Odrasli DR BARIŠIĆ UPOZORAVA: 1 SIMPTOM UKAZUJE NA OPASNO STANJE KRVI: Ono pogađa mnoge, a morate reagovati ako se desi OVO! 08:30
Vesti TRENIRALA JE, A ONDA JE OSETILA NEŠTO ČUDNO ISPOD SEBE: Pogledala je u pod i ostala bez reči - brzo je pokupila stvari i nestala! (VIDEO) 22:40
Odrasli DEVET RANIH SIMPTOMA KANCERA KOJE NIJEDAN MUŠKARAC NE SME DA IGNORIŠE! Jedan ukazuje na to da je bolest zahvatila kičmu, a drugi se javlja USRED NOĆI! 10:44
Odrasli POČELA SAM DA KRVARIM IZ GRUDI, LEKARI SU REKLI DA SU TO SAMO HORMONI: Govorili su da ne brinem, a sad se borim za život 16:21
Odrasli SARA (25) ISKRVARILA JE NASRED RESTORANA: Ugrušak veličine pesnice otkrio je stravičnu dijagnozu 07:31
Odrasli OTIŠLA JE NA ZATEZANJE STOMAKA PA ZAVRŠILA U KOMI: Mama osmoro dece prošla kroz agoniju zbog estetske operacije 13:00
Odrasli DA LI SE VRAĆAMO U DOBA NAŠIH BAKA? Bizaran trend sve popularniji među mladim devojkama izazvao zgražavanje, da li biste probali (VIDEO) 08:02
Odrasli OVE SIMPTOME SVI IGNORIŠU A MOGLI BI UKAZATI NA RAK GRLIĆA MATERICE: Lekari upozoravaju na jasne signale koje nam telo šalje! 18:30
Odrasli OVO SU 2 SIMPTOMA RAKA NA KOJE NIKO NIKAD NE OBRATI PAŽNJU: Ema je to saznala na teži način i sad ima jednu poruku za sve ljude! (FOTO) 15:01
Lice CURILA MI JE KRV IZ USTA I ZUBI SU MI LETELI NA SVE STRANE! Ovo vam niko neće reći o proceduri ugradnje turskih zuba, ali ja ću ispričati sve! 17:01