Odrasli

Caka za produktivan dan ako ste loše spavali: Prevarite svoj um!

Moć pozitivnih misli je i ovde dobrodošla

09.03.2022 12:00

Caka za produktivan dan ako ste loše spavali: Prevarite svoj um!
Pixabay

Besana noć koju ste proveli prevrćući se u krevetu, remeti vam ceo idući dan, a možda i nekoliko narednih dana. Pored toga što vam je neprijatno jer stalno zevate, tu je i glavobolja i slaba koncentracija, zbog čega ne možete dobro da se posvetite svojim svakodnevnim obavezama.

I malo tu pomaže kafa za koju se nadate da će vas razdrmati. Ipak, postoji nešto što vam može pomoći kada vam se desi jedna takva neprospavana noć, pokazuje nova studija objavljena u časopisu Human Relations.

Važan je način na koji razmišljate, prenosi mindbodygreen.com. Sasvim je sigurno da pozitivne misli neće ukloniti umor i podočnjake ispod očiju, ali će biti od velike pomoći da se prebrodi dan. Stručnjaci savetuju da se ne misli o tome kako je dan potpuni promašaj i kako ništa ne ide dobro.

Pixabay

Samo razmišljajte pozitivno i uspećete sve da obavite kako treba

 

Svoje misli treba usmeriti na pozitivno razmišljanje i kako sve uspevate da obavite od svojih planiranih obaveza. Setite se da imate neograničenu sposobnost uma koju treba iskoristiti da ostanete zadovoljni i usmereni.

Sa takvim stavom, neće vam biti mnogo teško da se posvetite svojim redovnim zadacima, a uveče obavezno nadoknadite propuštene sate odmora, prenosi večernji.hr.

Komentari (0)