Zanimljivosti

MEGASKANDAL Enrike Iglesijas prevario Anu Kurnjikovu pred milionima! Pljuštali poljupci, ruke svuda po devojčinoj pozadini! (VIDEO)

Snimak koji je i sam španski zavodnik postavio na svojoj Instagram stranici izazvao je oprečne reakcije.

bySrećna republika

18.09.2022 12:00

MEGASKANDAL Enrike Iglesijas prevario Anu Kurnjikovu pred milionima! Pljuštali poljupci, ruke svuda po devojčinoj pozadini! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/enriqueiglesias

Kako biste se osećale da ste supruge megapopularnog pevača za kojim uzdiše na milione žena širom planete i da svakodnevno morate da se nosite sa tim da mu mnoge od njih prilaze na ulici, šalju mu poruke, mejlove, pisma, pa ga čak i spopadaju na javnim mestima? A šta biste tek imale na pameti kada bi on na sve to pozitivno odgovarao, to jest kada bi sa svojim obožavateljkama razmenjivao nežnosti gde god da stigne? 

Upravo to svakodnevno preživljava nekada najlepša teniserka sveta, Ana Kurnjikova (41), koja je od 2001. godine u vezi sa jednim od najpoželjnijih muzičara sveta - španskim zavodnikom Enrikeom Iglesijasom (47). Iako je odavno poznato da Enrike ima izuzetno specifičan odnos sa svojim fanovima, posebno ženskim delom, te da je mnogo puta na koncertima znao da iz publike izvuče neku devojku na binu i toplo je poljubi u usta, najnoviji snimak koji je obišao svet, prikazuje scenu u kojoj se pevač možda, složićete se, malo previše prepustio čarima jedne atraktivne brinete. 

Da stvar bude neverovatnija, snimak koji je u trenu postao viralan, na svojoj zvaničnoj Instagram stranici je podelio i sam Enrike uz najavu: "Vidimo se večeras u Las Vegasu". 

 

 

Na zapisu se vidi da je pevač zastao da se pozdravi sa jednom od mnogih svojih obožavateljki, koju je zatim poljubio u obraz i sačekao da ona napravi selfi. Međutim, devojka ni nakon fotografisanja nije htela da ga pusti, pa je krenula ka njegovim usnama ne bi li ga poljubila. Iako je isprva hteo da izbegne poljubac, na kraju je ipak poklekao i krenulo je ozbiljno razmenjivanje strasti. 

Na sve to, njegove ruke su bile svuda po telu mlade žene, a mnogima je zapalo za oko kako su se "malo duže zadržale na njenoj pozadini". 

Komentari oduševljenja nisu izostali, a mnoge žene su istakle "kako bi dale sve na svetu" da su na mestu devojke kojoj je uspelo ono o čemu mnoge sanjaju. 

- Šta se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu - 

- Kakva srećnica - 

- Obožavam te, Enrike - 

- Ko je ta žena? - 

- Kako je Ana ovo dozvolila? - 

- Ana je već krenula ka Vegasu - ređali su se komentari ispod snimka. 

Podsetimo, Iglesijas sa još nevenčanom suprugom Anom ima troje dece, ćerke Lusi i Meri i sina Nikolasa. 

 

 

Neretko, on sa svojim pratiocima na Instagramu deli i srećne trenutke iz porodičnog života, na kojima se vidi da i posle mnogo godina njegova ljubav sa Anom nije ništa manjeg intenziteta. Isto čini i ona na svom profilu.

 

 

 

 

 

 

Ovaj snimak Enrike je podelio uz komentar: "Srećan dan majki svim majkama širom sveta". Ipak, njegov najnoviji potez mnoge je naterao da stave prst na čelo i da se ozbiljno zapitaju o kakvom je zapravo odnosu reč i kako poznati par uspeva da prevaziđe sve ono što njegova popularnost sa sobom nosi. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)