Zanimljivosti

CEO SVET JE ČEKAO OVAJ TRENUTAK, ali je onda usledio hladan tuš! Dženifer Lopez razočarala fanove, svi se pitaju zašto je to učinila! (VIDEO)

Mnogi su verovali da će se atraktivna pevačica pojaviti na dodeli Američkih muzičkih nagrada (AMAs), ali evo šta je ona učinila.

07.10.2024 19:30

CEO SVET JE ČEKAO OVAJ TRENUTAK, ali je onda usledio hladan tuš! Dženifer Lopez razočarala fanove, svi se pitaju zašto je to učinila! (VIDEO)
Credit: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez (55) "pojavila" se prvi put u javnosti nakon što je podnela zahtev za razvod od glumca Bena Afleka. Međutim, umesto da se zaista pojavi na specijalnom događaju povodom 50. godišnjice Američkih muzičkih nagrada (AMAs), ona se obratila fanovima putem unapred snimljenog snimka, što je izazvalo razočaranje među publikom.

Tokom obraćanja, evocirala je uspomene iz detinjstva, kada je kao devojčica gledala AMAs, ističući da su je ti trenuci inspirisali da krene putem koji ju je doveo do međunarodne slave

- Neverovatno je, zar ne? 50 godina Američkih muzičkih nagrada. Sećam se da sam ih gledala kod kuće kada sam bila mala - rekla je pevačica sa setom, a o tome je pisao i Daily Mail.

Dženifer je podsetila i na svoj debi na AMAs 2001. godine, rekavši da je energija u prostoriji tada bila "veoma električna". Iako nije prisustvovala događaju uživo, bila je obučena u kajsijastu bluzu, dok je i šminka bila u sličnim nijansama, a fanovima je prenela trenutke iz svoje karijere, uključujući pobedu u kategoriji za omiljenog latino izvođača 2011. godine.

Dženifer je završila obraćanje motivacionom porukom.

- Muzika ima moć da leči, podiže i povezuje nas, a američke muzičke nagrade to prikazuju već pola veka. Radujem se narednih 50 godina muzike i magije - istakla je ona.

Na društvenim mrežama, fanovi su izrazili razočaranje što latino diva nije lično prisustvovala događaju. 

- Dženifer Lopez je izgledala sjajno, ali voleo bih da je bila prisutna uživo - 

- Nije čak ni prisustvovala! - 

- Neprofesionalno! - 

- Nisam to očekivala od nje, pa nije joj prvi razvod! - 

- Ne razumem ovaj potez - 

- Zašto bi neko uradio ovako nešto? - 

Njeno obraćanje dolazi manje od dva meseca nakon što je 20. avgusta, na drugu godišnjicu braka sa Aflekom, podnela zahtev za razvod. Podsetimo, par je privukao pažnju javnosti kada su 2021. godine obnovili svoju vezu, skoro dve decenije nakon što su otkazali prvobitnu veridbu i venčanje 2003. godine. Njihova raskošna ceremonija u Džordžiji 2022. godine, kojoj su prisustvovali mnogi poznati prijatelji, sada je ostala samo uspomena, dok su meseci spekulacija o problemima u njihovom braku završeni zvaničnim zahtevom za razvod.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)