Zanimljivosti

POPULARNA ŠTREBERKA OBOŽAVA ŽIVOTINJE: Kejli Kuoko ima 5 pasa, zeca i PONIJA!

Kejli Kuoko, koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji "Štreberi" vlasnica je čak pet pasa, zeca i ponija!

07.11.2021 23:16

POPULARNA ŠTREBERKA OBOŽAVA ŽIVOTINJE: Kejli Kuoko ima 5 pasa, zeca i PONIJA!
printscreen

Glumica Kejli Kuoko, najpoznatija po ulozi u hit-seriji  "The Big Bang Theory" u svom domu ima pet pasa i jedan je od najvećih holivudskih boraca za dobrobit i udomljavanje životinja.  

 

 

Ova lepa glumica pružila je ljubav mešancima pibula, kojih trenutno ima tri pitbula, Širli, Bluberi i Normana, a pored toga ima i terijera po imenu Rubi i buldoga Tanku. Širli i Bluberi, glumica je dobila od svog supruga prošle godine za dan zaljubljenih, a kako kaže najjaču vezu ima sa Normanom, kog je usvojila pre 15 godina dok je imao polomljenu nogu.

 

 

‒ Ne mogu da opišem koliko patim svaki put kada sam zbog posla razdvojena od svojih ljubimaca, a naročito od Normana, jer osećam da je on moja srodna duša. To možete i da vidite na mom instagram-profilu, jer ne mogu da prestanem da postavljam fotografije te preslatke njuške.

 

 

Osim što voli i čuva pse, mlada glumica takođe je i vlasnica jednog čupavog zeca i ergele konja koju držu na svom imanju i čije fotografije takođe redovno postavlja na svoj instagram-profil. Kejli ima i ponija po imenu Smuši i jednu kozu. 

Komentari (0)