Zanimljivosti

BEKAM DOBIO NOGU: Modna kuća raskinula ugovor posle samo par meseci

On reklamira kolekciju za vegane, a promoviše nezdrave životne navike i jede meso zbog čega je čuvena modna kompanija raskinula ugovor s njim vredan 1,17 miliona evra

17.07.2022 20:00

BEKAM DOBIO NOGU: Modna kuća raskinula ugovor posle samo par meseci
shutterstock.com

Modni gigant Superdraj otpustio je Bruklina Bekama (23) posle samo 8 meseci saradnje iako su sa najstarijim sinom Viktorije i Dejvida Bekama potpisali ugovor vredan 1,17 miliona evra. U ovoj modnoj kompaniji tvrde da su ugovor s njim raskinuli jer žele da rade sa drugim talentovanim mladićima. Međutim, kako pišu britanski mediji Bruklin je dobio nogu zbog grubog kršenja ugovora.

Naime, on je sa modnom kompanijom potpisao vredan ugovor o promovisanju njihove kolekcije namenjene veganima, ali se životni stil sina popularnog para ne uklapa u ono što promoviše.

Ode u kuvare

Bruklin je postao zaštitno lice Superdraj kompanije koja je želela da kroz njegove nastupe promoviše zdrav život. Međutim, ispostavilo se da Bruklin i nije baš vegan već da jede meso što je zasmetalo njegovim pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, on je pokazao kako priprema biftek i započinje karijeru kuvara. Emisiju „Kuvajte sa Bruklinom“ on će uskoro predstaviti na internet platformama, a u jednoj američkoj emisiji demonstrirao kako se pravi sendvič od slanine, kobasica i jaja. On je i ranije sa svojim pratiocima na društvenim mrežama delio snimke kako priprema hranu, ali je po svemu sudeći sad rešio da se time ozbiljuno pozabavi i postane kuvar.

Odmah su se oglasili njegovi kritičari na društvenim mrežama i poručili da je nedopustivo da neko ko jede meso bude zaštitno lice i promoviše garderobu za ljude čiji je fokus na zdravoj hrani koja u potpunosti isključuje meso.

Reagovala je kompanija Superdraj i momentalno stavila tačku na njihovu saradnju.

Kršenje ugovora

Saradnja između Supredraj i najstarijeg sina Viktorije i Dejvida Bekama počela je u novembru prošle godine nakon potpisivanja milionskog ugovora.

- Podržati Bruklin je svedočanstvo onoga što radimo kao brend. Kao kompanija želimo da utičemo na pozitivne promene za sadašnje i buduće  generacije kojoj Bruklin pripada – rekao je šef ovog modnog giganta  Džulijan Dankerton.

I sam Bruklin, koga na Instagramu prati 14 miliona pratilaca imao je samo reči hvale za garderobu ovog brenda.

- Njihove majice su tako udobne i mekane da ih čak i moja verenica krade za spavanje. Postoji i jakna kojom sam oduševljen, kako krojem tako i narandžastom bojom, a tek cipele oduševljen sam – rekao je u novembru  Bruklin koji je snimio reklamnu kampanju za ovaj brend.

Ostaje pitanje da li će Bruklin morati da vrati novac zbog kršenja ugovora, ali on nije želeo da odgovara na pitanja britanskih medija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)