Zanimljivosti

VRTOGLAVE potpetice Sanje Vučić! Da li štikle mogu biti više od OVIH?

Sanja Vučić svojom pojavom ne ostavlja nikoga ravnodušnim, pa tako ni svojim objavama na Instagramu. Istražujući njen profil videli smo da je veliki ljubitelj visokih potpetica.

03.07.2022 21:00

VRTOGLAVE potpetice Sanje Vučić! Da li štikle mogu biti više od OVIH?
Tanjug/AP

Na ženama štikle deluju ženstveno i elegantno, ali kada ih vidite na nekoj dami prvo što se zapitate je: "Kako hoda u njima?" Sve dame koje su nosile izrazito visoke potpetice znaju da je prava umetnost hodati na njima, ukoliko su neudobne. U nekim takvim štiklama prosto morate da izdržite jer nisu za hodanje, već samo za neko pojavljivanje i slikanje.

Sanja Vučić je izgleda pomerila granice i standarde, objavivši na svom Instagram profilu sliku svojih štikli koje su visoke neverovatnih 20cm. Pratioci su bili prilično iznenađeni i radoznali kako uspeva da hoda u tim potpeticama, pa čak i ako one ne zahtevaju dugotrajno stajanje ili hodanje.

Printscreen/Instagram/sanjalilwolf

Ove potpetice su visine neverovatnih 20 cm

Atraktivnoj mladoj pevačici, međutim, nije strano nošenje ovakve obuće s obzirom da je dugo na sceni i njeni nastupi zahtevaju ovakav stajling, pa je to sasvim uobičajeno. 

Od poznatih ličnosti ovakve odvažne štikle u svojim spotovima je nosila Niki Minaž. Cipele su veoma upadljive budući da imaju drečavu platformu i providne kaiševe koji se obmotavaju oko nogu. Veća platforma daje stabilnost i udobnost nogama, ali je svakako potrebno držati dobru ravnotežu jer i najmanja nepažnja, nažalost, može prouzrokovati probleme sa zglobovima.

Pretpostavlja se da su štikle odabrane za neki nastup, međutim i da su za izlazak, verujemo da bi se Sanja odlično snašla u njima i hodala vrlo samopouzdano i odvažno, kakav je uostalom i utisak koji ostavlja na malim ekranima.

Da je ljubitelj ovakve obuće Sanja je pokazala još i u pojedinim objava gde se pojavljuje u njima. Deluje da se vrlo vešto snalazi kad ih nosi, tako da može se reći da su one postale i deo njenog imidža. 

Sanja je u poslednje vreme značajnije promenila fizički izgled kroz šminku i frizuru. Njena kosa je uglavnom ravna na objavama koje deli, a u skorašnjem snimku gde pleše, prilično podseća na veliku muzičku zvezdu Nikol Šerzinger. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)