Odrasli

HODALA JE ULICOM KAD JE JOJ JE PAS PAO NA GLAVU: Ostala je nepomična na trotoaru, a evo šta čeka vlasnika! (VIDEO)

Devojka je hitno je prebačena u bolnicu i u stabilnom je stanju.

31.07.2024 16:15

HODALA JE ULICOM KAD JE JOJ JE PAS PAO NA GLAVU: Ostala je nepomična na trotoaru, a evo šta čeka vlasnika! (VIDEO)
Printscreen/instagram/dailymail

Vlasniku psa koji je teško povredio 21-godišnju devojku u Lublinu preti do tri godine zatvora zato što nije vodio računa o ljubimcu.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i po medijima vidi se ogroman nemački ovčar koji je, verovatno uplašen nevremenom, iskorčio kroz prozor stana na drugom spratu. Životinja je pala direktno na glavu žene koja je u tom trenutku prolazila ispod prozora.

Pas je prošao bez povreda i odmah je pobegao niz ulicu, dok je devojka od siline udarca ostala da leži nepomična na trotoaru, bez svesti. 

Odgovornost vlasnika

Kako piše TVP World, devojka je hitno prebačena u bolnicu, gde se nalazi pod lekarskim nadzorom. Kako je rečeno iz bolnice, njeno stanje je stabilno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

 

Potpuno neverovatan snimak psa kako pada direkt na glavu devojke dospeo je u ruke policije u Lublinu. Policija sad istražiju okolnosti pod kojim je došlo do ove nezgode i kako je moguće da je pas iskočio kroz prozor stana. Veruje se da je životinja verovatno bila prestravljena olujom i grmljavinom koja je pogodila ovaj gradić i da je pas možda iskočio iz stana nakon što je ostao sam i prestravljen olujom.

- Pas se verovatno uplašio oluje i skočio je kroz prozor sa drugog sprata zgrade u trenutku kad je ispod prolazila devojka, pa joj je pao direktno na glavu. Trenutno se ispituje direktna opasnost od gubitka života ili teškog oštećenja zdravlja za koju je zaprećena kazna zatvora do tri godine - rekla je portparolka policije Małgorcata Skovronska.

Ona je naglasila da odgovornost za životinju snosi njegov vlasnik.

- Vlasnik psa se može smatrati odgovornim zato što nije bio oprezan i nije dovoljno vodio računa o životinji. Ovo je prekršaj za koji će odgovarati - dodala je ona. 

Nemački ovčari su krupni psi koji dostičnu visinu do 65 cm i težinu od 40 kg. Devojci kojoj je pao na glavu sigurno nije bilo lako. U ostalom, zamislite da vama padne na glavu nešto od 40 kilograma sa drugog sprata.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)