Odrasli

IMATE OBILNE MENSTRUACIJE? On tvrdi da se ovim jednostavnim trikom s prstima problem može rešiti preko noći!

Mnogim savetima treba prilaziti krajnje oprezno, međutim, jedan koji je na TikToku podelio izvesni Ahmad Muntazer izazvao je salve reakcija.

18.10.2022 14:01

IMATE OBILNE MENSTRUACIJE? On tvrdi da se ovim jednostavnim trikom s prstima problem može rešiti preko noći!
Printscreen/TikTok/ahmadmuntaserxx

Samo pripadnice nežnijeg pola znaju sa čime se suočavaju u periodu mesečnog ciklusa i šta sve on sa sobom nosi. Ne moramo isticati da se veliki postotak žena bori s jakim predmenstrualnim simptomima i da pojedine od njih on čak i onesposobljava da normalno funkcionišu.

Osim toga, drugi veliki problem jesu obilne menstruacije kada žene mogu da izgube dosta krvi i samim tim osete veliku slabost, a da ne se ne spominju problemi poput anemije i sličnog.

Zato jedan praktičar alternativne medicine sa Istoka, Ahmad Muntazer, ima svoj kanal na TikToku u kom savetuje žene da primene jednu metodu koja će im olakšati taj period i smanjiti obilne menstruacije.

On, naime, tvrdi kako trakom treba obmotati srednji i domali prst i držati tako šaku oko tri minuta.

Mnoge žene bile su šokirane, ali i skeptične zbog te metode, dok su druge rekle kako je po sredi sigurno šala.

- Dobra šala -

- Očigledno muškarci znaju najbolje -

- Pokušaću ovo -

- Brate, ako si ti probao, zaista ću ti poverovati - ređali su komentari u kojima je, očekivano, bilo mnogo više onih koji su na ironičan način reagovali na savet Muntazera.

U reakcijama, međutim, nije bilo onih na osnovu kojih se moglo zaključiti da li su neke dame isprobale trik, te se ne može sa sigurnošću reći da li on i deluje.

Inače, taj praktičar alternativne medicine na svom profilu objavljuje i druge snimke i trikove kako da se privremeno zaustavi bol ili neki zdravstveni problem. Ipak, mnogi od korisnika mreže istakli su kako je najbolje obratiti se svom ginekologu za takav problem i da bilo takve metode, bez obzira na to što su bezazlene, treba uzimati s rezervom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)