Lice

RIJALITI ZVEZDA UKLONILA OGROMAN IMPLANT IZ USANA: Zbog njih su je bukvalno vređali, a sada je neprepoznatljiva! (FOTO/VIDEO)

Zvezda programa koji je ukinut posle samo nekoliko epizoda zbog uznemiravanja gledalaca, Šarlot Krosbi, rešila je da promeni lični opis i otkriva da mnogo žali zbog jedne stvari.

22.12.2022 17:01

RIJALITI ZVEZDA UKLONILA OGROMAN IMPLANT IZ USANA: Zbog njih su je bukvalno vređali, a sada je neprepoznatljiva! (FOTO/VIDEO)
Instagram/charlottegshore

Rijaliti zvezda Šarlot Krosbi (32) uklonila je filere iz usana koje je nosila punih osam godina. Ona je često bila na meti podsmeha na društvenim mrežama upravo zbog svojih prevelikih usana koje je, kako je sama priznala, mrzela čak i njena baka.

Čitavu proceduru uklanjanja filera i oporavka ona je prikazala u snimku na svom Jutjub kanalu. 

Printscreen Youtube/Charlotte Letitia Crosby

Šarlot je pokazala kako izgleda nakon uklanjanja filera iz usana 

Modrice po usnama

Obraćajući se fanovima na svom Jutjub kanalu Šarlot je je rekla da su joj usne bile užasno natečene.

- Bilo je užasno, imala sam modrice po usnama. Inače imam osetljivu kožu na kojoj se sve vidi. Treba da vidite moje ruke nakon što mi izvade krv, izgledaju jezivo - rekla je ona.

Šarlot je drastično smanjila gornju usnu i izgleda mnogo bolje i prirodnije.

- Mislim da možete da primetite kako mi je gornja usna nestala. Doduše, još imam veliku donju. Nisam razočarana, zaista nisam. Možda je trebalo da sačekam da mi se povuku modrice nakon intervencije, ali nisam mogla da čekam - iskrena je bila ona u svom snimku, obrazlažući svoju odluku zbog čega je odlučila da sve odmah zabeleži okom kamere.

Na snimku koju je postavila na svoj Instagram nalog dva dana nakon intervenije vidi se da se otok na usnama već smanjio. Ona ne krije da će joj trebati vremena da se navikne na svoj novi izgled, ali i da će se sada stalno smejati jer su joj prevelike usne kvarile i osmeh. 

Baka bi bila srećna 

Šarlot je priznala da joj je jako žao što njena baka Džin, koja je bila najveći kritičar njenih ogromnih usana, nije dočekala da vidi svoju unuku sa potpuno normalnim usnama. Umrla je u novembru.

- Moja baka je mrzela moje usne. Sigurna sam da se sad smeši sa neba i da je zadovoljna jer sam konačno smanjila usne - rekla je ona.

Šarlot je pre dve nedelje rodila svoju prvu ćerku Albu Džin i uživa u majčinstvu. Ne krije da je imala brojne operacije, da je hiruškim putem sređivala nos, kao i da su joj ubrizgavali botoks u lice.

- Da sam dobila samo jednu funtu svaki put kad su me pitali zašto imam prevelike usne sad bih bila bogata - dodala je ona.

Šarlot se proslavila u ozloglašenom rijaliti programu o plastičnim operacijama koji je na kraju skinut sa programa zbog uznemiravanja gledalaca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)