Zanimljivosti

PEVAČ ORGIJAO SA 12 ŽENA, A ONDA SE POJAVILA I ČASNA SESTRA! Isplivale tajne koju porodica po svaku cenu pokušava da zataška!

Žene su ga obožavale, a muškarci želeli da budu kao on, međutim, ispod tog anđeoskog lika očigledno se krilo nešto sasvim drugačije.

13.10.2024 14:10

PEVAČ ORGIJAO SA 12 ŽENA, A ONDA SE POJAVILA I ČASNA SESTRA! Isplivale tajne koju porodica po svaku cenu pokušava da zataška!
MGM / AFP / Profimedia

Čuveni pevač i glumac Frenk Sinatra (1915 - 1998.) imao je uzbudljiv život, a put mu se često preplitao sa mafijašima. U neautorizovanoj biografiji Džejmsa Kaplana otkriveni su mračni detalji iz života holivudske zvezde.

Pošto je navodno prokrijumčario dva miliona dolara za svog prognanog prijatelja, mafijaša Čarlsa Lukija Lučana, on se na kratko sklonio iz SAD dok se prašina ne slegne, a utočište je pronašao na Kubi. Pevač se kasnije pravdao da nije znao da se njegova poseta kubanskoj prestonici poklopila sa tamošnjom konvencijom američke mafije na najvišem nivou.

Kako je napisao Kaplan, tokom četvorodnevnog boravka na Kubi 1947. Sinatra je u hotelu Nacional imao orgije sa čak 12 žena, članovima američke mafije, a alkohol se točio u potocima. 

- Tokom orgija, koje su trajale 24 sata, na vrata hotelske sobe mu je zakucala kubanska delagacija predvođena časnom sestromSinatra je učesnike orgija smestio u dve spavaće sobe, a delegaciju primio u dnevnom boravku u svilenom ogrtači i sa šalom oko vrata - opisao je Kaplan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frank Sinatra (@sinatra)

Opisujući tu epizodu iz života slavnog pevača i glumca, Kaplan je naglasio da je Sinatra bio daleko od simpatičnog muškarca plavih očiju, kako se predstavljao javnosti, i da se ispod tog holivudskog sjaja krio okrutan čovek sklon agresiji, posebno prema ženama, sa vezama u podzemlju i sa mafijašima. 

Ova biografija Sinatre privukla je pažnju čuvenog reditelja Martina Skorsezea koji već 15 godina pokušava da snimi film o njemu na osnovu Kaplanove knjige. Problem je napravila Sinatrova porodica, posebno Frenkova ćerka Tina, koja kontroliše njegovo imanje i drži prava na njegove pesme i imidž.

U jednom trenutku čak je najavljen početak snimanja filma o Sinatri kog je trebalo da igra Leonardo Di Kaprio, dok je Dženifer Lorens dodeljena uloga njegove supruge Ave Gardner. Međutim, snimanje je stopirala Tina i Sinatrova porodica koja želi da se on predstavi isključivo u "ružičastom" svetlu.

Ne pomaže ni to što Skorseze namerava da se fokusira posebno na period Sinatrinog života kada je prevario svoju prvu ženu, Nensi Barbato (Tininu majku), i to sa Avom Gardner sa kojom se kasnije i oženio. 

- Od početka je postojao otpor porodice Sinatra prema reditelju poznatom po krvavim gangsterskim filmovima. Marti želi da to bude teško i da prikaže nasilnog, žestokog pijanca Frenka, ali Tina hoće da prikaže mekšu stranu svog oca i da fokus bude na njegovoj muzici - rekao je izvor upućen u svađu porodice Sinatra sa slavnim rediteljem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frank Sinatra (@sinatra)

Period od 1950. do 1960, koji je želeo da prikaže Skorseze, nije slučajno odabran. Upravo tada je Sinatra imao brojne se*sualne afere sa raznim ženama, učvrstio je svoju poziciju i to je bio ključan trenutak za njegov život i karijeru.

- Potpuno razumem da su određene stvari veoma teške za porodicu, ali ako očekuju da snimim film, ne mogu da sakriju neke stvari. To je jednostavno bio Sinatra, sviđalo se to njima i li ne - kazao je Skorseze za Toronto San.

Retko koji umetnik je bio toliko obožavan i slavljen širom sveta kao Sinatra, a očigledno je uspevao da zadrži svoju mračnu stranu daleko od javnosti. 

Komentari (0)