Zanimljivosti

Da li biste probale tortu koju je napravio POLUGOLI BEKAM? Njegova objava na mrežama RASPAMETILA je fanove! (FOTO)

On je bravure na terenu izgleda zamenio magijom u kuhinji. Pročitajte naš tekst i saznajte kakve to poslastice sprema Dejvid Bekam.

05.06.2022 15:00

Da li biste probale tortu koju je napravio POLUGOLI BEKAM? Njegova objava na mrežama RASPAMETILA je fanove! (FOTO)
Tanjug/AP

Bivši fudbaler Dejvid Bekam svakodnevno oduševljava svoje fanove na društvenim mrežama. Osim slika na kojima smo upoznali njegove roditelje i sestre, ovaj poznati istetovirani dasa voli da objavljuje fotografije svojih veština u kuhinji, a portal Srećna Republika otkriva one koje su atmosferu dovele do usijanja.

Naime, plavokosi fudbaler je u čašt jubileja kraljice Elizabete II, kojim se obeležava 70 godina njene vladavine, odlučio da napravi čuvenu Viktorija tortu, koja je jedna od kraljičinih omiljenih. On je na svom Instagram profilu okačio storije koji dokumentuju ceo proces izrade ove poslastice, da bi na kraju prikazao završni rezultat u svojim rukama.

Instagram stories/printscreen-davidbeckham

Dejvid Bekam pravi tortu povodom kraljičinog jubileja

Malo je reći da mnogi nisu mogli da se nagledaju ovog slatkiša, i pritom ne mislimo na tortu. Dejvid Bekam je na poslednjem storiju prikazao sebe kako drži stalak sa dekorisanom tortom, koja je njenih ruku delo. Zgodni poslastičar je tom prilikom pozirao polugo, te na storiju vidimo njegove savršeno isklesane trbušnjake i vragolasti smešak na njegovom licu.

Instagram stories/printscreen-davidbeckham

Dejvid Bekam pozira sa tortom

Sliku je pratila i ponuda da svojoj supruzi Viktoriji da parče istoimene torte. Ona naravno nije ostala imuna na ponudu, ali ni na kuvara, te ja na svom Instagram storiju podelila tu istu sliku uz emotikon smeđokose žene okružene srcima. Gospođa Bekam je time pokazala da i nakon 23 godine braka i dalje ne može da odoli svom suprugu.

Instagram stories/printscreen- victoriabeckham

Viktorija Bekam reagovala na sliku Dejvida sa tortom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)