Brak i veze

GODINAMA OSVAJAO DŽENIFER LOPEZ DA BI JE IZGUBIO PREKO NOĆI: Spektakularno je zaprosio, a onda usledio SKANDAL! (VIDEO)

Otvoreno joj se udvarao čak ispred njenog tadašnjeg supruga.

22.09.2024 16:45

GODINAMA OSVAJAO DŽENIFER LOPEZ DA BI JE IZGUBIO PREKO NOĆI: Spektakularno je zaprosio, a onda usledio SKANDAL! (VIDEO)
Caroline Brehman / AFP / Profimedia

Romansa između latino dive Dženifer Lopez i bivšeg bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza započela je na neobičan način. Prvi put su se sreli u oktobru 2005. godine. Rodrigez je tada bio na početku sportske karijere, dok je pevačica nastupala na jednoj od utakmica. Očaran njenom pojavom, Aleks joj je prišao i zatražio autogram.

- Tog dana je započela naša ljubavna priča - prisetio se jednom prilikom Rodrigez. 

Ipak, varnice nisu odmah planule. Oni su ostali poznanici, a tek šest godina kasnije, Džej Lo je ponovo naišla na Rodrigeza. Ovog puta na bejzbol utakmici u Njujorku, gde je došla sa tadašnjim suprugom, Markom Entonijem. U tom trenutku, pevačica je doživela neobičan osećaj. 

 

 

- Rukovali smo se i osetila sam čudnu struju koja je trajala tri sekunde. Gledala sam ga pravo u oči i znala sam da se nešto dogodilo - otkrila je kasnije Dženifer, dodajući kako je zaista osetila leptiriće u stomaku.

Iako je taj susret bio intenzivan, svako je nastavio svojim putem. Aleks je, u međuvremenu, bio povezivan sa mnogim slavnim ženama, uključujući glumice Kejt Hadson i Kameron Dijaz.

Njihovi putevi ponovo su se ukrstili u februaru 2017. godine, kada su se sreli u jednom restoranu u Los Anđelesu. Ovog puta, pevačica je odlučila da preuzme inicijativu. 

- Prolazio je pored mog stola, a ja sam osetila potrebu da mu se javim. Nakon kratkog razgovora, razmenili smo brojeve telefona, a on mi je iste večeri poslao poruku: "Idemo na večeru?" Odgovorila je jednostavno: "Ok" - objasnila je latino diva.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Njihova veza je brzo napredovala i već u februaru 2019. godine, par se verio. Aleksu nije smetalo da bude pod svetlom reflektora i paparaca čak 24 sata dnevno zbog veze sa Dženifer. Veridba je bila spektakularna, pored vatre na obali plaže koju su zapljuskivali talasi, Rodrigez je pao na koleno i uz ogroman dijamantski prsten zaprosio pevačicu.

Iako su planirali venčanje, pandemija je poremetila njihove planove, te su odlučili da odlože ceremoniju. Par je čak ovu pauzu iskoristio za planiranje zajedničkog deteta, dok joj je Aleks redovno priređivao Dženifer iznenađenja u vidu poklona, od čega je jednom to bio i automobil. Međutim, nije sve bilo idilično. 

 

 

Svetski mediji počeli su da spekulišu o krizi u njihovoj vezi. Naime, Rodrigeza su optužili za prevaru sa rijaliti zvezdom Medison LeKroj. Iako je Medison demantovala glasine, priznala je da su se dopisivali i to uživo u rijaliti programu.

- Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. "Fizički", on nikada nije prevario verenicu sa mnom - rekla je ona za PageSix, ali se o detaljima prepiske nije izjašnjavala.

Ipak ljubavna priča koja je trebalo da bude krunisana brakom i decom, pukla je preko noći, a medijima se proširila još jedna Medisonina izjava.

- Frajer koji izlazi sa Dženifer Lopez sigurno mi ne bi slao poruke. Rekla sam mu da ako traži ljubavnicu, to definitivno neću biti ja. Ja sam materijal za brak - istakla je ona.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)