Zanimljivosti

PIJANA PEVAČICA IMALA ODNOS SA KOLEGOM U AVIONU: Kada je njegova žena saznala za vazdušnu aferu, pružila joj ruku

Pošli su na festival, a sve je otišlo u drugom pravcu.

29.08.2024 09:31

PIJANA PEVAČICA IMALA ODNOS SA KOLEGOM U AVIONU: Kada je njegova žena saznala za vazdušnu aferu, pružila joj ruku
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica Lili Alien je u knjizi ispričala šta se dogodilo na jednom letu do Japana. Zajedno sa Lijamom Galagerom otišla je na festival. Atmosfera u skladu sa događajem na koji su išli već je počela na aerodromu, a strasti su se samo razvijale.

- Popili smo mnogo šampanjca i pre nego što smo ušli u avion. A onda smo tokom leta odlučili da prekratimo vreme intimnim odnosom - napisala je.

U šokantnom odlomku svoje knjige, Lili je tvrdila da su zajedno otišli ​​u njegov hotel nakon što je jedna stvar vodila drugoj. Međutim, Lijam je u to vreme bio oženjen pevačicom Nikol Apleton i molio je Lili, koja je priznala, da nikada ne otkrije njihovu ljubavnu vezu. Inače, on je sa Nikol bio osam godina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

- Kada smo sleteli u Tokio, Lijam je rekao, svojim prepoznatljivim glasom, "Šta radiš sada? Zašto se ne vratiš u naš hotel"... Rekla sam, "Da, OK".

Tek sledeći dan shvatio je šta je uradio.

 - Tek je sledeći dan rekao nešto poput "Niko ne sme da sazna zbog Nikol", tada sam shvatila da je oženjen.

Tvrdi da su mnogi znali za njih.

- Po krugovima poznatih britanskih faca već se uveliko pričalo o nama, ali su ljudi misli da je trač. Kada sam srela Nikol i Lijama, prišla sam im i javila se. Videlo se da Nikol nije baš prijatno, jer i ona znala za nas.

Nikol je za šest meseci otkrila istinu, a Lijam je zamolio Lili da laže za njega. Lili ga je osudila i tvrdila da je samo pokušao da se "opere", a ne da sačuva odnos.

Na kraju su se Lijam i Nikol razveli kada je otkrila da je on dobio dete sa američkim novinarom Lizom Ghorbani. Njihov sin Gene, koji je krenuo Lijamovim i Nikolinim muzičkim stopama, rođen je 2001. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)