Odrasli OTIŠLA JE NA ZATEZANJE STOMAKA PA ZAVRŠILA U KOMI: Mama osmoro dece prošla kroz agoniju zbog estetske operacije 15:00
Odrasli DA LI SE VRAĆAMO U DOBA NAŠIH BAKA? Bizaran trend sve popularniji među mladim devojkama izazvao zgražavanje, da li biste probali (VIDEO) 10:02
Odrasli OVE SIMPTOME SVI IGNORIŠU A MOGLI BI UKAZATI NA RAK GRLIĆA MATERICE: Lekari upozoravaju na jasne signale koje nam telo šalje! 19:30
Odrasli OVO SU 2 SIMPTOMA RAKA NA KOJE NIKO NIKAD NE OBRATI PAŽNJU: Ema je to saznala na teži način i sad ima jednu poruku za sve ljude! (FOTO) 16:01
Lice CURILA MI JE KRV IZ USTA I ZUBI SU MI LETELI NA SVE STRANE! Ovo vam niko neće reći o proceduri ugradnje turskih zuba, ali ja ću ispričati sve! 18:01
Odrasli IMATE PROBLEM DA ZASPITE? To bi mogao da bude jedan prvih simptoma opakog oboljenja srca! 20:01
Odrasli IMATE OBILNE MENSTRUACIJE? On tvrdi da se ovim jednostavnim trikom s prstima problem može rešiti preko noći! 14:01
Odrasli PRVI SIMPTOMI RAKA CREVA! Kako odlazak u toalet može da vam kaže da treba da se testirate! 13:00