Zanimljivosti

LEGENDARNI GLUMAC NAŠAO UTEHU U 34 GODINA MLAĐOJ: Ona je manekenka, dok kod njega svi primećuju samo JEDNO! (FOTO)

Šon Pen kako biva stariji tako bira sve mlađe partnerke, a najnovija Valerija Nikov ima tek 30 godina.

22.10.2024 21:45

LEGENDARNI GLUMAC NAŠAO UTEHU U 34 GODINA MLAĐOJ: Ona je manekenka, dok kod njega svi primećuju samo JEDNO! (FOTO)
Patricia DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Glumac Šon Pen (64) nedavno je viđen kako uživa u romantičnoj šetnji ulicama Pariza sa 34 godine mlađom devojkom Valerijom Nikov (30). Par je izgledao opušteno dok je šetao ruku pod ruku ulicama Pariza. Glumac je pomalo neodređeno gledao u jednu tačku, dok se Valerija nije odvajala od ekrana mobilnog telefona.

Šon ne obraća previše pažnje na svoj izgled, a tako je bilo i ovaj put. On je nosio crnu jaknu zakopčanu do grla, a primetno je da je iz nje izvirivala plava karirana košulja. Dole je poneo teget sportske pantalone i bele patike. Takođe je više nego očigledno da je totalno sed i primetno mršaviji i neuredniji nego prethodne godine. Pritom je izgledao kao da je tek ustao iz kreveta, a da se nije ni pogledao u ogledalo, a kamoli očešljao, a o tome je pisoa i Daily Mail.

 

 

Njegova devojka Valerija je model, a očiglendo je da neodoljivo podseća na Kendal Džener, dok je bila crnka. Par je prvi put viđem zajedno u javnosti prošlog meseca kada su fotografisani dok su se strastveno ljubili tokom noćnog izlaska, potvrđujući time da je između njih započela romansa.

Podsećamo, Šon je prošle godine bio u vezi sa ukrajinskom glumicom Olgom Korotjajevom (43). Pre toga je imao romansu sa koleginicom Kristin Vig (51), ali i sa Oskarovkom Šarliz Teron (49). Ženio se tri puta, od 2020. do 2022. bio je u braku sa Lejlom Džordž (32), njegov brak sa Robin Rajt (58) trajao je od 1996. do 2010. dok je njegova prva supruga bila Madona i to u periodu od 1985. do 1989. godine.

 

 

Paparaci su Šona ovaj put uslikali u izdanju u Parizu gde je igledao kao da mu "baš i niije dan", dok je viša i mladolika Valerija koja ga je držala pod ruku izgledala kao da mu je ćerka. Glumac je kao vrhunac u ustima imao čačkalicu, što je nagoveštaj njegovih dugogodišnjih pokušaja da prestane sa pušenjem.

Šon, koji je navodno prestao da puši za svoj 40. rođendan, priznao je da je taj dan bio "katastrofa" jer se prisilio da se odrekne cigareta. 

- Kad bih mogao da pušim osam cigareta dnevno, pušio bih do kraja života. Ali kod mene je to gore. Pušim četiri pakle "tek tako", zato moram da prestanem - istakao je on svojevremno.

Ipak, ove godine je ponovo primećen sa cigaretom u ruci, što ukazuje na to da nije uspeo u potpunosti da se oslobodi te loše navike.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)