Dete

OVAJ SNIMAK ĆE VAM DEFINITIVNO PROMENITI DAN: Mališan nikada nije video majku, a onda su mu stavili specijalne naočare, suze same teku od ovog prizora! (VIDEO)

Mališan je od rođenja imao problema sa zamagljenim vidom zbog čega nikada dosad nije imao priliku da vidi svoje najvoljenije.

16.03.2023 11:01

OVAJ SNIMAK ĆE VAM DEFINITIVNO PROMENITI DAN: Mališan nikada nije video majku, a onda su mu stavili specijalne naočare, suze same teku od ovog prizora! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/cbsnews

Podizanje deteta je veoma odgovoran posao i to najbolje znaju oni koji su roditelji. Poseban izazov je suočavanje sa nekim zdravstvenim problemom ukoliko ga dete ima, pa se mame i tate na sve načine trude da to njihove mališane što manje ometa u svakodnevnom životu i u svemu onome što detinjstvo sa sobom nosi.

Zato će vas priča jednog dečačića, koji od rođenja ima problem sa vidom, koji je zamagljen, zasigurno dirnuti pravo u srce. Naime, taj mališan nikada nije uspeo da jasno vidi svet oko sebe, pa ni najvažnije osobe u životu - svoje roditelje, a na prvom mestu majku. Onog trenutka kada je dovoljno stasao da su za njega mogle da budu napravljene specijalne naočare, njegov život se u trenu promenio iz korena. 

Printscreen/Tiktok/cbsnews

Dečakova reakcija nakon što je shvatio da se ispred njega nalazi njegova mama, dira pravo u srce

Nakon je dobio nove naočare stvarnost je za njega dobilu potpuno drugačiju sliku. Dok su ih mališanu stavljali na oči, majka je nestrpljivo čekala njegovu prvu reakciju kad je bude ugledao.

Bez plakanja je prihvatio da mu stave naočare, kao da je znao šta će da usledi.

- Šta misliš druže? Kako ti se čini, vidiš li me? - čuje se kako mu majka govori uz osmeh dok joj dečak uzvraća širokim osmehom i pokazivanjem prstom ka njoj, očigledno zbunjen onim što mu se dešava. 

@cbsnews 16-month-old Keaton had blurry vision. When he got prescription glasses, he had the sweetest reaction to seeing his mom clearly for the first time 😭 #inspiring #kids #kidsoftiktok #baby #momsoftiktok #family ♬ original sound - cbsnews

Oduševljeno je gledao sve oko sebe, najpre sa nevericom, dok su mu roditelji sve vreme ponavljali ohrabrujuće rečenice poput: "Zar to nije zabavno i neverovatno?". Njegov izraz lica govorio je više nego hiljadu reči.

Snimak su mnogi veoma emotivno dočekali.

- Trenutak kada se on nasmeje svojoj majci je rekao sve -

- Topi srca -

- Ne sumnjam da je video najlepšu osobu iz njegove mašte. To je neverovatno -

- Ovo me čini emotivnom -

- Ovo je predivno... Sviđa mi se način na koji njegovo lice sija. Slava Bogu - komentarisali su oduševljeni korisnici mreže.

Bilo je i onih koji su podelili slična iskustva, rekavši da je trenutak kada ih je dete prvi put ugledalo u životu jedan od najradosnijih ikad. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)