Zanimljivosti

UDALA SE NAJPOZNATIJA TURKINJA o kojoj Srbija bruji! Njene haljine sa venčanja ostavljaju bez daha!

Demet Ozdemir, poznata po ulogama u serijama "Sanjalica" i "Zejnep", stala je na ludi kamen na venčanju koje je privuklo pažnju svetske javnosti.

04.09.2022 19:00

UDALA SE NAJPOZNATIJA TURKINJA o kojoj Srbija bruji! Njene haljine sa venčanja ostavljaju bez daha!
Printscreen/Instagram/demetozdemi

Bajku kakvu bi baš svaka devojka poželela ovih dana živi turska glumica Demet Ozdemir. Čuvena po serijama "Sanjalica" i "Zejnep", koje su izuzetno popularne u Srbiji, ona se ovih dana zaklela na večnu ljubav svom dugogodišnjem partneru Oguzhanu Koču.

Slavlje je bilo na nivou, a mladenci sjajno raspoloženi ako je sudeći po fotograijama koje su obišle društvene mreže. Iako je par izvesno vreme raskinuo vezu, njih dvoje su dali drugu šansu svojoj ljubavi, te ovog puta odnos konačno krunisali brakom.

Demet je ostavila sve bez teksta jer je za svoje venčanje nosila nekoliko haljina i venčanica. Ona najupečatljivija je ipak bila poput sirene i po mnogima atipična i neobična. Snimak sa njene svadbe je pogledalo više od milion ljudi i svi su joj uputili čestitke i komplimente za izgled i celokupnu atmosferu koja je vladala na venčanju.

S diskretnom niskom punđom, uz minimalno šminke i sa svedenim nakitom, Demet je pokazala da je zaista prirodna lepotica i da nije rob trendova i ulepšavanja, pa čak i kada je njen najlepši i najvažniji dan u pitanju. 

Turska glumica se svojevremeno, podsetimo, pojavila u spotu poznatog turskog pevača Mustafe Sandala, ali je popularnost stekla u turskim serijama. Postojale su glasine da je bila u ljubavnoj vezi sa kolegom iz serije "Sanjalica" Džanom Jamanom, gde glume ljubavni par.

Kružile su priče i da se glumac Jaman svojevremeno pohvalio kako se među njima razvila snažna hemija tokom snimanja, što je razbesnelo Demet. Ona mu je tada zapretila i tužbom.

Tako se ispostavlja da se ta romansa nikada nije razvila, barem ne u javnosti, a da je Demet pronašla svoj mir i ljubav kraj drugog partnera pored kojeg je, čini se, veoma srećna i zadovoljna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)