Zanimljivosti

JECA FAJTERKA I NOLE SPARTANAC: EVO kako se čeliči srpski AS! (FOTO)

Svi znamo da je režim treninga srpskog teniskog šampiona izuzetno rigorozan, ali nismo znali da mere umeju da budu ovako drastične!

31.07.2022 10:00

JECA FAJTERKA I NOLE SPARTANAC: EVO kako se čeliči srpski AS! (FOTO)
Vladimir Lukić

Novak Đoković i njegova porodica i prijatelji već nekoliko nedelja uživaju u Crnoj Gori. Osim lenjih radosti i aktivnosti, srpski teniser se zagrejao za brazilsku borilačku veštinu kapueru, te je ovih dana redovno vežba uz pomoć trenera Marsela Santosa.

Čak je i Novakova supruga Jelena Đoković iskoristila priliku i upustila se u jednu kik boks sparing sesiju sa čuvenim brazilskim maestrom. Portal Srećna Republika vam otkriva kako se Novak oporavlja nakon napornih treninga i kako se čeliči uoči budućih sportskih izazova.

FOTO: Printscreen/blic.rs/Instagram/mestrepulmao/jelenadjokovicndf

Jelena Đoković trenira kik boks

Naime, jedan od Novakovih bliskih prijatelja, Simon J. Karić, je na svom Instagram profilu objavio fotografiju 6 muškraraca koji su zauzeli poze slične onima iz legendarnog filma „300-Bitka kod Termopila”. Jedan od tih Spartanaca je i teniski as Novak Đoković, a sa njegove desne strane nalazi se njegiv trener kapuere Marselo Santos.

Fotografiju prati citat kralja Leonide iz čuvenog filma:

- Spartanci! Napravite svoj doručak i jedite obilno, jer večeras ćemo večerati u paklu!

U opisu fotografije vidimo da se Novak i njegovo društvo nalaze u blizini reke čija voda dostiže temoeraturu od čak 5 stepeni Calzijusa, a u koju se vesela družina sprema da uskoči. Simon je napisao da je to prirodna ledena kupka, koja se inače primenjuje nakon treninga profesionalnih sportista, kako bi se ublažio bol u mišićima.

FOTO: Printscreen/Instagram/mestrepulmao/thesimkeshow

Spartanci u ledenoj reci

Na Instagram storijima Marsela Santosa se moglo videti da se družina obrela na reci Ljuta u Crnoj Gori i da ni čuvenom treneru nije bilo baš svejedno, budući da je napisao da je to najhladnija voda u koju je ikada ušao. Ne znamo kako se ova avantura završila, ali jedno je sigurno - ovako se kale čelični mišići i disciplina!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)