Zanimljivosti

REPER OPTUŽEN ZA SILOVANJE I SNIMANJE NAPADA - ŽRTVA PROGOVORILA: Detalji tužbe zaprepastili, 11 žena prošlo PAKAO

On je trenutno u zatvoru i odbijen je zahtev za kauciju.

24.09.2024 19:07

REPER OPTUŽEN ZA SILOVANJE I SNIMANJE NAPADA - ŽRTVA PROGOVORILA: Detalji tužbe zaprepastili, 11 žena prošlo PAKAO
Credit: Henry McGee / imago stock&people / Profimedia

Repera Šona Didija Kombsa tužila je žena koja tvrdi da ju je on silovao i snimio napad. Žrtva Talija Grejvs, kaže da su je muzički mogul (54) i njegov šef obezbeđenja Džozef Šerman silovali u studiju Bad Boi Records u Njujorku 2001. godine, prenosi Roling Stoun.

To je najnoviji pravni postupak protiv repera, koji je u zatvoru i čeka suđenje nakon što je prošle nedelje optužen za reketiranje i trgovinu drogom. Grejvs tvrdi da je imala 25 godina i da je izlazila sa jednim od zaposlenih kada ju je Didi namamio na sastanak, i koji je rekao da je želeo da "razgovara o navodnim problemima sa dostignućima njenog dečka". Prema njenoj tužbi navodno su joj u piće sipali drogu zbog čega je izgubila svest.

Tvrdila je da se probudila vezana pre nego što su je Didi i Šerman seksualno napali, silujući je analno i vaginalno. Razmišljala je o samoubistvu, bila je prinuđena na opsežan psihološki tretman i nastavlja da pati od teške depresije nakon napada, dodaje se u tužbi, piše Daily Mail.

Credit: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Repera Šona Didija Kombsa tužila je žena koja tvrdi da ju je silovao i snimio napad

Grejvs takođe tvrdi da nije znala da su Didi i Šerman snimili napad do novembra 2023. godine, kada su navodno pokazali snimak nekim muškaracima.

Talija je 11. osoba koja je javno optužila Didija za seksualni napad. Reper je zatvoren u Bruklinu i čeka suđenje zbog optužbi da je predsedavao užasnim seksualnim zločinima i šokantnim aktima nasilja.

On je u saveznom pritvoru od hapšenja u ponedeljak uveče u hotelu Menhetn. Federalni sudija je u utorak odbio njegov prvobitni zahtev za kauciju. U sredu su on i njegovi advokati raskinuli sa drugim sudijom, koji će mu predsedavati suđenje.

Didi je optužen da je podstakao žrtve i seksualne radnike na konzumiranje narkotika, ponekad i jednodnevne seksualne nastupe nazvane "Freak Offs".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)