Odrasli

POPILE ČAŠU VODE NA ODMORU, SAMO SE SRUŠILE I ZAVRŠILE U BOLNICI: Doživele traumu kao niko, jedva se izvukle

Evo šta se desilo.

10.08.2024 16:20

POPILE ČAŠU VODE NA ODMORU, SAMO SE SRUŠILE I ZAVRŠILE U BOLNICI: Doživele traumu kao niko, jedva se izvukle
Printscreen/Facebook/Stephanie Snider/

Studentkinje Zara Hul i Kejli Pitc iz Oklahome doživele su dramatično iskustvo tokom svog letovanja u Kankunu u Meksiku, kada su nakon konzumiranja vode iz bara završile u bolnici. Nakon što su popile vodu iz čaše u baru svog odmarališta, devojke su iznenada izgubile svest i srušile se, a njihova iskustva nakon toga bila su veoma dramatična.

Teško obolele nakon konzumiranja vode

Kada su devojke popile vodu iz bara pored bazena, počele su da se osećaju loše, a Zara je čak završila u bolnici zbog grčeva u želucu. Njena porodica je otkrila da je za početak lečenja traženo 10.000 dolara, što je izazvalo dodatnu zabrinutost i stres. Situacija se dodatno zakomplikovala kada su bolnice u SAD-u odbijale da prime Zaru jer im meksička bolnica nije dostavila njene medicinske papire.

Printscreen/Facebook/Stephanie Snider/

Devojka u bolnici

Porodica Zare Hul se suočila sa nizom izazova u pokušaju da pruži potrebnu medicinsku negu svojoj ćerki. Sa traženjem hitnog povratka u SAD i suočavanjem sa visokim troškovima medicinskog lečenja, ovo iskustvo je predstavljalo pravu borbu za celu porodicu.

Sumnja se na sintetičku drogu fentanil

Sumnja se da je voda koju su devojke popile u baru bila zagađena sintetičkom drogom fentanil, što je dodatno produbilo misteriju oko njihovog zdravstvenog stanja. 

Zarino zdravstveno stanje se poboljšava od povratka u SAD, ali njena porodica i dalje traži odgovore i pravdu za ono što im se desilo tokom letovanja u Meksiku, prenosi "Najzena".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)