Zanimljivosti

UHAPŠENA ĆERKA LEGENDARNOG GLUMCA: Žestoka svađa prerasla u tuču, policiju pozvao njen partner Aleksandar

Frančeska Istvud je ćerka legendarnog holivudskog glumca koja se i sama bavi istim poslom kao i njen otac.

15.10.2024 22:30

UHAPŠENA ĆERKA LEGENDARNOG GLUMCA: Žestoka svađa prerasla u tuču, policiju pozvao njen partner Aleksandar
Credit: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Frančeska Istvud (33) ćerka legendarnog holivudskog glumca Klinta Istvuda uhapšena je i optužena za porodično nasilje nad svojim partnerom Aleksandrom Rejtom. Kako piše Daily mail, drama se dogodila u porodičnoj kući u Los Anđelesu u kojoj Frančeska živi sa Aleksandrom i njihovim zajedničkim sinom.

Par se posvađao, a njihov sukob se pretvorio u tuču i fizički obračun u kome je deblji kraj izvukao Aleksandar. On je pozvao policiju koja ga je posavetovala da se skloni u najbližu policijsku stanicu. Međutim, on je ostao u kući i sačekao patrolu policije koja je hitno stigla na lice mesta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Policija je uhapsila Frančesku zbog porodičnog nasilja, a njen partner ima je imao vidljive povrede. Par je u vezi od 2017. godine i imaju šestogodišnjeg sina. Nije poznato koliko dugo je bila u pritvoru, ali sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama ubrzo je puštena iz pritvora. 

Frančeska je i sama glumica, ali ni blizu uspešna kao njen otac ili barem brat Skot koji neodoljivo podseća na oca iz mlađih dana. 

Klint koji iza sebe ima brilijantnu karijeru i brojne najgrade imao je buran ljubavni život. On ima osmoro dece - šest ćerki i dva sina sa šest različitih žena. Istvudova najstarija ćerka Lori Marej rođena je 1954. godine, a za njeno postojanje je saznao tek 30 godina kasnije. Naime, Lori je majka po rođenju dala na usvajanje i nikada nije želela da Klint sazna za to.

Druga glumčeva ćerka Kimber Lin pokušala je da se ostvari kao glumica, ali bilo je to kratkog daha. Sada radi kao šminkerka.

 

 

Sina Kajla dobio je sa svojom prvom suprugom Megi Džonson, a i on se pojavljivao u nekoliko očevih filmova, pre nego što je odlučio da se posveti muzičkoj karijeri. Nakon njega rodila se mlađa sestra Alison, koja je režiserka.

Nakon toga rodio se najpoznatiji Klintov naslednik Skot koga je dobio sa stjuardesom i koji ima i rođenu sestru Ketrin, koja je takođe pošla očevim stopama u svetu glume. 

Sa koleginicom Frensis Fišer Klint je 1993. godine dobio ćerku Frančesku, dok je sa bivšom ženom Dinom 1996. dobio najmlađu naslednicu Morgan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)