. Ona se podvrgla operaciji uklanjanja viška kože, nakon koje je sve izgledalo drugačije.       

Kada sam uklonila višak kože konačno sam videla rezultate gubitka na težini - istakla je zadovoljna Ana, podelivši sa svetom fotografije svog tela nakon operativnog zahvata.  

Printscreen/Youtube

Uklonila je višak kože i sa celim svetom podelila kako izgleda  

 

Ova žena kaže da napokon može da izađe sa ćerkom i da se ne stidi da obuče kupaći kostim jer je napokon dobila telo kakvo želi.

Pogledajte kako sada izgleda. 

Printscreen/Youtube

Anu su posle transformacije dočekali njeni oduševljeni članovi porodice  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)