Zanimljivosti

RAZVRATNI SIN BUDUĆE KRALJICE PONOVO UHAPŠEN: Optužen za nasilje, ima problem s opijatima i alkoholom!

U kakvu se situaciju doveo raskalašnio norveški sin princeze.

19.09.2024 12:23

RAZVRATNI SIN BUDUĆE KRALJICE PONOVO UHAPŠEN: Optužen za nasilje, ima problem s opijatima i alkoholom!
Håkon Mosvold Larsen / AFP / Profimedia

Sin norveške princeze Mete-Marit, Marius Borg Hoibi, ponovo je uhapšen. Kako izveštavaju norveški tabloidi, Marius je prekršio zabranu prilaska svojoj bivšoj devojci.

- Odlučeno je da ga treba zadržati zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja, navodi se u saopštenju policije.

Ipak, nedugo nakon toga, advokat 27-godišnjeg mladića potvrdio je da je pušten na slobodu.

- Hoibi je uhapšen jer je u subotu, 7. septembra, navodno kontaktirao žrtvu sa skrivenog telefonskog broja, uprkos zabrani prilaska. Hoibi to osporava i ne priznaje krivicu, rekao je advokat.

Podsetimo, sin princeze je u avgustu prvi put završio u pritvoru, a prijavila ga je bivša devojka zbog nasilja u jednom stanu u Oslu. Marius je potom priznao krivicu.

- Prošlog vikenda se dogodilo nešto što se nije smelo dogoditi. Telesne povrede i uništavanje imovine počinio sam u alkoholisanom stanju nakon svađe i konzumacije kokaina. Imam nekoliko mentalnih poremećaja, što znači da sam tokom svog odrastanja i odraslog života imao, i još uvek imam, izazova. Dugo sam se borio sa zloupotrebom opojnih sredstava, zbog čega sam se lečio u prošlosti. Sada ću nastaviti sa ovim tretmanom i shvatiću ga vrlo ozbiljno. Konzumacija droga i moje dijagnoze ne opravdavaju ono što se dogodilo u stanu u Frogneru u noći u nedelju prošlog vikenda. Želim da odgovaram za ono što sam učinio i policiji ću se iskreno izjasniti, stoji u njegovoj izjavi koju je dao putem advokata, prenosi Story.hr.

Inače, Marius je sin Mete-Marit iz prvog braka, a njegov otac je budući kralj, princ Hakon. Ima dvoje braće: norveškog princa Sverea Magnusa i princezu Ingrid Aleksandru.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)