Zanimljivosti

NA ŽURCI UHAPŠENOG REPERA DŽASTIN BIBER JE BIO IZMEĐU NOGU JEDNE SLAVNE LIČNOSTI: Skandaloznim optužbama nema kraja

Optužen je i da je terao žene na odnose sa muškim prostitutkama.

24.09.2024 18:23

NA ŽURCI UHAPŠENOG REPERA DŽASTIN BIBER JE BIO IZMEĐU NOGU JEDNE SLAVNE LIČNOSTI: Skandaloznim optužbama nema kraja
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hapšenje slavnog repera Šona Didi Kombsa, poznatijeg kao Didi, izazvalo je lavinu "razotkrivanja" novih detalja iz njegovog života, ali i života mnogih drugih poznatih ličnosti koje su bile povezane s njim ili viđene u njegovom društvu.

Druženje s Džastinom Biberom

Jedan od novih detalja koji su privukli pažnju javnosti je povezanost popularnog pevača Džastina Bibera sa Didijem.

Profimedia

Džastin Biber u centru skandala

Naime, otkriveno je da se Džastin druži s Didijem još od svoje 15. godine i da je viđen na reperovim tajnim žurkama. Posebno je izazvao pažnju snimak na kojem se vidi Džastin i NFL zvezda Odel Bekam Džunior u kontroverznom položaju.

- Šta to Džastin Biber radi sa Odelom Bekamom u klubu? Na početku izgleda da je muškarac pokušao da ih upozori na kamere. Takođe, momak u pozadini izgleda pomalo loše - navodi se u opisu snimka.

Ovo nije prvi put da su Didi i Džastin u centru skandala, s obzirom na to da postoji i snimak na kojem Didi govori tada maloletnom Džastinu da će s njim "totalno poludeti" u naredna dva dana.

Optužbe i suđenje

Didi se trenutno nalazi u zatvoru nakon što mu je drugi put odbijena kaucija. Optužen je za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, kao i krivična dela povezana s prostitucijom. Posebno šokantno otkriće iz optužnice je da su iz njegovih domova zaplenjene više od hiljadu bočica bebi ulja i lubrikanata, povezanih s optužbama da je terao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama.

Credit: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je reper koji je uhapšen

Takođe, pronađeni su narkotici i tri puške AR-15 skrivene u njegovoj vili u Majamiju.

Odbijena kaucija

Didijev pravni tim ponudio je 50 miliona dolara, uključujući njegovu vilu vrednu 48 miliona dolara i kuću njegove majke od 2 miliona dolara, kako bi osigurao njegovo puštanje iz zatvora, ali je sud odbio kauciju. Hapšenje na Manhetnu usledilo je nakon racija na njegovim imanjima u Los Anđelesu i Majamiju, u sklopu savezne istrage o potencijalnim seksualnim zlostavljanjima i trgovini ljudima, piše Kurir.

Kombsov advokat tvrdi da je njegov klijent "nevin čovek" i da su "razočarani" hapšenjem. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)