Zanimljivosti

KRALJ ČARLS III KONAČNO RUČAO! Ali kada vidite šta je imao za obrok, zanemećete!

Šta povezuje engleskog kralja i milenijalce?

06.10.2024 13:30

KRALJ ČARLS III KONAČNO RUČAO! Ali kada vidite šta je imao za obrok, zanemećete!
Credit: i-Images /Pool / Polaris / Profimedia

Kralj Čarls III (75) je godinama preskakao ručak koji je smatrao luksuzom jer jednostavno nije imao vremena za predah u svom rasporedu. Ali, Kamila i doktori su ga nagovorili da promeni navike i on je nevoljno pristao da ruča. Međutim, njegov "obrok" se, verovali ili ne, sastoji od polovine avokada!

Čarls, koji se oporavlja od raka, konačno je uvrstio ručak u svoj raspored, a njegova omiljena "grickalica" je avokado, tačnije polovina istog.

Na ovaj način je Čarls ispoštovao želje lekara i svoje supruge Kamile.

Inače, kralj voli jelovnik s organskim namirnicama, a najomiljenija su mu jaja. Pre tri godine on je za BBC izjavio da se dva dana nedeljno uzdržava od mesa i ribe, a da jednom nedeljno ne konzumira mlečne proizvode.  

Takođe, izgleda da se Čarls odlično slaže sa milenijalcima (osobe rođene između 1981. i 1996. godine), jer i oni najviše vole avokado, i to na tostu.

Shutterstock

Avokado na tostu

Avokado se odavno naziva superhranom, i već dugo se ljubav prema ovom voću poistovećuje sa milenijalcima. Ipak, jedina razlika između njih i Čarlsa je što kralj avokado voli solo, bez tosta.

Podsetimo, prošle nedelje je Kamilin sin Tom Parker Bouls otkrio koliko je Čarls štedljiv sa hranom.

- Ništa se ne baca. Ako nešto ostane od hranenapraviće se od toga jelo za naredni dan - napisao je Tom u svojoj knjizi.

On je ispričao da tokom hladnijih meseci Čarls za doručak jede suvo voće i med, a popodnevni čaj je obaveza za sve na dvoru. 

- Čaj je uvek pravi spektakl, za članove kraljevske porodice predstavlja važan "obrok" - zaključio je Tom Parker Bouls, prenosi Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)