Lice

ŽELELA JE DA SE OTARASI FILERA IZ USANA, A ONDA JE GLAVA POČELA DA JOJ RASTE: Nije ni slutila da je ovo moguće, potresan snimak podelila je sa svetom (VIDEO)

Rubi je na TikToku podelila svoje iskustvo kako bi upozorila ostale mlade žene da budu oprezne i ne podvrgavaju se estetskim intervencijama po svaku cenu.

15.01.2023 15:15

ŽELELA JE DA SE OTARASI FILERA IZ USANA, A ONDA JE GLAVA POČELA DA JOJ RASTE: Nije ni slutila da je ovo moguće, potresan snimak podelila je sa svetom (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@rubyyfrais

Devojka po imenu Rubi podelila je svoje neprijatno iskustvo koje je prošla zbog ugradnje filera u usne, a zbog kojih je završila u bolnici. Ona je na TikToku objavila snimak na kom se vidi oteklo lice s ogromnim usnama, a sve zbog izuzetno jake alergijske reakcije nakon uklanjanja filera iz gornje usne.

Situacija je bila toliko alarmantna da je Rubi završila u bolnici gde su lekari uspeli da saniraju njeno stanje.

Alergijska reakcija

Kako je na društvenim mrežama objasnila, ona je otišla kod svoje kozmetičarke kako bi joj uklonila filere iz usana. Kozmetičarka joj je ubrizgala rastvor koji dovodi do njihovog razlaganja, ali je problem nastao nakon izuzetno burne reakcije njenog organizma na ubrizganu supstancu.

- Vratila sam se kući i moje usne su počele užasno da otiču. Uskoro sam imala pačije usne, ali je otok nastavio da raste. Posle nekoliko sati celo lice mi je bilo otečeno i završila sam u bolnici – napisala je Rubi uz snimak nakon hospitalizacije.

Na svu sreću, lekari su uspeli da stabilizuju njeno stanje, pa je nakon lečenja otpuštena kući.

Slična iskustva

U komentarima na njen post javile su se mnoge devojke koje tvrde da su imale slično iskustvo nakon uklanjanja filera iz usana.

- Rekli su mi da ne uklanjam filere baš iz ovog razloga - 

 - Meni se isto desilo i trajalo je nekoliko dana. Bilo je strašno, ali je posle bilo sve u redu - 

- Alergijske reakcije mogu biti zaista ozbiljne i mogu da se jave na sve. Nisu u pitanju samo fileri već i hrana, prašina ma bukvalno sve - 

- O moj Bože! Nadam se da si dobro. Eto zašto devojke treba da vode računa gde idu na kozmetičke i hiruške zahvate – bili su samo neki od komentara na mrežama.

Nakon bolničkog lečenja Rubi se u potpunosti oporavila i danas ima potpuno normalne usne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)