Odrasli

GLAVA MI JE OTEKLA, LICE SE DEFORMISALO: Sve je ovo zbog farbe za kosu, lekari su me spasavali 13 sati (FOTO)

Rajan Brigs je imao alergijsku reakciju koja ga je umalo koštala života.

06.08.2024 21:10

GLAVA MI JE OTEKLA, LICE SE DEFORMISALO: Sve je ovo zbog farbe za kosu, lekari su me spasavali 13 sati (FOTO)
Facebook

Rajan Brigs (27) poželeo je da ofarba kosu kako bi prekrio prve sede. Kako ima lepe zelene oči kupio je crnu farbu i zamilio majku da ga ofarba. Nije ni slutio da će se ova avantura pretvoriti u pakao. Zamolio je majku da ga ofarba, a da pre toga nije proverio da li će imati nekakvu alergijsku reakciju.

Kako je ispričao za britanski The Sun, kad mu je mama nanela farbu na kosu osetio je blago peckanje po koži glave, ali je verovao da je sve to potpuno normalno.

Završio u bolnici

Već sutradan na poslu shvatio je da nešto nije u redu kad se pogledao u ogledalo.

- Uopšte nisam ličio na sebe. Bilo je užasno. Moja glava se naduvala, bilo je izuzetno loše, nisam shvatao šta se dešava. Bio sam uplašen - rekao je on.

 

 

Uplašene kolege su ga poslale kući, ali je on odmah otišao u bolnicu.

- Ispostavilo se da sam alergičan na jednu od hemikalija koje se obično nalaze u farbi. Dali su mi lkeove i poslali kući. Glava mi je bila toliko otečena da moja devojka nije mogla da me gleda - iskren je bio on.

Sutradan je situacija bila još gora.

- Probudio sam se sa ogromnom, otečenom glavom. Otekli su mi kapci na očima, pa nisam mogao dobro da vidim. Pozvao sam Hitnu pomoć da me preveze u bolnicu jer nisam mogao da vozim. Bilo je strašno! - kazao je Rajan.

 

 

Proveo je 13 sati u bolnici dok su lekari pokušavali lekovima da spreče da mu se otok proširi na vrat iu disajne putev, jer bi se ugušio.

U narednih pet dana morao je da uzima 25 tableta dnevno kako bi sprečio da mu se otok vrati. 

- Sad sam dobro, glava i lice su mi se vratili u normalu. Koža glave mi je puna krasti, ali moglo je da bude i gore, mogao sam da umrem. Zato vodite računa, nemojte se igrati sa zdravljem već uvek uradite test pre nego što stavite farbu na kosu poručio je Rajan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)