Zanimljivosti

MIMA KARADŽIĆ OTVORIO VRATA LUKSUZNOG DOMA NA VRAČARU: Pokazao je na šta rado daje novac, u ovo je zaljubljen (VIDEO)

Glumac je pokazao kutak na kom bi mu mnogi pozavideli.

28.10.2024 07:31

MIMA KARADŽIĆ OTVORIO VRATA LUKSUZNOG DOMA NA VRAČARU: Pokazao je na šta rado daje novac, u ovo je zaljubljen (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, Milutin Mima Karadžić, ima 69 godina i iza sebe veliki broj uloga, kako u pozorištu, tako i na filmu i televiziji. Završio je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, a rodom je iz Nikšića. Od 1986. godine do 2013. on je bio stalni član Ateljea 212. Neke od njegovih uloga koje ljudi obožavaju su: "Budva na pjenu od mora", "Bolji život", "Tesna koža", "Boj na Kosovu", "To toplo ljeto", "Pare ili život"...

Glumac omiljen svim generacijama jednom prilikom je podelio video iz svog doma i oduševio sve, a posebno ljubitelje umetnosti. Naime, već godinama glumac živi u jednom stanu na Vračaru, a odnedavno se saznalo da je u vezi sa 35 godina mlađom devojkom Natašom Stanišić. On je dugo krio da su zajedno, a početkom ove godine, kada su uhvaćeni, sve je bilo i više nego jasno. Verujemo da je ona jedna od redovnih gošća u njegovom domu, a evo kako izgleda mesto gde golupčići užvaju.

Iako ranije Mima nije često bio prisutan na društvenim mrežama, situacija se promenila. Postao je dosta aktivniji, pa je tako jednom prilikom upravo je iz svog doma objavio više video-zapisa. U jednom od videa, koji je podeljen još prošle godine, glumac je pokazao moderan kutak svog doma. Na njemu se vide dve figure, zanimljiva slika okačena na jednom od zidova, a iza njega je i prozor preko koga su drvene rešetke. Iza njega nalaze se i knjige, a ovaj moderan kutak oduševio je ljubitelje umetnosti.

Inače, devojka Mime Karadžića je i njegova koleginica koju je upoznao na snimanju serije "Zakopane tajne", a koja je osvojila srca gledalaca. Njihov susret na setu je bio početak skladne ljubavi, a o njihovoj vezi i danas se spekuliše.

Podsetimo, Karadžić je devedesetih bio u braku sa Sunčicom Đurić, ali njihov odnos nije potrajao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)