Odrasli

1 SIMPTOM UKAZIVAO MI JE DA BOLUJEM OD RAKA DOJKE, ali sam mislila da se javlja samo zbog napora! A onda sam kolabirala...!

Dženifer Meknil (34) je godinama odlazila kod doktora i uporno nije dobijala pravu dijagnozu sve do jednog trenutka.

16.10.2024 17:45

1 SIMPTOM UKAZIVAO MI JE DA BOLUJEM OD RAKA DOJKE, ali sam mislila da se javlja samo zbog napora! A onda sam kolabirala...!
Printscreen/Instagram/me_and_my_breasties

Kada je Dženifer Meknil (34) prvi put osetila probadanje u leđima mislila je da se radi o zamoru mišića posle podizanja dece. Međutim, bol je postajao sve jači, i kada je otišla u bolnicu i uradila sve testove, suočila se sa najstrašnijom istinom - da ima neizlečivi rak dojke u četvrtoj fazi.

- Kada je sin Ejdan imao jednu, a ćerkica Mili dve godine, počeli su bolovi u leđima. Kada sam otišla kod lekara oni su smatrali da sam verovatno istegla mišić dok sam jurcala za decom. Preporučili su mi tri nedelje fizioterapije. Agonija je trajala mesecima, ne znam ni sama koliko puta sam išla kod doktora. Bol je postao jeziv i često mi se dešavalo da padnem jer nisam mogla da izdržim. U bolnici su konačno uradili sve testove i nakon CT skenera sam saznala da imam rak dojke u četvrtoj fazi. Budući da se kancer proširio i na kičmu, lekari su mi rekli da ne mogu da operišu tumor - ispričala je Dženifer.

Printscreen/Instagram/me_and_my_breasties

Dženifer Meknil sa porodicom

Kako je dodala, posle dijagnoze nije znala da li će doživeti narednih nekoliko nedelja.

- Bila sam preplašena, deca su tada još bila bebe. Imala sam planove za njihovu školu i porodične odmore... Bila sam u šoku i uništena. Nikad nisam ni pomislila da imam rak. Posle toliko poseta lekarima i gomile testova koji ništa nisu pokazali, ostalo je mnogo pitanja na koja nemam odgovore - požalila je očajna majka dvoje mališana. 

Dženifer, koja je odradila nekoliko serija hemoterapije, odlučila je da deci ne kaže da je smrtno bolesna.

- Kad sam im rekla da imam problem sa leđima, bilo im je jasno da ne mogu da ih podižem jer bolest me ograničava u mnogo stvari. Ne želim da im kažem da imam kancer i da ne znam koliko ću još živeti. Ne želim da ih uplašim, ali tužna realnost je da će po ovome pamtiti svoju mamu. Htela bih da maksimalno svaki dan provedem sa decom, ali bolest mi to ne dozvoljava, i to me ubija - zaključila je Dženifer kroz suze, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)